LAJMI I FUNDIT:

Kurban Bajrami

95 Artikuj

Ekspertët turq alarmojnë për rrezikun e virusit, si pasojë e traditave gjatë Bajramit – tregojnë “masat që duhet ndërmarrë”

Ekspertët turq alarmojnë për rrezikun e virusit, si pasojë e traditave gjatë Bajramit – tregojnë “masat që duhet ndërmarrë”

Nga Bota
Interex me çmime ekstra lirë për festën e Kurban Bajramit

Interex me çmime ekstra lirë për festën e Kurban Bajramit

InterEX
Kosovarët ndryshojnë traditën, festojnë Kurban Bajramin në plazh buzë detit

Kosovarët ndryshojnë traditën, festojnë Kurban Bajramin në plazh buzë detit

Kosovë
Thaçi nga Buroja: Bajrami festohet më së miri me familje

Thaçi nga Buroja: Bajrami festohet më së miri me familje

Kosovë
Falet Kurban Bajrami, mesazhe për respektimin e gruas

Falet Kurban Bajrami, mesazhe për respektimin e gruas

Kosovë
Shqipëri, besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin

Shqipëri, besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin

Shqipëri
Besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin

Kosovë
Urimi i Thaçit për Kurban Bajram: Besimtarëve islamë u uroj të gjitha të mirat

Urimi i Thaçit për Kurban Bajram: Besimtarëve islamë u uroj të gjitha të mirat

Kosovë
Haradinaj uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Haradinaj uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Kosovë
O’Connell ua uron Kurban Bajramin besmintarëve myslimanë në Kosovë

O’Connell ua uron Kurban Bajramin besmintarëve myslimanë në Kosovë

Kosovë
Ministrja Ziviq uron Kurban Bajramin

Ministrja Ziviq uron Kurban Bajramin

Bujqësi
Fermerëve iu ndalua shitja e kurbanëve në Pejë, paralajmërojnë bllokim të rrugëve

Fermerëve iu ndalua shitja e kurbanëve në Pejë, paralajmërojnë bllokim të rrugëve

Komunat
BIK-u edhe sivjet zgjedh Hungarinë për therjen e kurbanëve

BIK-u edhe sivjet zgjedh Hungarinë për therjen e kurbanëve

Kosovë
Në ditën e parë të Kurban Bajramit ndodhën 70 aksidente rrugore

Në ditën e parë të Kurban Bajramit ndodhën 70 aksidente rrugore

Kronika e Zezë
Këngëtarët shqiptarë prezantojnë nënat për Kurban Bajram

Këngëtarët shqiptarë prezantojnë nënat për Kurban Bajram

Yjet
Urimet e yjeve shqiptarë për festën e Kurban Bajramit

Urimet e yjeve shqiptarë për festën e Kurban Bajramit

Yjet
Haradinaj: Të jemi pranë njëri-tjetrit, t’ua shtrijmë dorën atyre në nevojë

Haradinaj: Të jemi pranë njëri-tjetrit, t’ua shtrijmë dorën atyre në nevojë

Kosovë
Limaj: Festa e Bajramit të sjellë paqe, shëndet dhe begati

Limaj: Festa e Bajramit të sjellë paqe, shëndet dhe begati

Politikë
Thaçi uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Thaçi uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Politikë
Kosovarët shumë të interesuar për të therur kurban

Kosovarët shumë të interesuar për të therur kurban

Kosovë
BIK tregon se kur falet namazi i Kurban Bajramit

BIK tregon se kur falet namazi i Kurban Bajramit

Kosovë
BIK-u me mesazh para Kurban Bajramit

BIK-u me mesazh para Kurban Bajramit

Kosovë
Aksion për pastrim në Komunën e Çairit në prag të Kurban Bajramit dhe fillimit të vitit shkollor

Aksion për pastrim në Komunën e Çairit në prag të Kurban Bajramit dhe fillimit të vitit shkollor

Maqedonia e Veriut
Pensionistëve dhe përfituesve të ndihmave sociale u dalin pensionet për Bajram

Pensionistëve dhe përfituesve të ndihmave sociale u dalin pensionet për Bajram

Financa