LAJMI I FUNDIT:

Largimi nga Puna

14 Artikuj

Keni ëndërruar që ju kanë përjashtuar nga puna apo keni dhënë dorëheqjen: Ja çfarë po ju thotë nënndërgjegjja juaj

Keni ëndërruar që ju kanë përjashtuar nga puna apo keni dhënë dorëheqjen: Ja çfarë po ju thotë nënndërgjegjja juaj

Lifestyle
Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Dhjetëra mijë vende pune në rrezik pas blerjes së bankës Credit Suisse nga rivali UBS

Botë
Amazon do të shkurtojë edhe 9 mijë vende tjera të punës

Amazon do të shkurtojë edhe 9 mijë vende tjera të punës

Botë
Yahoo do të largojë nga puna 20 për qind të fuqisë së saj punëtore

Yahoo do të largojë nga puna 20 për qind të fuqisë së saj punëtore

Botë
Zoom largon nga puna 15 për qind të personelit

Zoom largon nga puna 15 për qind të personelit

Botë
Microsoft, Amazon, Twitter dhe kompanitë e tjera të teknologjisë gjatë vitit të kaluar larguan nga puna mbi 60 mijë punëtorë

Microsoft, Amazon, Twitter dhe kompanitë e tjera të teknologjisë gjatë vitit të kaluar larguan nga puna mbi 60 mijë punëtorë

Botë
Microsoft do t’i largojë nga puna 11 mijë punëtorë

Microsoft do t’i largojë nga puna 11 mijë punëtorë

Botë
Amazon do të largojë nga puna 18 mijë punëtorë, shumica përfshijnë vendet e Evropës

Amazon do të largojë nga puna 18 mijë punëtorë, shumica përfshijnë vendet e Evropës

Botë
Musk mohon raportimin se planifikohet shkarkimi masiv i punëtorëve nga Twitteri

Musk mohon raportimin se planifikohet shkarkimi masiv i punëtorëve nga Twitteri

Botë
Keqpërdori detyrën, Dogana e Kosovës largon nga puna një zyrtar

Keqpërdori detyrën, Dogana e Kosovës largon nga puna një zyrtar

Të Tjera
Largimi vullnetar nga puna, Telekomi: Janë ekzekutuar pagesat për 302 ish punëtorë

Largimi vullnetar nga puna, Telekomi: Janë ekzekutuar pagesat për 302 ish punëtorë

Të Tjera
ANP ‘Adem Jashari’: Nuk ka largime nga puna, por mos vazhdim të kontratave për 28 punëtorë

ANP ‘Adem Jashari’: Nuk ka largime nga puna, por mos vazhdim të kontratave për 28 punëtorë

Të Tjera
Bankat evropiane brenda në dekade largojnë nga puna 20 për qind të personelit

Bankat evropiane brenda në dekade largojnë nga puna 20 për qind të personelit

Financa
Protestojnë punëtorët e larguar nga puna e KEDS-it

Protestojnë punëtorët e larguar nga puna e KEDS-it

Të Tjera