LAJMI I FUNDIT:

Lutfi Dervishi

43 Artikuj

Kritikohet roli i Shqipërisë në dialogun Kosovë-Serbi

Kritikohet roli i Shqipërisë në dialogun Kosovë-Serbi

Kosovë
Dhjetë arsye pse nuk duhen ftuar palaçot në televizion

Dhjetë arsye pse nuk duhen ftuar palaçot në televizion

Lutfi Dervishi
Ka edhe më keq …

Ka edhe më keq …

Lutfi Dervishi
Largimi i Kiarës nga “Big Brother VIP”, shenjë e kiametit

Largimi i Kiarës nga “Big Brother VIP”, shenjë e kiametit

Lutfi Dervishi
Po sikur të mos jetonim në demokraci?!

Po sikur të mos jetonim në demokraci?!

Lutfi Dervishi
Kiko kërkon të punësohet si pastrues

Kiko kërkon të punësohet si pastrues

Lutfi Dervishi
Kur budallallëku vërshon jashtë çantës

Kur budallallëku vërshon jashtë çantës

Lutfi Dervishi
Pavarësia

Pavarësia

Cult+
Mos politizoni!

Mos politizoni!

Lutfi Dervishi
Çfarë do të thotë të japësh pagën me vonesë në ditët e sotme?

Çfarë do të thotë të japësh pagën me vonesë në ditët e sotme?

Lutfi Dervishi
Rënia e lirë e medias së “lirë” në Shqipëri

Rënia e lirë e medias së “lirë” në Shqipëri

Lutfi Dervishi
Spektakël … moti

Spektakël … moti

Lutfi Dervishi
Kosova dhe Shqipëria të mësojnë nga njëra-tjetra!

Kosova dhe Shqipëria të mësojnë nga njëra-tjetra!

Lutfi Dervishi
Lajmet trishtuese në Facebook

Lajmet trishtuese në Facebook

Lutfi Dervishi
Cila media është skandaloze?

Cila media është skandaloze?

Lutfi Dervishi
Samiti i Paqes: Mediat t’i shërbejnë më shumë popullit

Samiti i Paqes: Mediat t’i shërbejnë më shumë popullit

Kosovë
Gënjeshtrat që shqiptarët i besojnë dhe i trashëgojnë brez pas brezi!

Gënjeshtrat që shqiptarët i besojnë dhe i trashëgojnë brez pas brezi!

Lutfi Dervishi
Tërmeti dhe dëshirat!

Tërmeti dhe dëshirat!

Lutfi Dervishi
Nëse…

Nëse…

Lutfi Dervishi
Krimi(neli) si model suksesi

Krimi(neli) si model suksesi

Lutfi Dervishi
Rasti ‘Medicus’ kthehet në rigjykim

Rasti ‘Medicus’ kthehet në rigjykim

Kosovë
Mbrojtja kërkon rigjykim për Rastin “Medicus”

Mbrojtja kërkon rigjykim për Rastin “Medicus”

Kosovë
Shpallen fajtorë të akuzuarit në rastin “Medicus”

Shpallen fajtorë të akuzuarit në rastin “Medicus”

Kosovë
Lutfi Dervishi në gjykatë: Vetëm një transplantim veshke u krye në ‘Medicus’ (Video)

Lutfi Dervishi në gjykatë: Vetëm një transplantim veshke u krye në ‘Medicus’ (Video)

Drejtësi