LAJMI I FUNDIT:

Maisie Williams

16 Artikuj

Ylli i “Game of Thrones”, Maisie Williams ndahet nga i dashuri pas pesë vitesh lidhje

Ylli i “Game of Thrones”, Maisie Williams ndahet nga i dashuri pas pesë vitesh lidhje

Yjet
Ylli i “Game of Thrones”, Maisie Williams përlotet teksa kujton abuzimin nga babai i saj: Kisha probleme me gjumin

Ylli i “Game of Thrones”, Maisie Williams përlotet teksa kujton abuzimin nga babai i saj: Kisha probleme me gjumin

Yjet
Maisie Williams ‘ka humbur një pjesë të fëmijërisë’, pasi u bë pjesë e “Game Of Thrones” në moshën 12 vjeçare

Maisie Williams ‘ka humbur një pjesë të fëmijërisë’, pasi u bë pjesë e “Game Of Thrones” në moshën 12 vjeçare

Yjet
Njëzetenjë fotografitë e të famshmëve para se të bëheshin të suksesshëm, disa prej tyre vështirë se mund t’i njihni

Njëzetenjë fotografitë e të famshmëve para se të bëheshin të suksesshëm, disa prej tyre vështirë se mund t’i njihni

Yjet
Njëzet e famshmit e Hollywoodit dhe sozitë e tyre

Njëzet e famshmit e Hollywoodit dhe sozitë e tyre

Yjet
Nëntëmbëdhjetë yjet e famshëm që janë shumë të shkurtër

Nëntëmbëdhjetë yjet e famshëm që janë shumë të shkurtër

Yjet
Si dukeshin këta 18 të famshëm kur ishin fëmijë

Si dukeshin këta 18 të famshëm kur ishin fëmijë

Yjet
Gjashtëmbëdhjetë tatuazhet më të bukura të yjeve të Hollywoodit dhe kuptimet e tyre të veçanta

Gjashtëmbëdhjetë tatuazhet më të bukura të yjeve të Hollywoodit dhe kuptimet e tyre të veçanta

Yjet
Dhjetë tatuazhet kuptimplota dhe të veçanta të yjeve të Hollywodit

Dhjetë tatuazhet kuptimplota dhe të veçanta të yjeve të Hollywodit

Yjet
Dymbëdhjetë yjet e famshëm që nuk patën frikë të ndryshojnë pamjen e tyre rrënjësisht

Dymbëdhjetë yjet e famshëm që nuk patën frikë të ndryshojnë pamjen e tyre rrënjësisht

Yjet
Dukja e yjeve të “Game of Thrones” me veshje solemne

Dukja e yjeve të “Game of Thrones” me veshje solemne

TV / Film
Njëzet yjet e famshëm që nuk mund të besojmë se janë lindur në të njëjtin vit

Njëzet yjet e famshëm që nuk mund të besojmë se janë lindur në të njëjtin vit

Yjet
Dymbëdhjetë aktorët që realizuan tatuazhe për të kujtuar filmat më të rëndësishëm të karrierës

Dymbëdhjetë aktorët që realizuan tatuazhe për të kujtuar filmat më të rëndësishëm të karrierës

TV / Film
Yjet që janë në të njëjtën moshë, por duket sikur kanë vite diferencë mes vete

Yjet që janë në të njëjtën moshë, por duket sikur kanë vite diferencë mes vete

Yjet
Si duken aktorët e “Game of Thrones” në jetën reale? (Foto)

Si duken aktorët e “Game of Thrones” në jetën reale? (Foto)

TV / Film
Të famshmet pa grim! (Foto)

Të famshmet pa grim! (Foto)

Yjet