LAJMI I FUNDIT:

Lulzim Ismajli

17 Artikuj

Mehmeti kërkon nga Presidenca që të mos dekretohet guvernatori i ri i BQK-së: Procesi për këtë pozitë ka pasur parregullsi

Mehmeti kërkon nga Presidenca që të mos dekretohet guvernatori i ri i BQK-së: Procesi për këtë pozitë ka pasur parregullsi

Albert Spahiu
Përsëritet konkursi për guvernator të BQK-së

Përsëritet konkursi për guvernator të BQK-së

Të Tjera
Latifi-Jashari jep dorëheqje nga pozita e zëvendësguvernatores së BQK-së

Latifi-Jashari jep dorëheqje nga pozita e zëvendësguvernatores së BQK-së

Financa
Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Financa
Dy ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit të BQK – Kuvendi ende pa votim, kush janë katër kandidatët në listën e ngushtë?

Dy ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit të BQK – Kuvendi ende pa votim, kush janë katër kandidatët në listën e ngushtë?

Albert Spahiu
Zvarritja e emërimit të guvernatorit të BQK-së – nga 29 marsi pritet të ketë ushtrues detyre, opozita kritika pushtetit për ndikim në proces

Zvarritja e emërimit të guvernatorit të BQK-së – nga 29 marsi pritet të ketë ushtrues detyre, opozita kritika pushtetit për ndikim në proces

Financa
​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Procesi i përzgjedhjes së guvernatorit të BQK-së, po vlerësohet se pati parregullsi për listën e ngushtë të kandidatëve

Procesi i përzgjedhjes së guvernatorit të BQK-së, po vlerësohet se pati parregullsi për listën e ngushtë të kandidatëve

Financa
BQK-ja i dërgon në Qeveri dhe Kuvend emrat për guvernator

BQK-ja i dërgon në Qeveri dhe Kuvend emrat për guvernator

Financa
Përzgjedhja e guvernatorit të ri – Lëvizja Fol thotë se ka dyshime për mungesë transparence, BQK-ja e mohon

Përzgjedhja e guvernatorit të ri – Lëvizja Fol thotë se ka dyshime për mungesë transparence, BQK-ja e mohon

Financa
Shkëndije Himaj më e vlerësuara nga Ambasada britanike në intervistën për guvernatore të BQK-së

Shkëndije Himaj më e vlerësuara nga Ambasada britanike në intervistën për guvernatore të BQK-së

Financa
Guvernatori i ri – këta janë katër kandidatët në listën e ngushtë për ta drejtuar BQK-në

Guvernatori i ri – këta janë katër kandidatët në listën e ngushtë për ta drejtuar BQK-në

Financa
Ismajli: Tashmë BQK ka dal me sqarimet lidhur me kriptovalutat (Video)

Ismajli: Tashmë BQK ka dal me sqarimet lidhur me kriptovalutat (Video)

Financa
Sonte në “Përballje” diskutohet për blockchain dhe kriptovalutat

Sonte në “Përballje” diskutohet për blockchain dhe kriptovalutat

Kosovë
Zëvendësguvernatori Ismajli vizitë pune në Stamboll

Zëvendësguvernatori Ismajli vizitë pune në Stamboll

Financa
Zëvendësguvernatori i BQK-së: Mos investoni në Bitcoin, mund të keni humbje (Video)

Zëvendësguvernatori i BQK-së: Mos investoni në Bitcoin, mund të keni humbje (Video)

Lulzim Ahmeti