LAJMI I FUNDIT:

Lulzim Hetemi

27 Artikuj

Hapet edhe në Leposaviq zyra për regjistrimin e veturave me targa RKS

Hapet edhe në Leposaviq zyra për regjistrimin e veturave me targa RKS

Kosovë
Kryetari i Leposaviqit kërkon largimin e KFOR-it nga objekti i komunës, konsideron se situata është e qetë

Kryetari i Leposaviqit kërkon largimin e KFOR-it nga objekti i komunës, konsideron se situata është e qetë

Siguri
Ministri Krasniqi në Leposaviq, me kryetarin Lulzim Hetimi diskutojnë për zhvillimin ekonomik lokal

Ministri Krasniqi në Leposaviq, me kryetarin Lulzim Hetimi diskutojnë për zhvillimin ekonomik lokal

Kosovë
Dorëheqje nga komunat, “vetëm në marrëveshje me Qeverinë”

Dorëheqje nga komunat, “vetëm në marrëveshje me Qeverinë”

Kosovë
Zëvendësministri i MAPL: Nëse del, shoh rrezik që KFOR-i nuk e lejon Hetemin të kthehet në zyrë

Zëvendësministri i MAPL: Nëse del, shoh rrezik që KFOR-i nuk e lejon Hetemin të kthehet në zyrë

Kosovë
Haxhiu i kërkon kryetarit të Leposaviqit të mos japë dorëheqje

Haxhiu i kërkon kryetarit të Leposaviqit të mos japë dorëheqje

Kosovë
Komunat në veri edhe me drejtorë serbë, qytetarët kryejnë dhjetëra shërbime

Komunat në veri edhe me drejtorë serbë, qytetarët kryejnë dhjetëra shërbime

Kosovë
Kryetari i Leposaviqit, Lulzim Hetemi emëron katër drejtorë komunalë serbë

Kryetari i Leposaviqit, Lulzim Hetemi emëron katër drejtorë komunalë serbë

Kosovë
Zëvendësministri Vokrri flet për “izolimin” e tij brenda komunës së bashku me Lulzim Hetemin: Nuk kam parë ndërtesë më luksoze e të pajisur

Zëvendësministri Vokrri flet për “izolimin” e tij brenda komunës së bashku me Lulzim Hetemin: Nuk kam parë ndërtesë më luksoze e të pajisur

Kosovë
Largohet pas 9 ditësh qëndrimi brenda objektit të Komunës së Leposaviqit, flet zëvendësministri i MAPL-së

Largohet pas 9 ditësh qëndrimi brenda objektit të Komunës së Leposaviqit, flet zëvendësministri i MAPL-së

Kosovë
Kryetari i “bllokuar” në ndërtesë, emëron katër drejtorë

Kryetari i “bllokuar” në ndërtesë, emëron katër drejtorë

Kosovë
Krasniqi: Bandat kriminale nuk e lejuan kryetarin e Leposaviqit t’i takojë drejtorët e sapoemëruar

Krasniqi: Bandat kriminale nuk e lejuan kryetarin e Leposaviqit t’i takojë drejtorët e sapoemëruar

Kosovë
Krasniqi takohet me Hetemin, diskutuan për zhvillimet në Komunën e Leposaviqit

Krasniqi takohet me Hetemin, diskutuan për zhvillimet në Komunën e Leposaviqit

Kosovë
Aliu pas takimit me kryetarin e Leposaviqit: Biseduam për realizimin e projekteve për zhvillim ekonomik për të gjithë qytetarët

Aliu pas takimit me kryetarin e Leposaviqit: Biseduam për realizimin e projekteve për zhvillim ekonomik për të gjithë qytetarët

Kosovë
Kurti tregon se ka biseduar në telefon me Lulzim Hetemin: Ishte i shqetësuar se mos po lëshoj pe

Kurti tregon se ka biseduar në telefon me Lulzim Hetemin: Ishte i shqetësuar se mos po lëshoj pe

Kosovë
Liburn Aliu i quan të pavërteta lajmet se KFOR-i ia ka ndaluar ta takojë kryetarin e Leposaviqit

Liburn Aliu i quan të pavërteta lajmet se KFOR-i ia ka ndaluar ta takojë kryetarin e Leposaviqit

Kosovë
Hetemi i quan të pavërteta raportimet se KFOR-i e ka urdhëruar të largohet nga objekti i komunës

Hetemi i quan të pavërteta raportimet se KFOR-i e ka urdhëruar të largohet nga objekti i komunës

Kosovë
Kurti: Lulzim Hetemit po i bëhen çdo ditë rreth dhjetë kërkesa për të dalë prej zyrës së kryetarit të komunës

Kurti: Lulzim Hetemit po i bëhen çdo ditë rreth dhjetë kërkesa për të dalë prej zyrës së kryetarit të komunës

Siguri
Kryetari i Leposaviqit dhe ai i Mitrovicës së Veriut në objektet komunale

Kryetari i Leposaviqit dhe ai i Mitrovicës së Veriut në objektet komunale

Kosovë
Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Energjetika
Ministri Peci viziton kryetarin e Leposaviqit, flasin për projekte milionëshe në atë komunë

Ministri Peci viziton kryetarin e Leposaviqit, flasin për projekte milionëshe në atë komunë

Kosovë
Kryetari i Leposaviqit, Hetemi: Sot çdo gjë ka shkuar mirë

Kryetari i Leposaviqit, Hetemi: Sot çdo gjë ka shkuar mirë

Kosovë
Flamuri i Kosovës vendoset në komunën e Leposaviqit

Flamuri i Kosovës vendoset në komunën e Leposaviqit

Kosovë
“Në shërbim të të gjithë qytetarëve pa dallim”, “do të punojmë të sigurojmë jetë të qetë për të gjithë”, komunat në veri me kryetarë të rinj

“Në shërbim të të gjithë qytetarëve pa dallim”, “do të punojmë të sigurojmë jetë të qetë për të gjithë”, komunat në veri me kryetarë të rinj

Besnike Salihu