Loredana Zefi

Loredana Zefi

Loredana Zefi është një repere e njohur shqiptare me prejardhje nga Ferizaj.

Ajo është e lindur më 1 shtator të vitit 1995 në Zvicër, ku edhe është rritur dhe ka ndërtuar një karrierë të suksesshme muzikore

452 Artikuj