LAJMI I FUNDIT:

Kushtetuta

21 Artikuj

Siljanovska: Në 15 rekomandimet për negociatat me BE-në nuk është përmendur mungesa e bullgarëve në Kushtetutë

Siljanovska: Në 15 rekomandimet për negociatat me BE-në nuk është përmendur mungesa e bullgarëve në Kushtetutë

Maqedonia e Veriut
Të mërkurën mblidhet Grupi i Punës për Kodin Zgjedhor në Maqedoni

Të mërkurën mblidhet Grupi i Punës për Kodin Zgjedhor në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ndryshimet Kushtetuese në RMV: Nesër skadon afati i nominimit të ekspertëve

Ndryshimet Kushtetuese në RMV: Nesër skadon afati i nominimit të ekspertëve

Maqedonia e Veriut
A do ta anashkalojë Japonia kushtetutën e saj e cila e ndalon atë ta ngritë forcën ushtarake të vendit?

A do ta anashkalojë Japonia kushtetutën e saj e cila e ndalon atë ta ngritë forcën ushtarake të vendit?

Azia
Selimi: Kushtetuta s’është Bibël as Kuran, ta ndryshojmë për bashkim me Shqipërinë

Selimi: Kushtetuta s’është Bibël as Kuran, ta ndryshojmë për bashkim me Shqipërinë

Kosovë
Putin injoron kritikat ndaj reformës kushtetuese

Putin injoron kritikat ndaj reformës kushtetuese

Nga Bota
Krasniqi: Albin Kurti dëshmoi se është mashtrues dhe i rrezikshëm për të ardhmen e Kosovës

Krasniqi: Albin Kurti dëshmoi se është mashtrues dhe i rrezikshëm për të ardhmen e Kosovës

Kosovë
Nitaj i reagon sërish Isa Muatafës: Pse s’po e përmend edhe Hashim Thaçin kur po flet për shkelësit e Kushtetutës

Nitaj i reagon sërish Isa Muatafës: Pse s’po e përmend edhe Hashim Thaçin kur po flet për shkelësit e Kushtetutës

Kosovë
Kushtetuta gjermane mbush 70 vjet: Njeriu në epiqendër

Kushtetuta gjermane mbush 70 vjet: Njeriu në epiqendër

Nga Bota
Juristët: Për ndryshimet kushtetuese duhet të krijohet ambient politik

Juristët: Për ndryshimet kushtetuese duhet të krijohet ambient politik

Kosovë
Ministri Tahiri: Ndryshimi i Kushtetutës, proces vështirë i arritshëm

Ministri Tahiri: Ndryshimi i Kushtetutës, proces vështirë i arritshëm

Kosovë
Thaçi: Respektimi i Kushtetutës merr kuptim, kur respektohet sovraniteti i plotë i Kosovës

Thaçi: Respektimi i Kushtetutës merr kuptim, kur respektohet sovraniteti i plotë i Kosovës

Kosovë
Kërkohet shkarkim i ministrave të Listës Serbe, të cilët shkelin Kushtetutën

Kërkohet shkarkim i ministrave të Listës Serbe, të cilët shkelin Kushtetutën

Kosovë
NATO: Ndryshimi i mandatit të FSK-së vetëm përmes Kushtetutës

NATO: Ndryshimi i mandatit të FSK-së vetëm përmes Kushtetutës

Kosovë
Asociacioni, ndërmjet Kushtetutës dhe negociatave politike

Asociacioni, ndërmjet Kushtetutës dhe negociatave politike

Kosovë
Arifi: Asociacioni do bëhet sipas Kushtetutës, garanton Qeveria e Kosovës

Arifi: Asociacioni do bëhet sipas Kushtetutës, garanton Qeveria e Kosovës

Kosovë
Kina ndryshon Kushtetutën, Xi Jinping qëndron në pushtet sa të ketë dëshirë

Kina ndryshon Kushtetutën, Xi Jinping qëndron në pushtet sa të ketë dëshirë

Nga Bota
Kushtetuta e SHBA është e bazuar në shkrime Masonike

Kushtetuta e SHBA është e bazuar në shkrime Masonike

Nga Bota
Baraliu: Kushtetuta ka prodhuar kriza, ajo po shkelet nga të gjithë

Baraliu: Kushtetuta ka prodhuar kriza, ajo po shkelet nga të gjithë

Kosovë
Bekim Kadriu: “Parimi i sekularitetit nuk po respektohet si duhet” (Video)

Bekim Kadriu: “Parimi i sekularitetit nuk po respektohet si duhet” (Video)

Politikë
U protestua para Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë

U protestua para Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë

Politikë