LAJMI I FUNDIT:

Land Rover Defender

55 Artikuj

Një modifikues holandez ka ndërtuar një Land Rover Defender 90 të konvertueshëm

Një modifikues holandez ka ndërtuar një Land Rover Defender 90 të konvertueshëm

Tunning
Prezantohet Land Rover Defender 130 Outbound 2024

Prezantohet Land Rover Defender 130 Outbound 2024

Modelet e Reja
Land Rover Defender-ët e ushtrisë britanike u shndërruan në versione elektrike si provë njëvjeçare

Land Rover Defender-ët e ushtrisë britanike u shndërruan në versione elektrike si provë njëvjeçare

Auto Lajme
Dizajnerët kanë krijuar dy ‘qirinj nga dylli’ me modele të bazuar në Land Rover Defender dhe Mercedes-Benz G-Wagen

Dizajnerët kanë krijuar dy ‘qirinj nga dylli’ me modele të bazuar në Land Rover Defender dhe Mercedes-Benz G-Wagen

Auto Fun
Bleu 200 Land Rover të prodhuar në vitin 2015, britaniku tani mund të fitojë miliona nga shitja e tyre

Bleu 200 Land Rover të prodhuar në vitin 2015, britaniku tani mund të fitojë miliona nga shitja e tyre

Auto Lajme
Versioni plotësisht elektrik i Land Rover Defender, do të shfaqet në treg në vitin 2025

Versioni plotësisht elektrik i Land Rover Defender, do të shfaqet në treg në vitin 2025

Auto Lajme
Land Rover Defender i ri elektrik pritet të përshkruaj rrugë deri 500 kilometra

Land Rover Defender i ri elektrik pritet të përshkruaj rrugë deri 500 kilometra

EVs
Bleu 200 Land Roverët e fundit, i modifikoi dhe fitoi shumë nga ta

Bleu 200 Land Roverët e fundit, i modifikoi dhe fitoi shumë nga ta

Auto Lajme
Land Rover Defender Tropthy Edition rikthehet në 2023

Land Rover Defender Tropthy Edition rikthehet në 2023

Auto Lajme
Në vend të veturës klasike sollën diçka moderne, Land Rover Defender modifikohet nga kompania italiane

Në vend të veturës klasike sollën diçka moderne, Land Rover Defender modifikohet nga kompania italiane

Auto Lajme
Debuton Land Rover më i gjatë në histori, ka tre radhë të ulëseve – brenda tij mund të ‘akomodohen’ tetë pasagjerë

Debuton Land Rover më i gjatë në histori, ka tre radhë të ulëseve – brenda tij mund të ‘akomodohen’ tetë pasagjerë

Auto Lajme
Land Rover Defender me 8 ulëse do të prezantohet më 31 maj

Land Rover Defender me 8 ulëse do të prezantohet më 31 maj

Modelet e Reja
Land Rover Defender bëhet me motor elektrik të Tesla

Land Rover Defender bëhet me motor elektrik të Tesla

Auto Lajme
Startech akordoi Land Rover Defender

Startech akordoi Land Rover Defender

Modelet e Reja
Land Rover Defender vjen me një modifikim unik dhe të jashtëzakonshëm

Land Rover Defender vjen me një modifikim unik dhe të jashtëzakonshëm

Auto Lajme
Fytyra e re e Land Rover Defender: Ka 650 kuaj fuqi dhe një çmim prej 250 mijë euro

Fytyra e re e Land Rover Defender: Ka 650 kuaj fuqi dhe një çmim prej 250 mijë euro

Auto Lajme
Land Rover është duke punuar vazhdimisht në avancimin e Range Rover të ri

Land Rover është duke punuar vazhdimisht në avancimin e Range Rover të ri

Modelet e Reja
Land Rover Defender tregohet i pamposhtur në filmin e James Bond, vazhdon lëvizjen edhe pasi rrotullohet

Land Rover Defender tregohet i pamposhtur në filmin e James Bond, vazhdon lëvizjen edhe pasi rrotullohet

Auto Fun
Land Rover Defender është pjesë e një festivali muzikor që zhvillohet gjatë fundjavës së ardhshme

Land Rover Defender është pjesë e një festivali muzikor që zhvillohet gjatë fundjavës së ardhshme

Auto Fun
Në filmin e ri me James Bond është një Aston Martin, me armë të montuar në pjesën e dritave

Në filmin e ri me James Bond është një Aston Martin, me armë të montuar në pjesën e dritave

Auto Fun
Land Rover ka bërë të ditur çmimin që do të ketë Defender i ri

Land Rover ka bërë të ditur çmimin që do të ketë Defender i ri

Modelet e Reja
Land Rover Defender bëhet pjesë e skenave aksion në filmin e ri të James Bond

Land Rover Defender bëhet pjesë e skenave aksion në filmin e ri të James Bond

Auto Fun
Lëvizjet e shkathëta të Aston Martin DB5 në skenat aksion të filmit për James Bond

Lëvizjet e shkathëta të Aston Martin DB5 në skenat aksion të filmit për James Bond

Ngjarje
Land Rover Defenderit të prodhuar para 70 vitesh, i kthehet pamja origjinale që kishte dikur

Land Rover Defenderit të prodhuar para 70 vitesh, i kthehet pamja origjinale që kishte dikur

Auto Fun