LAJMI I FUNDIT:

Lexus

58 Artikuj

Shënjestër e plaçkitësve janë bërë edhe pasqyrat anësore të super-veturave (Foto)

Shënjestër e plaçkitësve janë bërë edhe pasqyrat anësore të super-veturave (Foto)

Ngjarje
Mini furgoni i parë nga Lexus, tashmë ka edhe emër (Foto)

Mini furgoni i parë nga Lexus, tashmë ka edhe emër (Foto)

Modelet e Reja
Lexus shfaqë një pjesë të mini furgonit luksoz (Foto)

Lexus shfaqë një pjesë të mini furgonit luksoz (Foto)

Modelet e Reja
Lexus IS me motorin e njëjtë që Toyota Supra e ka huazuar nga BMW (Foto)

Lexus IS me motorin e njëjtë që Toyota Supra e ka huazuar nga BMW (Foto)

Modelet e Reja
Lexus UX me gomat e veçanta të bazuara në atletet e popullarizuara (Foto)

Lexus UX me gomat e veçanta të bazuara në atletet e popullarizuara (Foto)

Modelet e Reja
Jaguar planifikon zëvendësimin e dy modeleve (Foto)

Jaguar planifikon zëvendësimin e dy modeleve (Foto)

Modelet e Reja
Chicago Auto Show shënon edicionin e 111-të (Foto)

Chicago Auto Show shënon edicionin e 111-të (Foto)

Auto Lajme
Prezantohet Lexus LC me tavan të hapur (Foto)

Prezantohet Lexus LC me tavan të hapur (Foto)

Modelet e Reja
Toyota shfaq siluetën e një koncepti tjetër të modelit Supra (Foto)

Toyota shfaq siluetën e një koncepti tjetër të modelit Supra (Foto)

Modelet e Reja
Detaj nga Lexus RC F para prezantimit zyrtar (Foto)

Detaj nga Lexus RC F para prezantimit zyrtar (Foto)

Modelet e Reja
Lexus ES 2019 shfaqet në reklamë duke u ‘vozitur nga intuita’ (Video)

Lexus ES 2019 shfaqet në reklamë duke u ‘vozitur nga intuita’ (Video)

Modelet e Reja
Toyota mund të largojë nga prodhimi disa modele që nuk po kërkohen shumë në treg (Foto)

Toyota mund të largojë nga prodhimi disa modele që nuk po kërkohen shumë në treg (Foto)

Auto Lajme
Lexus IS 2021, shumë më herët se që është planifikuar të prezantohet (Foto)

Lexus IS 2021, shumë më herët se që është planifikuar të prezantohet (Foto)

Modelet e Reja
Pasqyrat e Lexus ES 350 do të zëvendësohen me kamera të teknologjisë së lartë (Video)

Pasqyrat e Lexus ES 350 do të zëvendësohen me kamera të teknologjisë së lartë (Video)

Auto Lajme
Lexus i interesuar edhe për rrugët ujore, së shpejti lanson jahtin luksoz (Foto)

Lexus i interesuar edhe për rrugët ujore, së shpejti lanson jahtin luksoz (Foto)

Auto Fun
Lexus prezanton konceptet e modeleve LC 500 dhe UX (Foto)

Lexus prezanton konceptet e modeleve LC 500 dhe UX (Foto)

Modelet e Reja
Lexus nuk pritet të krijojë ndonjë makinë, që ka edhe pjesën për bartjen e mallrave(Foto)

Lexus nuk pritet të krijojë ndonjë makinë, që ka edhe pjesën për bartjen e mallrave(Foto)

Auto Lajme
Tingulli i mahnitshëm që lëshon Lexus LC 500 (Video)

Tingulli i mahnitshëm që lëshon Lexus LC 500 (Video)

Auto Fun
Rrjedhin pamjet e edicionit special të Lexus LX (Foto)

Rrjedhin pamjet e edicionit special të Lexus LX (Foto)

Modelet e Reja
Lexus ES 2019 me çmim shumë më të lartë se konkurrentët (Foto)

Lexus ES 2019 me çmim shumë më të lartë se konkurrentët (Foto)

Modelet e Reja
Lexus nuk ka plane të prodhojë makina nën 30 mijë euro, që të rivalizojë me Mercedes apo BMW (Foto)

Lexus nuk ka plane të prodhojë makina nën 30 mijë euro, që të rivalizojë me Mercedes apo BMW (Foto)

Modelet e Reja
Toyota Century që kushton afro 200 mijë euro, shumë më luksoz se çdo Lexus deri më tani (Foto)

Toyota Century që kushton afro 200 mijë euro, shumë më luksoz se çdo Lexus deri më tani (Foto)

Modelet e Reja
Lexus premton vazhdimin e prodhimit të veturave të zakonshme, përkundër që ato SUV po e dominojnë tregun (Foto)

Lexus premton vazhdimin e prodhimit të veturave të zakonshme, përkundër që ato SUV po e dominojnë tregun (Foto)

Auto Lajme
Lexus prezanton modelin ES me të cilin do të rivalizojë BMW 5 Series (Foto)

Lexus prezanton modelin ES me të cilin do të rivalizojë BMW 5 Series (Foto)

Modelet e Reja