LAJMI I FUNDIT:

Letra me Vlerë

53 Artikuj

Më 10 mars mbahet ankandi i dytë i letrave me vlerë, në shumën prej 30 milionë euro

Më 10 mars mbahet ankandi i dytë i letrave me vlerë, në shumën prej 30 milionë euro

Financa
Mbahet ankandi i 10-të i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 10 milionë euro me maturitet 5-vjeçar

Mbahet ankandi i 10-të i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 10 milionë euro me maturitet 5-vjeçar

Financa
Më 19 gusht do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Më 19 gusht do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Financa
Më 14 qershor 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Më 14 qershor 2022 do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Financa
Mbahet ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 30 milionë euro

Mbahet ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 30 milionë euro

Financa
Më 29 prill mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Më 29 prill mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Financa
Mbahet ankandi i tretë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 25 milionë euro me kohëzgjatje 5 vjeçare

Mbahet ankandi i tretë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 25 milionë euro me kohëzgjatje 5 vjeçare

Financa
Mbahet ankandi i dytë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 15 milionë euro me kohëzgjatje 10 vjeçare

Mbahet ankandi i dytë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 15 milionë euro me kohëzgjatje 10 vjeçare

Financa
Mbahet ankandi i 16-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 20 milionë euro me kohëzgjatje 5 vjeçare

Mbahet ankandi i 16-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 20 milionë euro me kohëzgjatje 5 vjeçare

Financa
Mbahet ankandi i 15-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 10 milionë euro me kohëzgjatje 3 vjeçare

Mbahet ankandi i 15-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 10 milionë euro me kohëzgjatje 3 vjeçare

Financa
Mbahet ankandi i 14-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 20 milionë euro me maturitet 12 mujor

Mbahet ankandi i 14-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 20 milionë euro me maturitet 12 mujor

Financa
Mbyllja e klubeve të natës dhe sallave të dasmave, largimi nga puna i dy punëtorëve të ATK-së dhe blerja e letrave me vlerë nga mërgata – top ngjarjet e javës në ekonomi

Mbyllja e klubeve të natës dhe sallave të dasmave, largimi nga puna i dy punëtorëve të ATK-së dhe blerja e letrave me vlerë nga mërgata – top ngjarjet e javës në ekonomi

Albert Spahiu
Murati: Mbi 10 milionë euro janë investuar në Bonot e Diasporës

Murati: Mbi 10 milionë euro janë investuar në Bonot e Diasporës

Financa
Mbahet ankandi i 13-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 20 milionë euro me maturitet 7 vjeçar

Mbahet ankandi i 13-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 20 milionë euro me maturitet 7 vjeçar

Financa
Më 13 gusht do të mbahet ankandi i 12-të i Letrave me Vlerë për vitin 2021

Më 13 gusht do të mbahet ankandi i 12-të i Letrave me Vlerë për vitin 2021

Financa
Nga sot nis emetimi i letrave me vlerë për mërgatën, shuma e ofruar është 20 milionë euro

Nga sot nis emetimi i letrave me vlerë për mërgatën, shuma e ofruar është 20 milionë euro

Financa
Më 21 korrik nis emetimi i letrave me vlerë për mërgatën

Më 21 korrik nis emetimi i letrave me vlerë për mërgatën

Financa
Mbahet ankandi i 11-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 10 milionë euro

Mbahet ankandi i 11-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 10 milionë euro

Financa
Ofrimi i letrave me vlerë për mërgatën, dorëheqja e kryeshefit të Postës dhe zgjedhja e drejtoreshës së ARRU-së – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Ofrimi i letrave me vlerë për mërgatën, dorëheqja e kryeshefit të Postës dhe zgjedhja e drejtoreshës së ARRU-së – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Qeveria prezanton letrat me vlerë për mërgatën, shuma e ofruar për shitje 20 milionë euro

Qeveria prezanton letrat me vlerë për mërgatën, shuma e ofruar për shitje 20 milionë euro

Financa
Mbahet ankandi i dhjetë i letrave me vlerë për vitin 2021

Mbahet ankandi i dhjetë i letrave me vlerë për vitin 2021

Financa
Mbahet ankandi i nëntë i letrave me vlerë për vitin 2021

Mbahet ankandi i nëntë i letrave me vlerë për vitin 2021

Financa
Mbahet ankandi i tetë i letrave me vlerë për vitin 2021

Mbahet ankandi i tetë i letrave me vlerë për vitin 2021

Financa
Mbahet ankandi i gjashtë i letrave me vlerë për vitin 2021

Mbahet ankandi i gjashtë i letrave me vlerë për vitin 2021

Financa