LAJMI I FUNDIT:

Mafia siciliane

9 Artikuj

Vdes shefi i Cosa Nostra, Matteo Messina Denaro – ‘kumbari i fundit’ i mafies siciliane

Vdes shefi i Cosa Nostra, Matteo Messina Denaro – ‘kumbari i fundit’ i mafies siciliane

Evropa
Mafiozët, vrasjet dhe rezistenca: Jeta nën mafien siciliane

Mafiozët, vrasjet dhe rezistenca: Jeta nën mafien siciliane

Fotografia
Ishte vënë në shitje: Gjendet edhe ‘streha e tretë’ e Matteo Messina Denaro, bosit të mafias siciliane

Ishte vënë në shitje: Gjendet edhe ‘streha e tretë’ e Matteo Messina Denaro, bosit të mafias siciliane

Nga Bota
Policia italiane gjen ‘bunkerin sekret’ të Matteo Messina Denaro – aty dyshohet se është ‘arkivi sekret’ i bosit të mafias siciliane

Policia italiane gjen ‘bunkerin sekret’ të Matteo Messina Denaro – aty dyshohet se është ‘arkivi sekret’ i bosit të mafias siciliane

Nga Bota
Mësohet “streha e fundit ku ishte fshehur” bosi i mafias siciliane, Matteo Messina Denaro – tregohet edhe çfarë u gjet aty

Mësohet “streha e fundit ku ishte fshehur” bosi i mafias siciliane, Matteo Messina Denaro – tregohet edhe çfarë u gjet aty

Nga Bota
Kush është Matteo Messina Denaro, bosi i mafias italiane i kapur pas 30 vitesh në arrati?

Kush është Matteo Messina Denaro, bosi i mafias italiane i kapur pas 30 vitesh në arrati?

Nga Bota
Policia italiane sekuestron arsenal armësh të Koza Nostrës në Sicili, mafia i kishte paketuar në rezervuarë nëntokësor në plazh

Policia italiane sekuestron arsenal armësh të Koza Nostrës në Sicili, mafia i kishte paketuar në rezervuarë nëntokësor në plazh

Nga Bota
Zbulohen disa nga misteret e “Diabolik”, “shefit të shefave” të mafisë siciliane – njeriut me një “oreks” për supervetura dhe gra të bukura

Zbulohen disa nga misteret e “Diabolik”, “shefit të shefave” të mafisë siciliane – njeriut me një “oreks” për supervetura dhe gra të bukura

Nga Bota
Mafia siciliane vret emigrantin në mes të rrugës (Video)

Mafia siciliane vret emigrantin në mes të rrugës (Video)

Nga Bota