LAJMI I FUNDIT:

Kushtetuta e Maqedonisë

276 Artikuj

OBRM-PDUKM: Zaev dhe LSDM i kanë shitur interesat kombëtare dhe shtetërore

OBRM-PDUKM: Zaev dhe LSDM i kanë shitur interesat kombëtare dhe shtetërore

Politikë
Sot vazhdon seanca për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Sot vazhdon seanca për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Taravari: Do të ishte më mirë që çështja e gjuhës të zgjidhet në Kushtetutë

Taravari: Do të ishte më mirë që çështja e gjuhës të zgjidhet në Kushtetutë

Politikë
Sot fillon diskutimi për amendamentet, më 15 janar pritet votimi

Sot fillon diskutimi për amendamentet, më 15 janar pritet votimi

Politikë
Ndryshimet kushtetuese në Maqedoni, në duart e opozitës shqiptare

Ndryshimet kushtetuese në Maqedoni, në duart e opozitës shqiptare

Politikë
“Tvrdokorni”: Dalja në protestat e nesërme do të tregojë kush janë maqedonasit e vërtetë

“Tvrdokorni”: Dalja në protestat e nesërme do të tregojë kush janë maqedonasit e vërtetë

Politikë
Nesër fillon faza e fundit për ndryshimet kushtetuese, shumica e votave akoma e pasigurt

Nesër fillon faza e fundit për ndryshimet kushtetuese, shumica e votave akoma e pasigurt

Bashkim Iljazi
OBRM-PDUKM mund të përjashtojë deputetë të rinj nëse mbështesin ndryshimet kushtetuese

OBRM-PDUKM mund të përjashtojë deputetë të rinj nëse mbështesin ndryshimet kushtetuese

Politikë
Grçeva: Qeveria e ardhshme do ta shfuqizojë marrëveshjen e Prespës

Grçeva: Qeveria e ardhshme do ta shfuqizojë marrëveshjen e Prespës

Amir Jakupi
Kushtetuta në prag të ndryshimit, nga mesi i janarit pritet votimi (Video)

Kushtetuta në prag të ndryshimit, nga mesi i janarit pritet votimi (Video)

Politikë
“Pas ndryshimeve kushtetuese, radhën do ta ketë presidenti konsensual”

“Pas ndryshimeve kushtetuese, radhën do ta ketë presidenti konsensual”

Maqedonia e Veriut
“Maqedonia Bllokon” sot proteston në 40 komuna

“Maqedonia Bllokon” sot proteston në 40 komuna

Politikë
Ndryshimet kushtetuese, pranohen disa amendamente (Video)

Ndryshimet kushtetuese, pranohen disa amendamente (Video)

Politikë
Amendamentet kushtetuese, të bëhet dallim në mes shtetësisë dhe përkatësisë etnike

Amendamentet kushtetuese, të bëhet dallim në mes shtetësisë dhe përkatësisë etnike

Amir Jakupi
Votohen dy amendamentet e para kushtetuese

Votohen dy amendamentet e para kushtetuese

Amir Jakupi
“Maqedonia-Bllokon”: Me bllokimin e rrugës Ohër-Strugë fillojmë me protestat jashtë Shkupit

“Maqedonia-Bllokon”: Me bllokimin e rrugës Ohër-Strugë fillojmë me protestat jashtë Shkupit

Amir Jakupi
Qeveria miratoi dhe dërgoi në Kuvend tekstin përfundimtar të propozim amendamenteve

Qeveria miratoi dhe dërgoi në Kuvend tekstin përfundimtar të propozim amendamenteve

Amir Jakupi
Qeveria e Maqedonisë: Propozim amendamentet e ruajnë identitetin maqedonas dhe identitetin e komuniteteve tjera

Qeveria e Maqedonisë: Propozim amendamentet e ruajnë identitetin maqedonas dhe identitetin e komuniteteve tjera

Amir Jakupi
Nesër në Tetovë dhe Shtip vazhdon debati publik për ndryshimet kushteuese

Nesër në Tetovë dhe Shtip vazhdon debati publik për ndryshimet kushteuese

Amir Jakupi
Debati për propozim amendamentet hynë në fazën finale

Debati për propozim amendamentet hynë në fazën finale

Amir Jakupi
Dimitrov: Maqedonia e ka pasur dëmin më të madh nga moszgjidhja e kontestit të emrit

Dimitrov: Maqedonia e ka pasur dëmin më të madh nga moszgjidhja e kontestit të emrit

Maqedonia e Veriut
Lavrov: Ndryshimet kushtetuese u bënë me kërcënime dhe blerje të deputetëve

Lavrov: Ndryshimet kushtetuese u bënë me kërcënime dhe blerje të deputetëve

Bashkim Iljazi
Debati i tretë publik për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Debati i tretë publik për ndryshimet kushtetuese në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Popovski: Për marrëveshjen e Ohrit duhet të thuhet se ka forcuar barazinë e komuniteteve

Popovski: Për marrëveshjen e Ohrit duhet të thuhet se ka forcuar barazinë e komuniteteve

Amir Jakupi