LAJMI I FUNDIT:

Lojërat Mesdhetare Oran 2022

47 Artikuj

KOK-u shpërblen me 13.500 euro medalistët e Lojërave Mesdhetare “Oran 2022”

KOK-u shpërblen me 13.500 euro medalistët e Lojërave Mesdhetare “Oran 2022”

Sport vendor
Alush Telaku përfundon garimin në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”

Alush Telaku përfundon garimin në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”

Sporte tjera
Taekwondisti Arbër Bajra përfundon garimin në Lojërat Mesdhetare Oran 2022

Taekwondisti Arbër Bajra përfundon garimin në Lojërat Mesdhetare Oran 2022

Sporte tjera
Taekwondisti Arbër Azemi mposhtet në luftën e parë në Lojërat Mesdhetare

Taekwondisti Arbër Azemi mposhtet në luftën e parë në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Erkand Qerimaj fiton medaljen e argjendtë mes polemikave në Lojërat Mesdhetare

Erkand Qerimaj fiton medaljen e argjendtë mes polemikave në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Algjeriani me fanellën e UÇK-së udhëtoi 400 kilometra për ta mbështetur Kosovën dhe Shqipërinë në Lojërat Mesdhetare

Algjeriani me fanellën e UÇK-së udhëtoi 400 kilometra për ta mbështetur Kosovën dhe Shqipërinë në Lojërat Mesdhetare

Sport
Vanesa Beka vendosi rekord personal, por nuk kualifikohet në 50 metra delfin

Vanesa Beka vendosi rekord personal, por nuk kualifikohet në 50 metra delfin

Sporte tjera
Kosova renditet e 11-ta për numrin e medaljeve të fituara në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”

Kosova renditet e 11-ta për numrin e medaljeve të fituara në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”

Xhudo
Luiza Gega fiton medaljen e artë në Lojërat Mesdhetare

Luiza Gega fiton medaljen e artë në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Loriana Kuka e lumtur me medaljen e artë të fituar në Lojërat Mesdhetare

Loriana Kuka e lumtur me medaljen e artë të fituar në Lojërat Mesdhetare

Xhudo
Loriana Kuka fiton medaljen e artë në Lojërat Mesdhetare

Loriana Kuka fiton medaljen e artë në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Loriana Kuka siguron medaljen, kalon në finale të Lojërave Mesdhetare

Loriana Kuka siguron medaljen, kalon në finale të Lojërave Mesdhetare

Xhudo
Loriana Kuka kalon në gjysmëfinale të Lojërave Mesdhetare, Shpat Zekaj kërkon medaljen me anë të repesazhit

Loriana Kuka kalon në gjysmëfinale të Lojërave Mesdhetare, Shpat Zekaj kërkon medaljen me anë të repesazhit

Xhudo
Shpejtim Bajoku fiton medaljen e bronztë në Lojërat Mesdhetare

Shpejtim Bajoku fiton medaljen e bronztë në Lojërat Mesdhetare

Boks
Akil Gjakova fiton medaljen e bronztë në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”

Akil Gjakova fiton medaljen e bronztë në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”

Xhudo
Laura Fazliu fiton medaljen e artë në Lojërat Mesdhetare

Laura Fazliu fiton medaljen e artë në Lojërat Mesdhetare

Xhudo
Akil Gjakova ndalet në gjysmëfinale, por do të luftojë për medaljen e bronztë

Akil Gjakova ndalet në gjysmëfinale, por do të luftojë për medaljen e bronztë

Sporte tjera
Laura Fazliu kalon në finale të Lojërave Mesdhetare, i siguron medalje Kosovës

Laura Fazliu kalon në finale të Lojërave Mesdhetare, i siguron medalje Kosovës

Sporte tjera
Laura Fazliu futet në zonën e medaljeve, kalon në gjysmëfinale të Lojërave Mesdhetare

Laura Fazliu futet në zonën e medaljeve, kalon në gjysmëfinale të Lojërave Mesdhetare

Sporte tjera
Shigjetarët kosovarë humbin në Lojërat Mesdhetare

Shigjetarët kosovarë humbin në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Akil Gjakova e nis me fitore në Lojërat Mesdhetare

Akil Gjakova e nis me fitore në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Krasniqi, Loxha e Kuka flasin pas sukseseve të jashtëzakonshme në Lojërat Mesdhetare

Krasniqi, Loxha e Kuka flasin pas sukseseve të jashtëzakonshme në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Pas sukseseve ditën e djeshme, këta janë sportistët që garojnë sot në Lojërat Mesdhetare

Pas sukseseve ditën e djeshme, këta janë sportistët që garojnë sot në Lojërat Mesdhetare

Sporte tjera
Tjetër medalje për Kosovën në ‘Oran 2022’ siguron boksieri Shpëtim Bajoku

Tjetër medalje për Kosovën në ‘Oran 2022’ siguron boksieri Shpëtim Bajoku

Boks