LAJMI I FUNDIT:

Larja

46 Artikuj

A bën të pijë fëmija ujin në të cilin lahet? Përgjigjet pediatri në këtë pyetje të prindërve të brengosur

A bën të pijë fëmija ujin në të cilin lahet? Përgjigjet pediatri në këtë pyetje të prindërve të brengosur

Këshilla për prindër
Katër truqe të shkëlqyeshme për kthimin e ngjyrës së bardhë rrobave të zverdhura: Shpëtoni rrobat e preferuara!

Katër truqe të shkëlqyeshme për kthimin e ngjyrës së bardhë rrobave të zverdhura: Shpëtoni rrobat e preferuara!

Bëje vet
Çarçafët ditëve të ftohta duhet ndërruar pak më ndryshe

Çarçafët ditëve të ftohta duhet ndërruar pak më ndryshe

Bëje vet
Si lahet viskoza: Gjashtë rregulla për larje të rrobave në rrobalarëse dhe me dorë

Si lahet viskoza: Gjashtë rregulla për larje të rrobave në rrobalarëse dhe me dorë

Bëje vet
Tre minuta pasi të bëni dush bëjeni këtë: Kur dëgjoni për çka është fjala, do ta bëni vazhdimisht!

Tre minuta pasi të bëni dush bëjeni këtë: Kur dëgjoni për çka është fjala, do ta bëni vazhdimisht!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Si ta pastroni enëlarësen me ndihmën e miellit

Si ta pastroni enëlarësen me ndihmën e miellit

Bëje vet
Nëse i lani atletet në rrobalarëse, shtoni këtë përbërës: Ky truk zgjidh problemin e pakëndshëm me këpucët!

Nëse i lani atletet në rrobalarëse, shtoni këtë përbërës: Ky truk zgjidh problemin e pakëndshëm me këpucët!

Bëje vet
Si lahen mbulesat e sintetikes

Si lahen mbulesat e sintetikes

Bëje vet
Si duhet ta lani batanijen e leshtë

Si duhet ta lani batanijen e leshtë

Bëje vet
Këto gabime të zakonshme gjatë larjes, dëmtojnë lëkurën tuaj

Këto gabime të zakonshme gjatë larjes, dëmtojnë lëkurën tuaj

Këshilla mjekësore
Kthejani luleve shkëlqimin

Kthejani luleve shkëlqimin

Lule
Si të ktheni në gjendjen fillestare rrobat që tkurren në larje

Si të ktheni në gjendjen fillestare rrobat që tkurren në larje

Bëje vet
Sa shpesh duhet t’i lani jastëkët dhe në cilën mënyrë është më së miri t’i lani?

Sa shpesh duhet t’i lani jastëkët dhe në cilën mënyrë është më së miri t’i lani?

Bëje vet
Përse nuk duhet larë pulën taze

Përse nuk duhet larë pulën taze

Nga duart tua
Si t’i lani frutat dhe perimet në mënyrë që të largoni çdo pesticid e mbetje toksike

Si t’i lani frutat dhe perimet në mënyrë që të largoni çdo pesticid e mbetje toksike

Të tjera
Pjesa e trupit që lani të parën në dush zbulon shumë për personalitetin tuaj

Pjesa e trupit që lani të parën në dush zbulon shumë për personalitetin tuaj

Lifestyle
Nuk dinë as amvisat me përvojë: Këto pesë gabime me siguri i bëni me rastin e larjes së çarçafëve!

Nuk dinë as amvisat me përvojë: Këto pesë gabime me siguri i bëni me rastin e larjes së çarçafëve!

Bëje vet
Moslarja e bebes menjëherë pas lindjes shton shanset për ushqim të suksesshëm me gji

Moslarja e bebes menjëherë pas lindjes shton shanset për ushqim të suksesshëm me gji

Bebja këtu
Hapat si të lajmë një mace!

Hapat si të lajmë një mace!

Këshilla për kafshët
Këshilla nga HiPP për larjen e foshnjave, temperaturën e ujit dhe produktet e preferueshme

Këshilla nga HiPP për larjen e foshnjave, temperaturën e ujit dhe produktet e preferueshme

Bebja këtu
Si të shmangësh dëmtimin e xhemperëve të vjeshtës?

Si të shmangësh dëmtimin e xhemperëve të vjeshtës?

Lifestyle
Përse pas çdo shkuarje në WC patjetër duhet të lani pjesët intime: Për shkak të turpit të marrëzishëm rrezikoni shumë!

Përse pas çdo shkuarje në WC patjetër duhet të lani pjesët intime: Për shkak të turpit të marrëzishëm rrezikoni shumë!

Shëndetësi Lajme