LAJMI I FUNDIT:

Makina rrobalarëse

40 Artikuj

Si të lani siç duhet një xhaketë me pupla në rrobalarëse: Me këto dy truke, do të duket si e re

Si të lani siç duhet një xhaketë me pupla në rrobalarëse: Me këto dy truke, do të duket si e re

Bëje vet
Si të lani siç duhet rroba prej leshi të kashmirit në makinë? Një veprim është më i rëndësishmi

Si të lani siç duhet rroba prej leshi të kashmirit në makinë? Një veprim është më i rëndësishmi

Bëje vet
Vendosini këta dy përbërës në rrobalarëse dhe nuk do të keni nevojë për një mjeshtër

Vendosini këta dy përbërës në rrobalarëse dhe nuk do të keni nevojë për një mjeshtër

Bëje vet
Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Bëje vet
A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

Bëje vet
Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Bëje vet
Shmangni sa më shumë këtë buton në rrobalarëse: Një mjeshtër tregon pse është e rëndësishme

Shmangni sa më shumë këtë buton në rrobalarëse: Një mjeshtër tregon pse është e rëndësishme

Bëje vet
Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Bëje vet
Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Këshilla dhe ide
Si të lani një jorgan në rrobalarëse dhe si të hiqni çdo njollë?

Si të lani një jorgan në rrobalarëse dhe si të hiqni çdo njollë?

Këshilla dhe ide
Nëse i lani atletet në rrobalarëse, kjo është mënyra më e mirë!

Nëse i lani atletet në rrobalarëse, kjo është mënyra më e mirë!

Bëje vet
Truk për larje të rrobave: Do të ulni faturën dhe do të kurseni 62% të energjisë

Truk për larje të rrobave: Do të ulni faturën dhe do të kurseni 62% të energjisë

Këshilla dhe ide
Rrobat të cilat assesi nuk do të duhej t’i lani në rrobalarëse

Rrobat të cilat assesi nuk do të duhej t’i lani në rrobalarëse

Bëje vet
Rrobat tuaja thahen ngadalë në tel? Nëse dëshironi që për 15 minuta ta hiqni lagështinë, bëni një gjë me peshqir

Rrobat tuaja thahen ngadalë në tel? Nëse dëshironi që për 15 minuta ta hiqni lagështinë, bëni një gjë me peshqir

Këshilla dhe ide
Dy tregues që në rrobalarëse keni hedhur shumë detergjent: Një truk i zakonshëm shpëton rrobat

Dy tregues që në rrobalarëse keni hedhur shumë detergjent: Një truk i zakonshëm shpëton rrobat

Bëje vet
Zëvendësime natyrale dhe më të lira për zbutësin e rrobave

Zëvendësime natyrale dhe më të lira për zbutësin e rrobave

Bëje vet
Ju janë bërë rrobat të vrazhda në prekje: Këto janë shenja që po hidhni shumë detergjent në rrobalarëse

Ju janë bërë rrobat të vrazhda në prekje: Këto janë shenja që po hidhni shumë detergjent në rrobalarëse

Këshilla dhe ide
Këto gjëra të cilat nuk bën të lahen në rrobalarëse: Në qoftë se e bëni këtë gabim, do t’ju kushtojë shtrenjtë

Këto gjëra të cilat nuk bën të lahen në rrobalarëse: Në qoftë se e bëni këtë gabim, do t’ju kushtojë shtrenjtë

Këshilla dhe ide
Çfarë ndodh kur vendosni tri lugë sheqer në rrobalarëse: provojeni dhe do të mbeteni pa fjalë!

Çfarë ndodh kur vendosni tri lugë sheqer në rrobalarëse: provojeni dhe do të mbeteni pa fjalë!

Bëje vet
Si të mbajnë rrobat në makinë aromë më gjatë dhe të jenë më të pastra

Si të mbajnë rrobat në makinë aromë më gjatë dhe të jenë më të pastra

Bëje vet
Sa herë mund ta përdorni peshqirin e dushit para se ta futni në rrobalarëse?

Sa herë mund ta përdorni peshqirin e dushit para se ta futni në rrobalarëse?

Të tjera
A duhet t’i lëmë rrobat e lagura në rrobalarëse gjatë natës?

A duhet t’i lëmë rrobat e lagura në rrobalarëse gjatë natës?

Këshilla dhe ide
Përdorimi i shpeshtë i këtij programi dëmton rrobalarësen

Përdorimi i shpeshtë i këtij programi dëmton rrobalarësen

Këshilla dhe ide
Kjo është arsyeja pse rrobat tuaja të sapolara nuk kanë aromë

Kjo është arsyeja pse rrobat tuaja të sapolara nuk kanë aromë

Bëje vet