LAJMI I FUNDIT:

LG

97 Artikuj

Meta dhe LG po përgatisin një kufje VR për vitin 2025

Meta dhe LG po përgatisin një kufje VR për vitin 2025

Lajme Teknologji
Meta po bashkëpunon me LG për të lansuar kufjet e ardhshme të realitetit virtual Quest Pro

Meta po bashkëpunon me LG për të lansuar kufjet e ardhshme të realitetit virtual Quest Pro

Lajme Teknologji
LG me “televizor në valixhe”, kushton 1.000 dollarë

LG me “televizor në valixhe”, kushton 1.000 dollarë

Lajme Teknologji
LG dhe Hyundai do të ndërtojnë një fabrikë për bateri të veturave elektrike në SHBA

LG dhe Hyundai do të ndërtojnë një fabrikë për bateri të veturave elektrike në SHBA

EVs
Laptopi i ri Gram “SuperSlim” i LG-s ka një ekran OLED 15.6 inç

Laptopi i ri Gram “SuperSlim” i LG-s ka një ekran OLED 15.6 inç

Lajme Teknologji
Kompania LG prezanton identitetin e ri të markës së saj

Kompania LG prezanton identitetin e ri të markës së saj

Lajme Teknologji
Koreja e Jugut do të ofrojë 5.3 miliardë dollarë financim për të mbështetur investimin e baterive në Amerikën e Veriut

Koreja e Jugut do të ofrojë 5.3 miliardë dollarë financim për të mbështetur investimin e baterive në Amerikën e Veriut

EVs
CATL vazhdon të dominojë tregun e baterive të veturave elektrike, duke marrë 33 për qind të shitjeve në janar-shkurt

CATL vazhdon të dominojë tregun e baterive të veturave elektrike, duke marrë 33 për qind të shitjeve në janar-shkurt

EVs
LG do të investojë 5.5 miliardë dollarë në fabrikën më të madhe amerikane të baterive në Arizona

LG do të investojë 5.5 miliardë dollarë në fabrikën më të madhe amerikane të baterive në Arizona

EVs
Tregu global i baterive për veturat elektrike rritet pothuajse në 72 për qind në vitin 2022 – CATL mbetet lider i tregut

Tregu global i baterive për veturat elektrike rritet pothuajse në 72 për qind në vitin 2022 – CATL mbetet lider i tregut

EVs
Gjigandi i baterive EV LG Energy Solution është optimist në perspektivën e tregut të Amerikës së Veriut

Gjigandi i baterive EV LG Energy Solution është optimist në perspektivën e tregut të Amerikës së Veriut

Auto Lajme
GM dhe LG Energy anulojnë planet për fabrikën e katërt të baterive në SHBA

GM dhe LG Energy anulojnë planet për fabrikën e katërt të baterive në SHBA

EVs
Apple konsideron t’i drejtohet LG-së për ekranet e orëve inteligjente microLED

Apple konsideron t’i drejtohet LG-së për ekranet e orëve inteligjente microLED

Lajme Teknologji
LG ka testuar me sukses transmetimin e të dhënave 6G

LG ka testuar me sukses transmetimin e të dhënave 6G

Mobile
Televizori i ri nga LG që për pak sekonda ndërron formë – nga i sheshtë në të lakuar

Televizori i ri nga LG që për pak sekonda ndërron formë – nga i sheshtë në të lakuar

Lajme Teknologji
GM dhe LG nisin prodhimin e baterive në Ohio

GM dhe LG nisin prodhimin e baterive në Ohio

EVs
DualUp i LG – detaje rreth monitorit “të çuditshëm, por praktik për të kryer punë”

DualUp i LG – detaje rreth monitorit “të çuditshëm, por praktik për të kryer punë”

Lajme Teknologji
LG lanson monitorin Dual-Up – për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë

LG lanson monitorin Dual-Up – për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë

Lajme Teknologji
LG tregon çmimin e “televizorëve të vitit 2022”

LG tregon çmimin e “televizorëve të vitit 2022”

Lajme Teknologji
LG Energy Solution, gjiganti i baterive debuton në tregjet e aksioneve

LG Energy Solution, gjiganti i baterive debuton në tregjet e aksioneve

Lajme Teknologji
LG prezanton televizorin G2 97 inç OLDE – më i madh në histori

LG prezanton televizorin G2 97 inç OLDE – më i madh në histori

Lajme Teknologji
LG prezanton një ekran transparent OLED

LG prezanton një ekran transparent OLED

Lajme Teknologji
Kështu duket telefoni interesant LG Wing

Kështu duket telefoni interesant LG Wing

Mobile
Vizioni i ardhshëm i LG-së është një televizor OLED i lakuar

Vizioni i ardhshëm i LG-së është një televizor OLED i lakuar

Lajme Teknologji