LAJMI I FUNDIT:

Mal

16 Artikuj

Pronarët të gëzuar që e gjetën qenin, mbijetoi tri ditë i bllokuar në mal (Video)

Pronarët të gëzuar që e gjetën qenin, mbijetoi tri ditë i bllokuar në mal (Video)

Fun Lajme
Fëmijën e zhdukur nga shtëpia, e gjetën më se një kilometër larg shtëpisë – duke përcjellë gjurmët e putrave të qenit, që nuk iu largua për asnjë moment (Foto)

Fëmijën e zhdukur nga shtëpia, e gjetën më se një kilometër larg shtëpisë – duke përcjellë gjurmët e putrave të qenit, që nuk iu largua për asnjë moment (Foto)

Interesante
Turistët mbushin malin shumëngjyrësh që është zbuluar së fundmi, rrezikojnë rëndë ambientin (Foto)

Turistët mbushin malin shumëngjyrësh që është zbuluar së fundmi, rrezikojnë rëndë ambientin (Foto)

Fun Lajme
Tymosën marihuanë në majën e malit të lartë, u desh të shpëtohen me helikopter (Foto)

Tymosën marihuanë në majën e malit të lartë, u desh të shpëtohen me helikopter (Foto)

Dështime
Pasaniku injorant vazhdonte të luaj golf, pranë malit të përfshirë nga zjarri (Foto)

Pasaniku injorant vazhdonte të luaj golf, pranë malit të përfshirë nga zjarri (Foto)

Dështime
Alpinisti i zhveshur befasoi vizitorin e malit (Foto)

Alpinisti i zhveshur befasoi vizitorin e malit (Foto)

Fun Lajme
Shkencëtarët e befasuar me punimin prej disa kilometrash në mes të malit (Foto)

Shkencëtarët e befasuar me punimin prej disa kilometrash në mes të malit (Foto)

Interesante
Ngjiten në shkëmbin e lartë 130 metra dhe shumë të thepisur, arrestohen sapo zbresin (Foto)

Ngjiten në shkëmbin e lartë 130 metra dhe shumë të thepisur, arrestohen sapo zbresin (Foto)

Dështime
Vajza që u gjet duke jetuar me majmunë, nuk di të flasë dhe të ecë si njeri (Video)

Vajza që u gjet duke jetuar me majmunë, nuk di të flasë dhe të ecë si njeri (Video)

Interesante
Garazhi sekret me koleksionin enorm të makinave Ferrari (Video)

Garazhi sekret me koleksionin enorm të makinave Ferrari (Video)

Ngjarje
Resorti i mahnitshëm turistik, i punuar nga kontejnerët e vjetër të transportit (Foto)

Resorti i mahnitshëm turistik, i punuar nga kontejnerët e vjetër të transportit (Foto)

Fun Lajme
Të jetosh me peizazhin përrallor: Shtëpia e ëndrrave! (Foto)

Të jetosh me peizazhin përrallor: Shtëpia e ëndrrave! (Foto)

Fun Lajme
Kamerat e vendosura në mal, xhiruan të riun e droguar që lëvizte si tigër (Foto)

Kamerat e vendosura në mal, xhiruan të riun e droguar që lëvizte si tigër (Foto)

Nga Bota
Shpërthen vullkani në Japoni, mbulon disa qytete me shtresë hiri (Foto)

Shpërthen vullkani në Japoni, mbulon disa qytete me shtresë hiri (Foto)

Interesante
Hulumtuesi afrohet pranë ortekut gjigant, për një pamje më të mirë (Video)

Hulumtuesi afrohet pranë ortekut gjigant, për një pamje më të mirë (Video)

Interesante
Ndezi malin aksidentalisht, pasi i vuri flakën disa mbeturinave (Foto)

Ndezi malin aksidentalisht, pasi i vuri flakën disa mbeturinave (Foto)

Dështime