LAJMI I FUNDIT:

Kushtetuta e Kosovës

113 Artikuj

Përfaqësimi ‘i pashmangshëm’ i Listës Serbe në Qeveri

Përfaqësimi ‘i pashmangshëm’ i Listës Serbe në Qeveri

Kosovë
Qeveria pret Kushtetuesen për ndarjen e buxhetit për organizimin e zgjedhjeve

Qeveria pret Kushtetuesen për ndarjen e buxhetit për organizimin e zgjedhjeve

Financa
Haxhiu: Haradinaj nuk është kryeministër dhe as nuk ka të drejtë t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese

Haxhiu: Haradinaj nuk është kryeministër dhe as nuk ka të drejtë t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese

Kosovë
Presidenti, autoriteti i vetëm kushtetues për dhënien e medaljeve, mirënjohjeve dhe çmimeve shtetërore

Presidenti, autoriteti i vetëm kushtetues për dhënien e medaljeve, mirënjohjeve dhe çmimeve shtetërore

Kosovë
Hasani: Presidenti Thaçi po tenton ta “uzurpojë” Kushtetutën

Hasani: Presidenti Thaçi po tenton ta “uzurpojë” Kushtetutën

Kosovë
11 vite pas fuqizimit, ekspertët shohin defekte në Kushtetutën e Kosovës

11 vite pas fuqizimit, ekspertët shohin defekte në Kushtetutën e Kosovës

Kosovë
Sot 11 vite nga hyrja në fuqi e Kushtetutës

Sot 11 vite nga hyrja në fuqi e Kushtetutës

Kosovë
18 vjet nga Korniza Kushtetuese për vetëqeverisjen në Kosovë

18 vjet nga Korniza Kushtetuese për vetëqeverisjen në Kosovë

Kosovë
Vetëvendosje akuzon pushtetarët për shkelje të Kushtetutës

Vetëvendosje akuzon pushtetarët për shkelje të Kushtetutës

Valdete Berisha
Hoxha: Kushtetuta është frymëzim për vlerat integruese

Hoxha: Kushtetuta është frymëzim për vlerat integruese

Kosovë
Pacolli: Të gjithë duhet të angazhohemi më tepër në zbatimin e Kushtetutës

Pacolli: Të gjithë duhet të angazhohemi më tepër në zbatimin e Kushtetutës

Kosovë
Veseli uron 11 vjetorin e miratimit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Veseli uron 11 vjetorin e miratimit të Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Kosovë
11-vjetori i Kushtetutës, Kosnett citon preambulën

11-vjetori i Kushtetutës, Kosnett citon preambulën

Kosovë
Në 11 vjetorin e saj, numërohen shkeljet që i janë bërë Kushtetutës

Në 11 vjetorin e saj, numërohen shkeljet që i janë bërë Kushtetutës

Valdete Berisha
Limaj: Kushtetuta është sfiduar disa herë edhe nga vetë udhëheqësit e institucioneve

Limaj: Kushtetuta është sfiduar disa herë edhe nga vetë udhëheqësit e institucioneve

Kosovë
Kushtetuta e Kosovës mbush njëmbëdhjetë vjet, Smaka: Përgjatë këtyre viteve u bënë lëshime e gabime (Video)

Kushtetuta e Kosovës mbush njëmbëdhjetë vjet, Smaka: Përgjatë këtyre viteve u bënë lëshime e gabime (Video)

Kosovë
Thaçi pa mbështetje rreth idesë për ndryshimin e Kushtetutës

Thaçi pa mbështetje rreth idesë për ndryshimin e Kushtetutës

Kosovë
Sonte përfundon afati për dekretimin e Ligjit për Paga nga Presidenti

Sonte përfundon afati për dekretimin e Ligjit për Paga nga Presidenti

Kosovë
​Haradinaj: Kosova ka Kushtetutën më të avancuar për të drejtat e minoriteteve

​Haradinaj: Kosova ka Kushtetutën më të avancuar për të drejtat e minoriteteve

Kosovë
Gjykata Kushtetuese i kthen përgjigje pozitive Kadri Veselit, për një amendament të Kushtetutës

Gjykata Kushtetuese i kthen përgjigje pozitive Kadri Veselit, për një amendament të Kushtetutës

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 2008: Realizimi i ëndrrës për shtet dhe pushteti që rrënon ëndrrat për jetë

Viti 2008: Realizimi i ëndrrës për shtet dhe pushteti që rrënon ëndrrat për jetë

Agron Shala
Limaj: Në Bruksel nuk diskutojmë jashtë asaj çka parasheh Kushtetuta e Kosovës

Limaj: Në Bruksel nuk diskutojmë jashtë asaj çka parasheh Kushtetuta e Kosovës

Kosovë
LDK: Presidenti Thaçi e ka shkelur Kushtetutën me deklaratat për kufijtë e Kosovës

LDK: Presidenti Thaçi e ka shkelur Kushtetutën me deklaratat për kufijtë e Kosovës

Kosovë