LAJMI I FUNDIT:

Lindja

63 Artikuj

Kemi jetuar në lajthitje: Thonë që kjo është poza më e mirë për lindje natyrale

Kemi jetuar në lajthitje: Thonë që kjo është poza më e mirë për lindje natyrale

Shtatzëna
Kështu lind jeta: Video tregon mrekullinë më të madhe dhe më të bukur!

Kështu lind jeta: Video tregon mrekullinë më të madhe dhe më të bukur!

Bebja këtu
Çfarë do të thotë për personalitetin tuaj nëse keni lindur natën

Çfarë do të thotë për personalitetin tuaj nëse keni lindur natën

Psikologji
Perëndimi në krizë shpirtërore!?

Perëndimi në krizë shpirtërore!?

Cult+
Si mund të përcaktojë personaliteti juaj se sa e dhimbshme do të jetë lindja?

Si mund të përcaktojë personaliteti juaj se sa e dhimbshme do të jetë lindja?

Shëndetësi Lajme
Pas lindjes shumë gjëra do të ndryshojnë, ndërsa nënat me përvojë nuk jua kanë treguar këtë!

Pas lindjes shumë gjëra do të ndryshojnë, ndërsa nënat me përvojë nuk jua kanë treguar këtë!

Për nënat
Halsey ndan një mesazh tepër të fuqishëm për trupin pas lindjes

Halsey ndan një mesazh tepër të fuqishëm për trupin pas lindjes

Për nënat
Si ndikon radha e lindjes në personalitetin dhe në të ardhmen tonë

Si ndikon radha e lindjes në personalitetin dhe në të ardhmen tonë

Psikologji
Numrat e fundit në vitin e lindjes përcaktojnë të ardhmen tuaj

Numrat e fundit në vitin e lindjes përcaktojnë të ardhmen tuaj

Lifestyle
Ndarja Lindje-Perëndim

Ndarja Lindje-Perëndim

Fakte
Në Kosovë foshnja lind me antitrupa kundër COVID-19 nga nëna e vaksinuar

Në Kosovë foshnja lind me antitrupa kundër COVID-19 nga nëna e vaksinuar

Shëndetësi
Dushi ose banja si mënyrë për të lehtësuar dhimbjet e lindjes

Dushi ose banja si mënyrë për të lehtësuar dhimbjet e lindjes

Shtatzëna
Dëshironi t’i aktivizoni shtërzimet e lindjes? Ekspertët këshillojnë të vetëkënaqeni, derisa nga seksi thonë nuk ka dobi

Dëshironi t’i aktivizoni shtërzimet e lindjes? Ekspertët këshillojnë të vetëkënaqeni, derisa nga seksi thonë nuk ka dobi

Shtatzëna
Muaji i IX-të i shtatzënisë: Mirëseardhje e ëmbël!

Muaji i IX-të i shtatzënisë: Mirëseardhje e ëmbël!

Shtatzëna
Çfarë është lindja me operacion apo prerja cezariane? Gjithçka që duhet të dini rreth procedurës

Çfarë është lindja me operacion apo prerja cezariane? Gjithçka që duhet të dini rreth procedurës

Shtatzëna
Nëna shtatzënë kalon COVID-19, çfarë ndodh me foshnjën pas lindjes

Nëna shtatzënë kalon COVID-19, çfarë ndodh me foshnjën pas lindjes

Shëndetësi Lajme
Shenjat që tregojnë që kanë mbetur edhe disa orë deri te lindja

Shenjat që tregojnë që kanë mbetur edhe disa orë deri te lindja

Shtatzëna
Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Kur pritet t’ju vijnë menstruacionet pas lindjes?

Për nënat
Pesë gjëra që duhet të dini me patjetër para se të bëheni mama

Pesë gjëra që duhet të dini me patjetër para se të bëheni mama

Shtatzëna
Kur është femra tepër e moshuar për lindje?

Kur është femra tepër e moshuar për lindje?

Dua bebe
Çfarë të vishni gjatë pritjes së ëmbël

Çfarë të vishni gjatë pritjes së ëmbël

Shtatzëna
Gjërat që duhet t’i bëni para lindjes

Gjërat që duhet t’i bëni para lindjes

Shtatzëna
Armiku që i ndihmoi Perëndimit

Armiku që i ndihmoi Perëndimit

Daut Dauti
A ndikojnë muskujt e fortë të stomakut në intensitetin e dhembjeve gjatë lindjes?

A ndikojnë muskujt e fortë të stomakut në intensitetin e dhembjeve gjatë lindjes?

Shtatzëna