LAJMI I FUNDIT:

"Linja e Jetës"

11 Artikuj

​Qeverisë i kërkohet të krijojë strategji për parandalimin e vetëvrasjes

​Qeverisë i kërkohet të krijojë strategji për parandalimin e vetëvrasjes

Kosovë
Skeja: Është këmbana e parë që sinjalizon gjendjen e jashtëzakonshme në të cilën gjendet “Linja e Jetës”

Skeja: Është këmbana e parë që sinjalizon gjendjen e jashtëzakonshme në të cilën gjendet “Linja e Jetës”

Kosovë
“Linja e Jetës”, që ndihmon në parandalimin e vetëvrasjeve, bën thirrje për ndihmë pasi mbeti pa fonde

“Linja e Jetës”, që ndihmon në parandalimin e vetëvrasjeve, bën thirrje për ndihmë pasi mbeti pa fonde

Kosovë
Numri i vetëvrasjeve në rritje – ekspertët e shëndetit mendor thonë se pandemia dhe izolimi janë ndër shkaktarët kryesorë

Numri i vetëvrasjeve në rritje – ekspertët e shëndetit mendor thonë se pandemia dhe izolimi janë ndër shkaktarët kryesorë

Donjeta Zeqiraj
Një e mitur tenton t’i jap fund jetës në fshatin Gjonaj të Prizrenit, shpëtohet nga një kalimtar

Një e mitur tenton t’i jap fund jetës në fshatin Gjonaj të Prizrenit, shpëtohet nga një kalimtar

Kronika e Zezë
Skeja: Vetëvrasjet gjatë pandemisë, ‘Linja e Jetës’ është e hapur për t’u ofruar ndihmë qytetarëve

Skeja: Vetëvrasjet gjatë pandemisë, ‘Linja e Jetës’ është e hapur për t’u ofruar ndihmë qytetarëve

Xhejlane Kaçiu
Vetëm 3% e njerëzve e kanë këtë shenjë në shuplakë të dorës: Ata janë shumë të veçantë, i pret një fat i pabesueshëm

Vetëm 3% e njerëzve e kanë këtë shenjë në shuplakë të dorës: Ata janë shumë të veçantë, i pret një fat i pabesueshëm

Lifestyle
Linja e Jetës përmbyll kampanjën e ndërgjegjësimit rreth parandalimit të vetëvrasjes

Linja e Jetës përmbyll kampanjën e ndërgjegjësimit rreth parandalimit të vetëvrasjes

Kosovë
Qindra telefonata për ndihmë psikologjike gjatë pandemisë në Kosovë

Qindra telefonata për ndihmë psikologjike gjatë pandemisë në Kosovë

Xhejlane Kaçiu
Shpend Ahmeti njofton se këtë javë rihapet Linja e Jetës, linjë kjo për parandalimin e vetëvrasjeve

Shpend Ahmeti njofton se këtë javë rihapet Linja e Jetës, linjë kjo për parandalimin e vetëvrasjeve

Kosovë
“Linja e Jetës”, vendi ku mund të diskutoni problemet që (ndoshta) iu çojnë drejt vetëvrasjes

“Linja e Jetës”, vendi ku mund të diskutoni problemet që (ndoshta) iu çojnë drejt vetëvrasjes

Valdete Berisha