LAJMI I FUNDIT:
Ljupço Nikollovski

Ljupço Nikollovski

236 Artikuj

Info

Ljupço Nikollovski është Ministër i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave nga janari i vitit 2022.

Ai më herët ka qenë zëvendëskryeministër për luftën kundër krimit dhe korrupsionit si dhe ndihmës ministër i bujqësisë në qeverinë kalimtare të vitit 2015.

Nikollovski është kuadër i LSDM-së.

Nikollovski: Thirrja e për fondet nga IPARD 3 deri në fund të gushtit

Nikollovski: Thirrja e për fondet nga IPARD 3 deri në fund të gushtit

Maqedonia e Veriut
OLAF kërkon që Maqedonia e Veriut të kthejë 660 mijë euro për shkak të keqpërdorimit të fondeve IPA

OLAF kërkon që Maqedonia e Veriut të kthejë 660 mijë euro për shkak të keqpërdorimit të fondeve IPA

Ekonomi
Maqedoni, cilësia e dobët e grurit rrezikon shtrenjtimin e bukës

Maqedoni, cilësia e dobët e grurit rrezikon shtrenjtimin e bukës

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Me masë intervenuese gruri do të magazinohet për nëntë muaj

Nikollovski: Me masë intervenuese gruri do të magazinohet për nëntë muaj

Ekonomi
Liqeni i Ohrit me koncesion për peshkimin, Nikollovski: Do të parandalohet abuzimi

Liqeni i Ohrit me koncesion për peshkimin, Nikollovski: Do të parandalohet abuzimi

Ekonomi
Nikollovski: Ngrirja e çmimeve nuk ndikon në të ardhurat e bujqve

Nikollovski: Ngrirja e çmimeve nuk ndikon në të ardhurat e bujqve

Ekonomi
Nikollovski: Subvencionet e duhanit do të paguhen deri në fund të prillit

Nikollovski: Subvencionet e duhanit do të paguhen deri në fund të prillit

Politikë
Nikollovski: Ka mjete të mjaftueshme për mbështetje shtesë për fermerët dhe blegtorët

Nikollovski: Ka mjete të mjaftueshme për mbështetje shtesë për fermerët dhe blegtorët

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Qëllimi afatgjatë është të rrisim prodhimin vendor dhe të zvogëlohet varësia e vendit nga importi

Nikollovski: Qëllimi afatgjatë është të rrisim prodhimin vendor dhe të zvogëlohet varësia e vendit nga importi

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, ndahen vendime për 34 komuna për ndërtimin e rrugëve hyrëse në tokë bujqësore

Maqedoni, ndahen vendime për 34 komuna për ndërtimin e rrugëve hyrëse në tokë bujqësore

Maqedonia e Veriut
12 miliardë denarë për bujqësinë në RMV – prioritet rritja e prodhimit vendor

12 miliardë denarë për bujqësinë në RMV – prioritet rritja e prodhimit vendor

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Sigurojmë mjete për reformën më të madhe në Bujqësi

Nikollovski: Sigurojmë mjete për reformën më të madhe në Bujqësi

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Nëse keni ara dhe nuk i punoni, do të paguani më shumë tatim dhe shteti do t’i japë me qira

Maqedoni: Nëse keni ara dhe nuk i punoni, do të paguani më shumë tatim dhe shteti do t’i japë me qira

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Me ndryshimet e reja ligjore, tokën e papunuar private do të mund ta japim për shfrytëzim

Nikollovski: Me ndryshimet e reja ligjore, tokën e papunuar private do të mund ta japim për shfrytëzim

Maqedonia e Veriut
Ministria e Bujqësisë në RMV riformaton programin e subvencionimit të bujqve

Ministria e Bujqësisë në RMV riformaton programin e subvencionimit të bujqve

Ekonomi
Nikollovski: Modeli i ri i subvencioneve për bujqësinë para qeverisë

Nikollovski: Modeli i ri i subvencioneve për bujqësinë para qeverisë

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Kemi siguruar ushqim të mjaftueshëm për qytetarët

Nikollovski: Kemi siguruar ushqim të mjaftueshëm për qytetarët

Ekonomi
Nikollovski: 140 milionë denarë subvencione shtesë për fermerët e qumështit

Nikollovski: 140 milionë denarë subvencione shtesë për fermerët e qumështit

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Vetëm të bashkuar mund t’i kundërvihemi krizës ekonomike

Nikollovski: Vetëm të bashkuar mund t’i kundërvihemi krizës ekonomike

Ekonomi
Nikollovski: Në kohë krize merren vendime të guximshme dhe të vështira

Nikollovski: Në kohë krize merren vendime të guximshme dhe të vështira

Ekonomi
Nikollovski: Orizi do të bëhet kulturë strategjike e bujqësisë në Maqedoni

Nikollovski: Orizi do të bëhet kulturë strategjike e bujqësisë në Maqedoni

Ekonomi
Nikollovski: Vendi nuk do të përballet me mungesë të produkteve bazë

Nikollovski: Vendi nuk do të përballet me mungesë të produkteve bazë

Maqedonia e Veriut
Nikollovski: Do të ketë mjaftueshëm produkte ushqimore

Nikollovski: Do të ketë mjaftueshëm produkte ushqimore

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, 5 milion euro dëmshpërblim për të prekurit nga vërshimet në vitin 2016 dhe 2018

Maqedoni, 5 milion euro dëmshpërblim për të prekurit nga vërshimet në vitin 2016 dhe 2018

Maqedonia e Veriut