LAJMI I FUNDIT:

"Liria Ka Emër"

36 Artikuj

“Liria Ka Emër” falënderon qytetarët: “Marshi për Drejtësi” ishte dinjitetit ynë qytetarë

“Liria Ka Emër” falënderon qytetarët: “Marshi për Drejtësi” ishte dinjitetit ynë qytetarë

Kosovë
Leonora Jakupi nuk i mban dot lotët në Marshin për Drejtësi në Prishtinë

Leonora Jakupi nuk i mban dot lotët në Marshin për Drejtësi në Prishtinë

Yjet
Marshi në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së, përmes fotografive

Marshi në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së, përmes fotografive

Drejtësi
Skivi, Leonora Jakupi, Genc Prelvukaj e një mori emrash nga estrada marrin pjesë në “Marshin për Drejtësi”

Skivi, Leonora Jakupi, Genc Prelvukaj e një mori emrash nga estrada marrin pjesë në “Marshin për Drejtësi”

Yjet
Rama në përkrahje të marshit për ish-krerët e UÇK-së

Rama në përkrahje të marshit për ish-krerët e UÇK-së

Kosovë
Krasniqi: Çlirimtarët po na përcjellin drejtpërdrejtë nga Haga, ata do të rikthehen fitimtarë

Krasniqi: Çlirimtarët po na përcjellin drejtpërdrejtë nga Haga, ata do të rikthehen fitimtarë

Kosovë
Qerkini: Hala jemi të fortë, ndërkombëtarët të tregojnë ku i kemi fëmijët

Qerkini: Hala jemi të fortë, ndërkombëtarët të tregojnë ku i kemi fëmijët

Kosovë
Familjarët e Thaçit dhe Veselit u prijnë Marshit për Drejtësi

Familjarët e Thaçit dhe Veselit u prijnë Marshit për Drejtësi

Kosovë
Hoti: Jemi këtu t’u tregojmë ish-krerëve të UÇK-së se janë padrejtësisht në burg

Hoti: Jemi këtu t’u tregojmë ish-krerëve të UÇK-së se janë padrejtësisht në burg

Kosovë
Invalidi i luftës në marshin në Prishtinë: Besoj fuqishëm në pafajësinë e ish-krerëve të UÇK-së

Invalidi i luftës në marshin në Prishtinë: Besoj fuqishëm në pafajësinë e ish-krerëve të UÇK-së

Kosovë
Edhe qytetarë nga Shqipëria marrin pjesë në marshin në mbështeje të UÇK-së

Edhe qytetarë nga Shqipëria marrin pjesë në marshin në mbështeje të UÇK-së

Kosovë
“UÇK, UÇK, UÇK”, qytetarët nisin brohoritjet në mbështetje të Thaçit dhe ish-krerëve tjerë

“UÇK, UÇK, UÇK”, qytetarët nisin brohoritjet në mbështetje të Thaçit dhe ish-krerëve tjerë

Kosovë
Kolona të autobusëve nga Prizreni drejt Prishtinës – qytetarët në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së

Kolona të autobusëve nga Prizreni drejt Prishtinës – qytetarët në përkrahje të ish-krerëve të UÇK-së

Kosovë
Përfundon “Marshi për Drejtësi” në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, qytetarët shpërndahen të qetë

Përfundon “Marshi për Drejtësi” në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, qytetarët shpërndahen të qetë

Kosovë
Policia fton qyetetarët të marshojnë të qetë

Policia fton qyetetarët të marshojnë të qetë

Kosovë
Krasniqi: Sot Marshojmë për Drejtësi, krenarë me historinë tonë dhe themeluesit e UÇK-së

Krasniqi: Sot Marshojmë për Drejtësi, krenarë me historinë tonë dhe themeluesit e UÇK-së

Kosovë
Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, sot marshohet në Prishtinë

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, sot marshohet në Prishtinë

Drejtësi
“Për historinë që nuk mund të rishkruhet”, ideatorët e “Liria Ka Emër” ftojnë të gjithë qytetarët në marshin për drejtësi

“Për historinë që nuk mund të rishkruhet”, ideatorët e “Liria Ka Emër” ftojnë të gjithë qytetarët në marshin për drejtësi

Kosovë
“Marshi për Drejtësi”, Walker: Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët e luftës janë në Serbi

“Marshi për Drejtësi”, Walker: Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët e luftës janë në Serbi

Drejtësi
LVV mbështet marshin për drejtësi “Liria ka Emër”, në përkrahje të ish krerëve të UÇK-së

LVV mbështet marshin për drejtësi “Liria ka Emër”, në përkrahje të ish krerëve të UÇK-së

Kosovë
BIK-u mbështet marshin për drejtësi, në mbështetje të ish krerëve të UÇK-së

BIK-u mbështet marshin për drejtësi, në mbështetje të ish krerëve të UÇK-së

Kosovë
Bashkësia Islame përkrah marshin për drejtësi “Liria Ka Emër”

Bashkësia Islame përkrah marshin për drejtësi “Liria Ka Emër”

Kosovë
AAK mbështet marshin e 2 prillit: Gjithmonë kemi besuar në pafajësinë e pjesëtarëve të UÇK-së

AAK mbështet marshin e 2 prillit: Gjithmonë kemi besuar në pafajësinë e pjesëtarëve të UÇK-së

Kosovë
Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Kosovë