LAJMI I FUNDIT:

Lindjet

37 Artikuj

Lind fëmija me peshën më të madhe në 10 vitet e fundit në Shqipëri

Lind fëmija me peshën më të madhe në 10 vitet e fundit në Shqipëri

Shqipëri
Gjithmonë e më pak gra preferojnë të bëhen nëna, bie përqindja e fëmijëve të parë në totalin e lindjeve në Shqipëri

Gjithmonë e më pak gra preferojnë të bëhen nëna, bie përqindja e fëmijëve të parë në totalin e lindjeve në Shqipëri

Shqipëri
Bie lindshmëria në Shqipëri, në Jug dominojnë të moshuarit, Veriu po zbrazet shpejt

Bie lindshmëria në Shqipëri, në Jug dominojnë të moshuarit, Veriu po zbrazet shpejt

Shqipëri
Demografia evropiane – cili shtet ka natalitetin më të lartë dhe ku qëndron Kosova?

Demografia evropiane – cili shtet ka natalitetin më të lartë dhe ku qëndron Kosova?

Evropa
Aborti dhe lindjet invitro, gati projektligji i ri në Shqipëri

Aborti dhe lindjet invitro, gati projektligji i ri në Shqipëri

Shqipëri
Shqipëria me normën e lindjeve ndër më të ulët në Evropë më 2022, lë pas vetëm Spanjën dhe Maltën

Shqipëria me normën e lindjeve ndër më të ulët në Evropë më 2022, lë pas vetëm Spanjën dhe Maltën

Shqipëri
Vetëm pesë lindje në Spitalin e Dibrës

Vetëm pesë lindje në Spitalin e Dibrës

Maqedonia e Veriut
Ecuria e lindjeve në Shqipëri më keq se skenarët pesimiste të OKB-së dhe INSTAT-it

Ecuria e lindjeve në Shqipëri më keq se skenarët pesimiste të OKB-së dhe INSTAT-it

Shqipëri
Vazhdon rënia e numrit të lindjeve në Shqipëri, 10 për qind më pak foshnje në vitin 2023

Vazhdon rënia e numrit të lindjeve në Shqipëri, 10 për qind më pak foshnje në vitin 2023

Shqipëri
Bien me mbi 7 për qind lindjet dhe vdekjet në Shqipëri, lindjet në rritje vetëm në Tiranë

Bien me mbi 7 për qind lindjet dhe vdekjet në Shqipëri, lindjet në rritje vetëm në Tiranë

Shqipëri
Ndryshime në ligjin e bonusit të bebeve në Shqipëri, fëmijëve të lindur jashtë u hiqet e drejta e përfitimit

Ndryshime në ligjin e bonusit të bebeve në Shqipëri, fëmijëve të lindur jashtë u hiqet e drejta e përfitimit

Shqipëri
Bien me 12.7 për qind lindjet në Shqipëri në 6-mujorin e parë të vitit

Bien me 12.7 për qind lindjet në Shqipëri në 6-mujorin e parë të vitit

Shqipëri
Mbi 31 mijë lindje brenda dhe jashtë Kosovës gjatë vitit të kaluar – këta janë emrat më të përdorur

Mbi 31 mijë lindje brenda dhe jashtë Kosovës gjatë vitit të kaluar – këta janë emrat më të përdorur

Sociale
Lindjet në Shqipëri bien me 17 për qind në tremujorin e parë të vitit, niveli më i ulët historikë në disa dekada

Lindjet në Shqipëri bien me 17 për qind në tremujorin e parë të vitit, niveli më i ulët historikë në disa dekada

Shqipëri


mob5