LAJMI I FUNDIT:

Lëmoshë-kërkues

19 Artikuj

Identifikohen 32 fëmijë lëmoshë-kërkues, iniciohen 21 raste për keqpërdorim nga familja

Identifikohen 32 fëmijë lëmoshë-kërkues, iniciohen 21 raste për keqpërdorim nga familja

Sociale
Policia në Prizren arreston një grua që po kërkonte lëmoshë bashkë me fëmijën e saj

Policia në Prizren arreston një grua që po kërkonte lëmoshë bashkë me fëmijën e saj

Kronika e Zezë
Detyruan fëmijët e tyre të kërkojnë lëmoshë, arrestohen burrë e grua në Istogu

Detyruan fëmijët e tyre të kërkojnë lëmoshë, arrestohen burrë e grua në Istogu

Kronika e Zezë
Për katër ditë identifikohen 60 lëmoshë-kërkues, prej tyre 33 fëmijë

Për katër ditë identifikohen 60 lëmoshë-kërkues, prej tyre 33 fëmijë

Kosovë
Tri gra u arrestuan dje në Kosovë pasi lejuan fëmijët e tyre të kërkonin lëmoshë rrugëve

Tri gra u arrestuan dje në Kosovë pasi lejuan fëmijët e tyre të kërkonin lëmoshë rrugëve

Kronika e Zezë
​Evidentohen 175 fëmijë lëmoshë kërkues këtë vit në Kosovë

​Evidentohen 175 fëmijë lëmoshë kërkues këtë vit në Kosovë

Sociale
Po kërkonin lëmoshë “në mënyrë të bezdisshme” në Prizren, depërtohen tre shtetasit e Shqipërisë

Po kërkonin lëmoshë “në mënyrë të bezdisshme” në Prizren, depërtohen tre shtetasit e Shqipërisë

Kosovë
Policia me plan operativ, për tri ditë identifikoi 44 fëmijë lëmosh-kërkues

Policia me plan operativ, për tri ditë identifikoi 44 fëmijë lëmosh-kërkues

Kosovë
Arrestohet një person në Gjakovë, detyroi motrat e mitura të kërkojnë lëmoshë

Arrestohet një person në Gjakovë, detyroi motrat e mitura të kërkojnë lëmoshë

Kronika e Zezë
Arrestohet një person i dyshuar për trafikim me njerëz, identifikohen nëntë lëmoshë kërkues

Arrestohet një person i dyshuar për trafikim me njerëz, identifikohen nëntë lëmoshë kërkues

Kronika e Zezë
Deportohen nga Kosova gjashtë lëmoshë-kërkues

Deportohen nga Kosova gjashtë lëmoshë-kërkues

Kronika e Zezë
Shtirej si invalid në karrocë dhe kërkonte lëmoshë në qendër të Beogradit, policia e zë mashtruesin – e detyrojnë edhe të ngritet në këmbë

Shtirej si invalid në karrocë dhe kërkonte lëmoshë në qendër të Beogradit, policia e zë mashtruesin – e detyrojnë edhe të ngritet në këmbë

Serbia
Policia identifikon 58 fëmijë lëmoshë-kërkues, 21 nga Kosova e 37 nga Shqipëria

Policia identifikon 58 fëmijë lëmoshë-kërkues, 21 nga Kosova e 37 nga Shqipëria

Kosovë
Nënkryetari i Kaçanikut: Do t’i deportojmë të gjithë ata që kërkojnë lëmoshë

Nënkryetari i Kaçanikut: Do t’i deportojmë të gjithë ata që kërkojnë lëmoshë

Kosovë
Policia e Kosovës ndërmerr aksion për rastet e lëmoshë-kërkuesve në rrugë

Policia e Kosovës ndërmerr aksion për rastet e lëmoshë-kërkuesve në rrugë

Kosovë
Policia e Kosovës thotë se janë identifikuar 29 fëmijë lëmoshë-kërkues dhe 13 të dyshuar

Policia e Kosovës thotë se janë identifikuar 29 fëmijë lëmoshë-kërkues dhe 13 të dyshuar

Kosovë
Rreth 70 fëmijë kërkojnë lëmoshë në rrugët e Prishtinës

Rreth 70 fëmijë kërkojnë lëmoshë në rrugët e Prishtinës

Prishtina
Identifikohen 86 lëmoshëkërkues, iniciohen 15 raste për keqtrajtim

Identifikohen 86 lëmoshëkërkues, iniciohen 15 raste për keqtrajtim

Sociale
Policia dëbon 32 lëmoshëkërkues nga Kosova

Policia dëbon 32 lëmoshëkërkues nga Kosova

Kronika e Zezë