LAJMI I FUNDIT:

Led Zeppelin

17 Artikuj

Gjashtë mitet e lashta nordike që edhe sot jehojnë

Gjashtë mitet e lashta nordike që edhe sot jehojnë

Histori
Zemra plot shpirt: Gjeniu i çuditshëm Jeff Beck, “kitaristi i kitaristit”

Zemra plot shpirt: Gjeniu i çuditshëm Jeff Beck, “kitaristi i kitaristit”

Muzika
Video me dy milionë shikime: Papagalli i këndon këngët ikonike të Led Zeppelin

Video me dy milionë shikime: Papagalli i këndon këngët ikonike të Led Zeppelin

Fun Lajme
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1971: Thyerja e tabuve në Kosovë

Viti 1971: Thyerja e tabuve në Kosovë

Birra Peja
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1970: Universiteti, topat, vëllezërit kinezë dhe miqtë kosovarë

Viti 1970: Universiteti, topat, vëllezërit kinezë dhe miqtë kosovarë

Agron Shala
Përfundon rasti për plagjiaturë për këngën “Stairway to Heaven”

Përfundon rasti për plagjiaturë për këngën “Stairway to Heaven”

Cult+
Emrat më të suksesshëm në muzikë, në 50 vitet e fundit

Emrat më të suksesshëm në muzikë, në 50 vitet e fundit

Cult+
Gjysmë shekulli për “Led Zeppelin II”

Gjysmë shekulli për “Led Zeppelin II”

Cult+
KASHMIRI

KASHMIRI

Poezi
“Led Zeppelin” sërish në gjyq lidhur me origjinalitetin e “Stairway To Heaven”

“Led Zeppelin” sërish në gjyq lidhur me origjinalitetin e “Stairway To Heaven”

Muzikë
Top 10 albumet më të shitura të të gjitha kohërave

Top 10 albumet më të shitura të të gjitha kohërave

Muzikë
SHKALLËT PËR NË PARAJSË

SHKALLËT PËR NË PARAJSË

Poezi
Gjykata dha verdiktin për “Stairway to Heaven”: Led Zeppelin nuk janë plagjiatorë (Video)

Gjykata dha verdiktin për “Stairway to Heaven”: Led Zeppelin nuk janë plagjiatorë (Video)

Muzika
Led Zeppelin para Gjyqit

Led Zeppelin para Gjyqit

Yjet
Njëri prej hiteve më të mëdha në histori është i vjedhur? (Video)

Njëri prej hiteve më të mëdha në histori është i vjedhur? (Video)

Imran Amiti