LAJMI I FUNDIT:

Manastiri i Deçanit

118 Artikuj

Sipas një historiani, Manastiri i Deçanit ishte faltore e shqiptarëve (Video)

Sipas një historiani, Manastiri i Deçanit ishte faltore e shqiptarëve (Video)

Komunat
Imeraj: Serbët falsifikuan shkrimet për Manastirin e Deçanit (Dokumente)

Imeraj: Serbët falsifikuan shkrimet për Manastirin e Deçanit (Dokumente)

Kosovë
New York Times prezanton Manastirin e Deçanit si vend për t’u vizituar (Foto)

New York Times prezanton Manastirin e Deçanit si vend për t’u vizituar (Foto)

Kosovë
Sava Janjiq kërkon të respektohet vendimi i Gjykatës për pronën e Manastirit

Sava Janjiq kërkon të respektohet vendimi i Gjykatës për pronën e Manastirit

Kosovë
Vendimi i Kushtetueses për tokat te Manastiri duhet të zbatohet

Vendimi i Kushtetueses për tokat te Manastiri duhet të zbatohet

Kosovë
Lidhja e Historianëve në Deçan kërkon dorëheqjen e kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Lidhja e Historianëve në Deçan kërkon dorëheqjen e kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Kosovë
Selmanaj: Deçani kurrë nuk do ta pranojë vendimin e Kushtetueses

Selmanaj: Deçani kurrë nuk do ta pranojë vendimin e Kushtetueses

Politikë
Sot protestohet në Deçan

Sot protestohet në Deçan

Politikë
Paralajmëron Selmanaj: Protesta e nesërme në Deçan do të jetë masovike

Paralajmëron Selmanaj: Protesta e nesërme në Deçan do të jetë masovike

Jehona Hulaj
Deçanasit në mbrojtje të pronave (Video)

Deçanasit në mbrojtje të pronave (Video)

Kosovë
Zemaj: Vendimi i Kushtetueses, prish harmoninë mes Manastirit të Deçanit dhe qytetarëve

Zemaj: Vendimi i Kushtetueses, prish harmoninë mes Manastirit të Deçanit dhe qytetarëve

Kosovë
Konjufca: Vendimi për Manastirin e Deçanit duhet të anulohet

Konjufca: Vendimi për Manastirin e Deçanit duhet të anulohet

Kosovë
Çka nëse Deçani nuk e zbaton vendimin e Kushtetuesës për tokat rreth Manastirit [video]

Çka nëse Deçani nuk e zbaton vendimin e Kushtetuesës për tokat rreth Manastirit [video]

Kosovë
Deçanasit protestojnë sërish në Ditën e Çlirimit kundër vendimit të Kushtetueses (Video)

Deçanasit protestojnë sërish në Ditën e Çlirimit kundër vendimit të Kushtetueses (Video)

Kosovë
Kështu mund të zgjidhet problemi i pronave me Manastirin e Deçanit

Kështu mund të zgjidhet problemi i pronave me Manastirin e Deçanit

Kosovë
Vetëvendosje kundër faljes së tokave Manastirit të Deçanit

Vetëvendosje kundër faljes së tokave Manastirit të Deçanit

Kosovë
Haradinaj: Manastiri të mos i gëzoj pronat e jashtëligjshme që ia dhuroi regjimi i Millosheviqit

Haradinaj: Manastiri të mos i gëzoj pronat e jashtëligjshme që ia dhuroi regjimi i Millosheviqit

Kosovë
KK i Deçanit, vendimin e Kushtetueses e quan të kundërligjshëm, të turpshëm dhe diskriminues

KK i Deçanit, vendimin e Kushtetueses e quan të kundërligjshëm, të turpshëm dhe diskriminues

Politikë
Vendimi i Kushtetueses për Manastirin e Deçanit, mund të nxisë trazira ndëretnike

Vendimi i Kushtetueses për Manastirin e Deçanit, mund të nxisë trazira ndëretnike

Jehona Hulaj
Gjykata Kushtetuese ta tërheqë vendimin

Gjykata Kushtetuese ta tërheqë vendimin

Politikë
Visar Ymeri thotë se Gjykata Kushtetuese po legjitimon vendimet e Millosheviqit

Visar Ymeri thotë se Gjykata Kushtetuese po legjitimon vendimet e Millosheviqit

Kosovë
Kushtetuesja vendos në favor të Manastirit të Deçanit për pronat, Thaçi e përshëndet vendimin (Dokument)

Kushtetuesja vendos në favor të Manastirit të Deçanit për pronat, Thaçi e përshëndet vendimin (Dokument)

Kosovë