LAJMI I FUNDIT:

Manastiri i Deçanit

118 Artikuj

Gorani: Nëse i hyjmë letrave, sipas serbëve, krejt Dukagjini është Metohi, tokë e kishave

Gorani: Nëse i hyjmë letrave, sipas serbëve, krejt Dukagjini është Metohi, tokë e kishave

Kosovë
Mushkolaj për kërkesën e QUINT-it: Manastirit të Deçanit, tokat ju dhuruan me vendim të administratës së Millosheviqit

Mushkolaj për kërkesën e QUINT-it: Manastirit të Deçanit, tokat ju dhuruan me vendim të administratës së Millosheviqit

Kosovë
Ambasadorët e QUINT-it vizitojnë Manastirin e Deçanit

Ambasadorët e QUINT-it vizitojnë Manastirin e Deçanit

Kosovë
QUINT-i sërish thirrje Qeverisë së Kosovës: Zbatojeni vendimin e Kushtetueses për tokën e Manastirit të Deçanit

QUINT-i sërish thirrje Qeverisë së Kosovës: Zbatojeni vendimin e Kushtetueses për tokën e Manastirit të Deçanit

Kosovë
Kurti për çështjen e Manastirit të Deçanit: Kushtetuesja e trajtoi lëndën pa kaluar nëpër fazat e zakonshme, duhet të trajtohet në dialog

Kurti për çështjen e Manastirit të Deçanit: Kushtetuesja e trajtoi lëndën pa kaluar nëpër fazat e zakonshme, duhet të trajtohet në dialog

Kosovë
Manastiri i Deçanit midis pushtetit gjyqësor dhe atij ekzekutiv

Manastiri i Deçanit midis pushtetit gjyqësor dhe atij ekzekutiv

Kosovë
Kurti flet për kërkesën e vendeve të QUINT-it për zbatim të vendimit të kushtetueses për Manastirin e Deçanit

Kurti flet për kërkesën e vendeve të QUINT-it për zbatim të vendimit të kushtetueses për Manastirin e Deçanit

Kosovë
Konjufca për vendimin për Manastirin e Deçanit: Gjyqtarët nuk e mbrojtën kushtetutshmërinë

Konjufca për vendimin për Manastirin e Deçanit: Gjyqtarët nuk e mbrojtën kushtetutshmërinë

Kosovë
Manastiri i Deçanit: Pritja me vite për drejtësi

Manastiri i Deçanit: Pritja me vite për drejtësi

Kosovë
Historianët e Deçanit: QUINT-i të mos bëjë presion ndaj institucioneve të Kosovës

Historianët e Deçanit: QUINT-i të mos bëjë presion ndaj institucioneve të Kosovës

Kosovë
Shtetet e QUINT-it, Qeverisë: Zbatojeni vendimin e Kushtetueses për tokën e Manastirit të Deçanit

Shtetet e QUINT-it, Qeverisë: Zbatojeni vendimin e Kushtetueses për tokën e Manastirit të Deçanit

Kosovë
Saga juridike e Manastirit të Deçanit – pritjet e Kishës dhe qëndrimi i Qeverisë

Saga juridike e Manastirit të Deçanit – pritjet e Kishës dhe qëndrimi i Qeverisë

Drejtësi
Ambasadori gjerman mbështet deklaratën e Von Cramon për Manastirin e Deçanit, kërkon të implementohet vendimi i Kushtetueses

Ambasadori gjerman mbështet deklaratën e Von Cramon për Manastirin e Deçanit, kërkon të implementohet vendimi i Kushtetueses

Kosovë
QUINT-i kërkon zbatimin e vendimit për regjistrimin e tokës së Manastirit të Deçanit

QUINT-i kërkon zbatimin e vendimit për regjistrimin e tokës së Manastirit të Deçanit

Kosovë
Kushtetuesja konstaton moszbatimin e vendimeve për Manastirin e Deçanit

Kushtetuesja konstaton moszbatimin e vendimeve për Manastirin e Deçanit

Drejtësi
Shefi i Zyrës së BE-së mirëpret deklaratën e Kushtetueses për Manastirin e Deçanit, kërkon të ekzekutohen të gjitha vendimet

Shefi i Zyrës së BE-së mirëpret deklaratën e Kushtetueses për Manastirin e Deçanit, kërkon të ekzekutohen të gjitha vendimet

Kosovë
KFOR-i vendos barrikada të reja në afërsi të Manastirit të Deçanit, Ramosaj thotë se ka insistuar që të njëjtat të largohen

KFOR-i vendos barrikada të reja në afërsi të Manastirit të Deçanit, Ramosaj thotë se ka insistuar që të njëjtat të largohen

Jehona Hulaj
Ushtarët kroatë iu bashkohen misioneve të KFOR-it, do të patrullojnë rreth Manastirit të Deçanit

Ushtarët kroatë iu bashkohen misioneve të KFOR-it, do të patrullojnë rreth Manastirit të Deçanit

Siguri
Shpend Ahmeti: Manastiri i Deçanit po shpërndan gënjeshtra

Shpend Ahmeti: Manastiri i Deçanit po shpërndan gënjeshtra

Kosovë
Presidenti i Europa Nostra i përgjigjet Gërvallës dhe Çekut lidhur me Manastirin e Deçanit

Presidenti i Europa Nostra i përgjigjet Gërvallës dhe Çekut lidhur me Manastirin e Deçanit

Kosovë
Kosova, në pritje të përgjigjes nga UNESCO-ja

Kosova, në pritje të përgjigjes nga UNESCO-ja

Kosovë
Dioqeza e Rashkë-Prizrenit i përgjigjet Kurtit, rreth kërkesës së kryeministrit për ta vizituar Manastirin e Deçanit

Dioqeza e Rashkë-Prizrenit i përgjigjet Kurtit, rreth kërkesës së kryeministrit për ta vizituar Manastirin e Deçanit

Kosovë
Shefi i OSBE-së në Kosovë: Tokat përreth Manastirit të Deçanit të regjistrohen si pronë e tij

Shefi i OSBE-së në Kosovë: Tokat përreth Manastirit të Deçanit të regjistrohen si pronë e tij

Kosovë
Qeveria Kurti hesht lidhur me Manastirin e Deçanit

Qeveria Kurti hesht lidhur me Manastirin e Deçanit

Kosovë