LAJMI I FUNDIT:

Lojrat e Fatit

21 Artikuj

Policia e Maqedonisë gjen mbi 100 mijë euro gjatë bastisjes së një lokali për organizimin e lojrave të fatit pa licencë

Policia e Maqedonisë gjen mbi 100 mijë euro gjatë bastisjes së një lokali për organizimin e lojrave të fatit pa licencë

Maqedonia e Veriut
Maqedonia listohet si vendi i dytë në Evropë për nga numri i të punësuarve në biznesin e lojrave të fatit

Maqedonia listohet si vendi i dytë në Evropë për nga numri i të punësuarve në biznesin e lojrave të fatit

Maqedonia e Veriut
Kazinotë e pandaluara në Karaçevë dhe vrasjet që shtynë mbylljen e lojërave të fatit

Kazinotë e pandaluara në Karaçevë dhe vrasjet që shtynë mbylljen e lojërave të fatit

Kosovë
Arrestohen për organizim të lojërave të fatit në Gjakovë

Arrestohen për organizim të lojërave të fatit në Gjakovë

Kronika e Zezë
Policia mbyll një lokal të lojërave të fatit në Deçan

Policia mbyll një lokal të lojërave të fatit në Deçan

Kronika e Zezë
Lojërat e fatit do të mbyllen më së largu në maj (Video)

Lojërat e fatit do të mbyllen më së largu në maj (Video)

Kosovë
Miratohet në lexim të dytë Projektligji për ndalimin e lojërave të fatit

Miratohet në lexim të dytë Projektligji për ndalimin e lojërave të fatit

Kosovë
Kuvendi voton në parim projektligjin që ndalon lojërat e fatit

Kuvendi voton në parim projektligjin që ndalon lojërat e fatit

Kosovë
Subjektet politike përkrahin mbylljen e lojërave të fatit

Subjektet politike përkrahin mbylljen e lojërave të fatit

Kosovë
Muharremaj: Kanë filluar telefonatat kundër mbylljes së lojërave të fatit, vetëm në Suharekë janë 120 pika (Video)

Muharremaj: Kanë filluar telefonatat kundër mbylljes së lojërave të fatit, vetëm në Suharekë janë 120 pika (Video)

Komunat
Hyn në fuqi ligji, Shqipëria pa kazino

Hyn në fuqi ligji, Shqipëria pa kazino

Shqipëri
Mustafa: Lojërat e fatit do ta bëjnë Kosovën lavatriqe të parave të pista

Mustafa: Lojërat e fatit do ta bëjnë Kosovën lavatriqe të parave të pista

Kosovë
Lleshaj: Qendrat e lojërave të fatit të trajtohen si parcelat me kanabis

Lleshaj: Qendrat e lojërave të fatit të trajtohen si parcelat me kanabis

Shqipëri
Në mungesë licence, Inspektorati mbyll 26 lokale të lojërave të fatit në Drenas

Në mungesë licence, Inspektorati mbyll 26 lokale të lojërave të fatit në Drenas

Kosovë
Aksion kundër lojërave të paligjshme fatit në Dragash

Aksion kundër lojërave të paligjshme fatit në Dragash

Kosovë
Kazinotë dhe bastoret në Maqedoni do të duhet të jenë më së paku 500 metra nga shkollat dhe çerdhet

Kazinotë dhe bastoret në Maqedoni do të duhet të jenë më së paku 500 metra nga shkollat dhe çerdhet

Rexhep Azizi
Ende asnjë vërejtje apo sugjerim për propozim-ligjin për lojrat e fatit në Maqedoni

Ende asnjë vërejtje apo sugjerim për propozim-ligjin për lojrat e fatit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Dogana gjatë vitit 2017 realizoi 597 kontrolle te opetraorët e lojërave të fatit

Dogana gjatë vitit 2017 realizoi 597 kontrolle te opetraorët e lojërave të fatit

Biznes
Konfiskohen aparate për lojëra fati në vlerë 15 mijë euro

Konfiskohen aparate për lojëra fati në vlerë 15 mijë euro

Të Tjera
Në Prishtinë, konfiskohen aparate për lojëra të fatit

Në Prishtinë, konfiskohen aparate për lojëra të fatit

Të Tjera
ATK: Licencat do t’i vazhdojmë sipas ligjit, për tre muaj mbyllëm 29 lokale të lojërave të fatit

ATK: Licencat do t’i vazhdojmë sipas ligjit, për tre muaj mbyllëm 29 lokale të lojërave të fatit

Të Tjera