LAJMI I FUNDIT:

Lamir Thaçi

58 Artikuj

Asnjë gjobë për partitë që po shkelin masat kundër COVID-19

Asnjë gjobë për partitë që po shkelin masat kundër COVID-19

Kosovë
AUV me 11 inspektorë mbikëqyr zbatimin e masave, kërkojnë edhe 85 të tjerë

AUV me 11 inspektorë mbikëqyr zbatimin e masave, kërkojnë edhe 85 të tjerë

Kosovë
Gripi i Shpezëve në Kosovë, asgjësohen rreth 10 ferma

Gripi i Shpezëve në Kosovë, asgjësohen rreth 10 ferma

Jehona Hulaj
Dyshimet për gripin e shpezëve, AUV: Mostrat janë marrë në 4 qytete, kemi ngritur shtabin e krizës

Dyshimet për gripin e shpezëve, AUV: Mostrat janë marrë në 4 qytete, kemi ngritur shtabin e krizës

Bujqësi
Mbyllet një biznes dhe dënohen 23 të tjera për mosrespektim të masave antiCovid-19

Mbyllet një biznes dhe dënohen 23 të tjera për mosrespektim të masave antiCovid-19

Ekonomi
Dënohen 19 biznese dhe largohen klientët në 24 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID-19

Dënohen 19 biznese dhe largohen klientët në 24 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID-19

Kosovë
​Mbyllen 12 lokale, gjobiten 18 biznese për mosrespektim të masave antiCovid

​Mbyllen 12 lokale, gjobiten 18 biznese për mosrespektim të masave antiCovid

Kosovë
Inspektorët mbyllën 21 lokale dhe gjobitën 18 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID

Inspektorët mbyllën 21 lokale dhe gjobitën 18 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID

Kosovë
Asnjë rast i gripit të shpezëve në Kosovë

Asnjë rast i gripit të shpezëve në Kosovë

Kosovë
Tubimet partiake po rrezikojnë shëndetin e qytetarëve

Tubimet partiake po rrezikojnë shëndetin e qytetarëve

Kosovë
Tubimet elektorale në pandemi, rrezik i shtuar për shëndetin publik

Tubimet elektorale në pandemi, rrezik i shtuar për shëndetin publik

Kosovë
Në arkën e vjedhur të AUV kishte 1,500 euro, mbushje të telefonit dhe dokumente

Në arkën e vjedhur të AUV kishte 1,500 euro, mbushje të telefonit dhe dokumente

Kosovë
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës jep detajet për gjërat që kanë qenë në kasafortën e vjedhur

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës jep detajet për gjërat që kanë qenë në kasafortën e vjedhur

Të Tjera
​Ngordhin 30 krerë dele nga ‘gjuha e kaltër’ në Kosovë

​Ngordhin 30 krerë dele nga ‘gjuha e kaltër’ në Kosovë

Bujqësi
Për një javë mijëra qytetarë u gjobitën pasi shkelën Ligjin anti-COVID

Për një javë mijëra qytetarë u gjobitën pasi shkelën Ligjin anti-COVID

Kosovë
Pas shfaqjes së sëmundjes të murtajës së shpezëve, Kosova ndalon përkohësisht importin e vezëve nga Maqedonia e Veriut

Pas shfaqjes së sëmundjes të murtajës së shpezëve, Kosova ndalon përkohësisht importin e vezëve nga Maqedonia e Veriut

Albert Spahiu
Efektet e coronavirusit në biznes, kosovarët zvogëlojnë edhe blerjet online nga Kina

Efektet e coronavirusit në biznes, kosovarët zvogëlojnë edhe blerjet online nga Kina

Biznes
Zëdhënësi i AVUK: Kosova ka marrë masat preventive ndaj coronavirusit, produktet kineze janë ndaluar

Zëdhënësi i AVUK: Kosova ka marrë masat preventive ndaj coronavirusit, produktet kineze janë ndaluar

Kosovë
Çfarë mishi hanë qytetarët e Kosovës?

Çfarë mishi hanë qytetarët e Kosovës?

Bujqësi
Filloi fushata e vaksinimit të kafshëve të egra kundër tërbimit, Thaçi thotë se dhelpra është burimi kryesor i sëmundjes

Filloi fushata e vaksinimit të kafshëve të egra kundër tërbimit, Thaçi thotë se dhelpra është burimi kryesor i sëmundjes

Bujqësi
Mbi 300 mijë kg produkte ushqimore të asgjësuara sivjet

Mbi 300 mijë kg produkte ushqimore të asgjësuara sivjet

Kosovë
Lamir Thaçi: Ujërat e pishinave në vend i plotësojnë parametrat e kërkuara

Lamir Thaçi: Ujërat e pishinave në vend i plotësojnë parametrat e kërkuara

Kosovë
Kryetari i Vitisë: Projekti i AVUK-ut për qentë endacak ka dështuar

Kryetari i Vitisë: Projekti i AVUK-ut për qentë endacak ka dështuar

Kosovë
Rreth 800 mijë kilogramë produkte të asgjësuara

Rreth 800 mijë kilogramë produkte të asgjësuara

Biznes