Labinot Tahiri

Labinot Tahiri

Labinot Tahiri  është një këngëtar i njohur ma prejardhje nga Ferizaj, i lindur më 18 dhjetor të vitit 1980.

Ai ka një diskografi të pasur muzikore, i shquar ndër vite si këngëtarët më të pëlqyer të zhanrit folk dhe popullore.

Në vitin 2017 ai ka shërbyer edhe si deputet i Kuvendit të Kosovës për një legjislaturë të vetme.

Është i njohur edhe si humanist i madh dhe themelues i fondacionit “Labinot Tahiri” në Ferizaj.

423 Artikuj