LAJMI I FUNDIT:

Lum Veseli

13 Artikuj

Jepet premiera e serialit “Rrushe” në Prishtinë – aktorët rrëfejnë emocionet e tyre në nisjen e këtij projekti

Jepet premiera e serialit “Rrushe” në Prishtinë – aktorët rrëfejnë emocionet e tyre në nisjen e këtij projekti

Butrint Avdyli
Yjet mbështesin fushatën “Dhuroje për nanën” për familjet në nevojë

Yjet mbështesin fushatën “Dhuroje për nanën” për familjet në nevojë

Magazina
Aktorët e filmit “Shok” festojnë 10 vjetorin e Pavarësisë duke provuar sporte ekstreme

Aktorët e filmit “Shok” festojnë 10 vjetorin e Pavarësisë duke provuar sporte ekstreme

Magazina
Djaloshi i Oscarit, Lum Veseli, pjesë e shenjtërimit të Nënë Terezës në Vatikan

Djaloshi i Oscarit, Lum Veseli, pjesë e shenjtërimit të Nënë Terezës në Vatikan

TV / Film
“Qe pse” jemi kështu! (Video)

“Qe pse” jemi kështu! (Video)

Muzikë
Yjet e filmit “Shok”, Lumi dhe Andi, tregojnë për simpatitë e tyre (Video)

Yjet e filmit “Shok”, Lumi dhe Andi, tregojnë për simpatitë e tyre (Video)

Po Flitet
Filmi ‘Shok’ triumfon në Boulder International Film Festival

Filmi ‘Shok’ triumfon në Boulder International Film Festival

TV / Film
Kryeministri takon ekipin e filmit “Shok” (Foto)

Kryeministri takon ekipin e filmit “Shok” (Foto)

TV / Film
A kanë marrë oferta në Hollywood aktorët e filmit “Shok”, flet Lum Veseli

A kanë marrë oferta në Hollywood aktorët e filmit “Shok”, flet Lum Veseli

TV / Film
Arrin ekspedita e filmit “Shok” në Kosovë, priten nga pak njerëz në aeroport (Foto)

Arrin ekspedita e filmit “Shok” në Kosovë, priten nga pak njerëz në aeroport (Foto)

TV / Film
Ekipi i filmit “Shok” argëtohen para se të kthehen në Kosovë (Video)

Ekipi i filmit “Shok” argëtohen para se të kthehen në Kosovë (Video)

Yjet
Të nominuarit e Oscarit paralajmërojnë film të gjatë në Kosovë

Të nominuarit e Oscarit paralajmërojnë film të gjatë në Kosovë

TV / Film
Lumi si DiCaprio (Video)

Lumi si DiCaprio (Video)

Yjet