LAJMI I FUNDIT:

Liga e Dytë

11 Artikuj

Besa e Pejës mohon shuarjen dhe mos pjesëmarrjen në gara, konfirmon regjistrimin për sezonin 2022/23

Besa e Pejës mohon shuarjen dhe mos pjesëmarrjen në gara, konfirmon regjistrimin për sezonin 2022/23

Sport vendor
Borxhet e shumta dhe mungesa e lojtarëve bën që Besa e Pejës të mos merr pjesë në garat e Ligës së Dytë të Kosovës

Borxhet e shumta dhe mungesa e lojtarëve bën që Besa e Pejës të mos merr pjesë në garat e Ligës së Dytë të Kosovës

Kosovë
Tri herë kampioni i Kosovës, Besa e Pejës, bie edhe nga Liga e Parë

Tri herë kampioni i Kosovës, Besa e Pejës, bie edhe nga Liga e Parë

Liga e Parë
FFK ndihmon klubet e Ligës së Dytë dhe Ligës së Tretë

FFK ndihmon klubet e Ligës së Dytë dhe Ligës së Tretë

Sport vendor
Vushtrria dhe KEK-u bien në Ligën e Dytë

Vushtrria dhe KEK-u bien në Ligën e Dytë

Kosovë
Dhunë në futbollin kosovar, ndërpritet ndeshja Fushë Kosova – Vjosa

Dhunë në futbollin kosovar, ndërpritet ndeshja Fushë Kosova – Vjosa

Kosovë
Komiteti Ekzekutiv i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës, ndahen dy grupet e Ligës së Parë dhe caktohen rregullat për inkuadrim në Superligë

Komiteti Ekzekutiv i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës, ndahen dy grupet e Ligës së Parë dhe caktohen rregullat për inkuadrim në Superligë

Superliga
Reagon Shoqata për Mbrojtjen e të Drejtave të Futbollistëve të Kosovës: Klubet po manipulojnë me mjetet e ndara nga FFK

Reagon Shoqata për Mbrojtjen e të Drejtave të Futbollistëve të Kosovës: Klubet po manipulojnë me mjetet e ndara nga FFK

Futboll
Shoqata e Futbollistëve të Kosovës kërkon ndalimin e kampionatit

Shoqata e Futbollistëve të Kosovës kërkon ndalimin e kampionatit

Futboll
Fushë Kosova dezinfekton objektet e klubit si masë parandaluese për coronavirusin

Fushë Kosova dezinfekton objektet e klubit si masë parandaluese për coronavirusin

Futboll
FFK zyrtarizon datat e nisjes së edicionit të ri në Superligë, Ligën e Parë dhe Ligën e Dytë

FFK zyrtarizon datat e nisjes së edicionit të ri në Superligë, Ligën e Parë dhe Ligën e Dytë

Superliga