LAJMI I FUNDIT:

Mandarina

11 Artikuj

Katër pijet që mund të ndihmojnë në uljen e rrezikut të sëmundjeve të zemrës

Katër pijet që mund të ndihmojnë në uljen e rrezikut të sëmundjeve të zemrës

Ushqim i shëndetshëm
Një kombinim perfekt i shijeve: Roladë mandarine dhe puding vaniljeje

Një kombinim perfekt i shijeve: Roladë mandarine dhe puding vaniljeje

Ëmbëlsirë
Arsyet për të konsumuar më shumë mandarina

Arsyet për të konsumuar më shumë mandarina

Këshilla mjekësore
Portokall apo mandarinë? Cili është më i mirë për shëndetin?

Portokall apo mandarinë? Cili është më i mirë për shëndetin?

Të njohim produktet
Konsumoni mandarina secilën ditë

Konsumoni mandarina secilën ditë

Këshilla mjekësore
Vlerat ushqyese që i marrim nga portokallet dhe mandarinat

Vlerat ushqyese që i marrim nga portokallet dhe mandarinat

Të njohim produktet
Mandarina mund të lehtësojë inflamacionin, të ulë kolesterolin dhe presionin e gjakut

Mandarina mund të lehtësojë inflamacionin, të ulë kolesterolin dhe presionin e gjakut

Të njohim produktet
Pesë arsye të rëndësishme për të ngrënë më shumë mandarina

Pesë arsye të rëndësishme për të ngrënë më shumë mandarina

Të njohim produktet
Çfarë lloj parfumesh do të funksionojnë për verën?

Çfarë lloj parfumesh do të funksionojnë për verën?

Këshilla Estetike
Ushqimi si ilaç: Pesë arsye pse mandarinat janë shumë të shëndetshme

Ushqimi si ilaç: Pesë arsye pse mandarinat janë shumë të shëndetshme

Nutricion
Ngjarja e vitit në Kroaci: Më shumë se 6000 kroatë duan të shkojnë te Kristina, për të blerë mandarina

Ngjarja e vitit në Kroaci: Më shumë se 6000 kroatë duan të shkojnë te Kristina, për të blerë mandarina

Interesante