LAJMI I FUNDIT:

Lavatriçe

24 Artikuj

Babai zbuloi se djali po ngacmonte një shok klase, reagimi i tij u bë hit

Babai zbuloi se djali po ngacmonte një shok klase, reagimi i tij u bë hit

Fun Lajme
Gabimet më të shpeshta që i bëni kur i lani rrobat në lavatriçe

Gabimet më të shpeshta që i bëni kur i lani rrobat në lavatriçe

Bëje vet
Për çfarë shërbejnë ndarjet e sirtarit të rrobalarëses

Për çfarë shërbejnë ndarjet e sirtarit të rrobalarëses

Këshilla dhe ide
Ju janë zvogëluar rrobat nga larja në lavatriçe? Me këtë truk do të shpëtoni çdo rrobë!

Ju janë zvogëluar rrobat nga larja në lavatriçe? Me këtë truk do të shpëtoni çdo rrobë!

Bëje vet
Pjesa e makinës larëse që duhet të pastroni çdo muaj

Pjesa e makinës larëse që duhet të pastroni çdo muaj

Këshilla Lifestyle
Shprehitë e pastrimit që shkaktojnë më shumë dëm sesa dobi

Shprehitë e pastrimit që shkaktojnë më shumë dëm sesa dobi

Rregullimi i shtëpisë
Kjo është arsyeja pse rrobat tuaja të sapolara nuk kanë aromë

Kjo është arsyeja pse rrobat tuaja të sapolara nuk kanë aromë

Bëje vet
Super truk si t’i lani xhaketat dhe palltot në shtëpi dhe të kurseni para

Super truk si t’i lani xhaketat dhe palltot në shtëpi dhe të kurseni para

Këshilla dhe ide
Shumica e njerëzve gabojnë në këtë: Kështu futen enët siç duhet në lavatriçe

Shumica e njerëzve gabojnë në këtë: Kështu futen enët siç duhet në lavatriçe

Bëje vet
Pastroni lavatriçen në formën e duhur me këta tre hapa të thjeshtë 

Pastroni lavatriçen në formën e duhur me këta tre hapa të thjeshtë 

Bëje vet
Gjërat që nuk duhet t’i lani kurrë në lavatriçe

Gjërat që nuk duhet t’i lani kurrë në lavatriçe

Këshilla dhe ide
Pse rrjedh rrobalarësja? Arsyet më të zakonshme sepse ka ujë nën të, mund të bëjë dëm serioz

Pse rrjedh rrobalarësja? Arsyet më të zakonshme sepse ka ujë nën të, mund të bëjë dëm serioz

Bëje vet
Pse duhet t’i lani peshqirët e kuzhinës veçmas nga rrobat tjera

Pse duhet t’i lani peshqirët e kuzhinës veçmas nga rrobat tjera

Bëje vet
Çmime më të larta për pajisjet shtëpiake për shkak të mungesës së çipave

Çmime më të larta për pajisjet shtëpiake për shkak të mungesës së çipave

Lajme Teknologji
Nuk mund t’i fusni të gjitha enët? Një grua tregoi këtë truk që e rrit kapacitetin e makinës!

Nuk mund t’i fusni të gjitha enët? Një grua tregoi këtë truk që e rrit kapacitetin e makinës!

Bëje vet
I shpërtheu enëlarësja, një nënë paralajmëron të mos e lini në funksion makinën kur nuk jeni në shtëpi

I shpërtheu enëlarësja, një nënë paralajmëron të mos e lini në funksion makinën kur nuk jeni në shtëpi

Fun Lajme
Zbuloi një truk për të parandaluar që rrobat tuaja të ngatërrohen në lavatriçe, videoja u bë virale

Zbuloi një truk për të parandaluar që rrobat tuaja të ngatërrohen në lavatriçe, videoja u bë virale

Fun Lajme
Asnjëherë mos lani leckat dhe peshqirët e kuzhinës së bashku

Asnjëherë mos lani leckat dhe peshqirët e kuzhinës së bashku

Lifestyle
Këto gjëra dëmtojnë makinën tuaj të larjes 

Këto gjëra dëmtojnë makinën tuaj të larjes 

Këshilla dhe ide
Babai për pak sa nuk vdiq nga tmerri kur ‘pa djalin e tij në lavatriçe’

Babai për pak sa nuk vdiq nga tmerri kur ‘pa djalin e tij në lavatriçe’

Fun Lajme
Detergjentin për larjen e rrobave gjatë gjithë kohës e përdorni gabimisht: Mësoni mënyrën e duhur

Detergjentin për larjen e rrobave gjatë gjithë kohës e përdorni gabimisht: Mësoni mënyrën e duhur

Shtëpi dhe dekor
Pamjet e pabesueshme, njeriu me duar në pranga futet në lavatriçe dhe arrin të lirohet dhe të dalë edhe më i pastër

Pamjet e pabesueshme, njeriu me duar në pranga futet në lavatriçe dhe arrin të lirohet dhe të dalë edhe më i pastër

Fun
Disa raste kur pastrimi i rrobave nuk ka shkuar ashtu siç ishte planifikuar

Disa raste kur pastrimi i rrobave nuk ka shkuar ashtu siç ishte planifikuar

Dështime
Ajo rregullisht hedh lëng për shpëlarje të gojës në lavatriçe: Truk që do t’ju pushtojë! (video)

Ajo rregullisht hedh lëng për shpëlarje të gojës në lavatriçe: Truk që do t’ju pushtojë! (video)

Këshilla dhe ide