LAJMI I FUNDIT:

Labinot Maliqi

22 Artikuj

“Ndarja mes kombit dhe fesë”, Hoxhë Maliqi: Të qenit shqiptar nuk na bën më pak mysliman

“Ndarja mes kombit dhe fesë”, Hoxhë Maliqi: Të qenit shqiptar nuk na bën më pak mysliman

Kosovë
Imami Labinot Maliqi shtron iftar për kryeministrin Kurti e ambasadorët e vendeve mike

Imami Labinot Maliqi shtron iftar për kryeministrin Kurti e ambasadorët e vendeve mike

Kosovë
Shtrohen iftarë në xhaminë në Lagjen e Spitalit në Prishtinë për studentët dhe familjet në nevojë

Shtrohen iftarë në xhaminë në Lagjen e Spitalit në Prishtinë për studentët dhe familjet në nevojë

Kosovë
Imam Maliqi bashkon përfaqësues të kishës Katolike, Ambasadës amerikane, e britanike në shënimin e 6-vjetorit të hapjes së xhamisë

Imam Maliqi bashkon përfaqësues të kishës Katolike, Ambasadës amerikane, e britanike në shënimin e 6-vjetorit të hapjes së xhamisë

Kosovë
Imami Labinot Maliqi takohet me ushtarët amerikanë të KFOR-it: Shtëpia mbahet me miq

Imami Labinot Maliqi takohet me ushtarët amerikanë të KFOR-it: Shtëpia mbahet me miq

Kosovë
Fushata vetëdijesuese kundër kancerit të gjirit, drejtori i Shëndetësisë do t’iu drejtohet besimtarëve në xhaminë ‘Bedri Kamberi’ në Prishtinë

Fushata vetëdijesuese kundër kancerit të gjirit, drejtori i Shëndetësisë do t’iu drejtohet besimtarëve në xhaminë ‘Bedri Kamberi’ në Prishtinë

Shëndetësi
Imami Labinot Maliqi flet pas kërcënimit ndaj tij

Imami Labinot Maliqi flet pas kërcënimit ndaj tij

Siguri
Imam Maliqi: Neve muslimanëve kurrë nuk na pengoi shamia e Nënë Terezës e vendosur në Kuvendin e Kosovës

Imam Maliqi: Neve muslimanëve kurrë nuk na pengoi shamia e Nënë Terezës e vendosur në Kuvendin e Kosovës

Kosovë
Hoxhë Labinot Maliqi: Politikbërësit në Kosovë të marrin mësim nga SHBA, të mos diskriminohen gratë më shamia

Hoxhë Labinot Maliqi: Politikbërësit në Kosovë të marrin mësim nga SHBA, të mos diskriminohen gratë më shamia

Kosovë
Imami Maliqi e falë Kurban Bajramin në “Bondsteel”

Imami Maliqi e falë Kurban Bajramin në “Bondsteel”

Kosovë
Hoxha nga Prishtina iu dërgon drekën e Bajramit të strehuarve nga Afganistani

Hoxha nga Prishtina iu dërgon drekën e Bajramit të strehuarve nga Afganistani

Sociale
Imami Labinot Maliqi: Legalizmi i kanabisit për pëdorime medicinale nuk bie ndesh me mësimet e fesë islame

Imami Labinot Maliqi: Legalizmi i kanabisit për pëdorime medicinale nuk bie ndesh me mësimet e fesë islame

Shëndetësi
Imami Labinot Maliqi i kërkon Kurtit mbajtjen e premtimeve: Edhe me këtë Qeveri po përjashtohen nga shkolla vajzat me shami

Imami Labinot Maliqi i kërkon Kurtit mbajtjen e premtimeve: Edhe me këtë Qeveri po përjashtohen nga shkolla vajzat me shami

Arsim
Komandanti i “Boondsteel” mban ligjëratë në xhami për 14-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Komandanti i “Boondsteel” mban ligjëratë në xhami për 14-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Kosovë
Dita Botërore e Shamisë, thirrje për eliminimin e barrierave për gratë dhe vajzat me shami në Kosovë

Dita Botërore e Shamisë, thirrje për eliminimin e barrierave për gratë dhe vajzat me shami në Kosovë

Meridiana Statovci
Imami Labinot Maliqi kërkon nga Kurti shfuqizimin e ndalesës administrative të MASHT-it për bartjen e shamisë në shkolla

Imami Labinot Maliqi kërkon nga Kurti shfuqizimin e ndalesës administrative të MASHT-it për bartjen e shamisë në shkolla

Kosovë
Imami kosovar kërkon që komunat të ndriçohen jo vetëm për festat e fundvitit por edhe për Bajram

Imami kosovar kërkon që komunat të ndriçohen jo vetëm për festat e fundvitit por edhe për Bajram

Kosovë
Dreka në xhami që bashkoi të gjitha fetë, Kosnett: Është mesazh i qartë për tolerancën fetare në Kosovë

Dreka në xhami që bashkoi të gjitha fetë, Kosnett: Është mesazh i qartë për tolerancën fetare në Kosovë

Kosovë
Imami Labinot Maliqi: Presim që Qeveria Kurti të mbajë premtimet në raport me muslimanët dhe të lejojë shkollimin e vajzave me shami

Imami Labinot Maliqi: Presim që Qeveria Kurti të mbajë premtimet në raport me muslimanët dhe të lejojë shkollimin e vajzave me shami

Sociale
Imami Maliqi për raportin e DASH-it: Ministria e Arsimit në Kosovë po iu bën padrejtësi komunitetit mysliman

Imami Maliqi për raportin e DASH-it: Ministria e Arsimit në Kosovë po iu bën padrejtësi komunitetit mysliman

Sociale
Hoxhë Labinot Maliqi i dhuron Plisin e Bardhë një zyrtari nga Ambasada Amerikane në Prishtinë

Hoxhë Labinot Maliqi i dhuron Plisin e Bardhë një zyrtari nga Ambasada Amerikane në Prishtinë

Kosovë
Labinot Maliqi, imami 29 vjeçar që lufton radikalizmin (Video)

Labinot Maliqi, imami 29 vjeçar që lufton radikalizmin (Video)

Kosovë