LAJMI I FUNDIT:

KSHPK

51 Artikuj

Ivanovska: Ndryshimet në Kodin Penal japin porosi të keqe te qytetarët

Ivanovska: Ndryshimet në Kodin Penal japin porosi të keqe te qytetarët

Maqedonia e Veriut
Stoilkovski: Presim që KSHPK të hapë rastin dhe të deklarohet për skandalin e licencave 40 milionë euro

Stoilkovski: Presim që KSHPK të hapë rastin dhe të deklarohet për skandalin e licencave 40 milionë euro

Maqedonia e Veriut
Tjera dyshime ndaj Ramiz Merkos – KSHPK kërkon nisje të procedurës penale: Ka verifikuar dokument të falsifikuar

Tjera dyshime ndaj Ramiz Merkos – KSHPK kërkon nisje të procedurës penale: Ka verifikuar dokument të falsifikuar

Gjyqësi
Anti-korrupsioni për donacionet e BDI-së: Është shkelur ligji për financimin e partive politike

Anti-korrupsioni për donacionet e BDI-së: Është shkelur ligji për financimin e partive politike

Maqedonia e Veriut
Merko dy herë ka emëruar drejtoreshë të shkollës pa arsim të lartë, KSHPK kërkon ndjekje penale

Merko dy herë ka emëruar drejtoreshë të shkollës pa arsim të lartë, KSHPK kërkon ndjekje penale

Arsim
Sofka Pejovska Dojçinovska zgjidhet nënkryetare e Komisionit për Antikorrupsion

Sofka Pejovska Dojçinovska zgjidhet nënkryetare e Komisionit për Antikorrupsion

Gjyqësi
Sallai: Deklarativisht të gjithë janë kundër korrupsionit, por askush nuk merr masa ligjore

Sallai: Deklarativisht të gjithë janë kundër korrupsionit, por askush nuk merr masa ligjore

Maqedonia e Veriut
KSHPK: “Pucko Petrol” ka dëmtuar shtetin për 4 milionë euro duke përvetësuar pronën e konfiskuar të “Transmet”

KSHPK: “Pucko Petrol” ka dëmtuar shtetin për 4 milionë euro duke përvetësuar pronën e konfiskuar të “Transmet”

Gjyqësi
Komisioni për Antikorrupsion: Këshilli Gjyqësor ka “zhdukur” rastin për blerjen e veturës luksoze të Merkos

Komisioni për Antikorrupsion: Këshilli Gjyqësor ka “zhdukur” rastin për blerjen e veturës luksoze të Merkos

Gjyqësi
Ivanovska: Ka lidhje që nuk i lejojnë institucionet të funksionojnë ashtu siç duhet

Ivanovska: Ka lidhje që nuk i lejojnë institucionet të funksionojnë ashtu siç duhet

Politikë
Nuk besojnë në pavarësinë e punës së vet, 46% e gjykatësve në Maqedoni pohojnë se kanë presion nga kolegët

Nuk besojnë në pavarësinë e punës së vet, 46% e gjykatësve në Maqedoni pohojnë se kanë presion nga kolegët

Gjyqësi
Antikorrupsioni ka gjobitur me 150 euro Boçvarskin për punësimin e gruas dhe motrës së tij në spitalin e Shtipit

Antikorrupsioni ka gjobitur me 150 euro Boçvarskin për punësimin e gruas dhe motrës së tij në spitalin e Shtipit

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, korrupsioni “lulëzon” edhe në arsimin e lartë

Maqedoni, korrupsioni “lulëzon” edhe në arsimin e lartë

Arsim
Kryetarja e Antikorrupsionit-Maqedoni: Prindër, mos kërkoni ”lidhje” për notat e fëmijëve?

Kryetarja e Antikorrupsionit-Maqedoni: Prindër, mos kërkoni ”lidhje” për notat e fëmijëve?

Maqedonia e Veriut
Antikorrupsioni reagon për shkarkimin e Damevës: Presim përfshirje dhe reagim nga subjekte relevante për shkarkimin e kryetares së Këshillit Gjyqësor

Antikorrupsioni reagon për shkarkimin e Damevës: Presim përfshirje dhe reagim nga subjekte relevante për shkarkimin e kryetares së Këshillit Gjyqësor

Gjyqësi
Ivanovska: Brukseli është i njoftuar me problemet me të cilat përballet antikorrupsioni

Ivanovska: Brukseli është i njoftuar me problemet me të cilat përballet antikorrupsioni

Maqedonia e Veriut
Naumçe Mojsovski ka paditur për shpifje Komisionin për Antikorrupsion

Naumçe Mojsovski ka paditur për shpifje Komisionin për Antikorrupsion

Maqedonia e Veriut
KSHPK: Debat i gjerë publik për nëntë propozim-ligjet e ligjeve në lidhje me Korridoret 8 dhe 10 D dhe që të mos miratohen me procedurë të shkurtër

KSHPK: Debat i gjerë publik për nëntë propozim-ligjet e ligjeve në lidhje me Korridoret 8 dhe 10 D dhe që të mos miratohen me procedurë të shkurtër

Maqedonia e Veriut
Ivanovska: Korridoreve do t’u japim rëndësi të veçantë për ta nxjerr në dritë të vërtetën

Ivanovska: Korridoreve do t’u japim rëndësi të veçantë për ta nxjerr në dritë të vërtetën

Maqedonia e Veriut
Komisioni për Antikorrupsion në Maqedoni hap rast për ndërtimin e autostradave 8 dhe 10

Komisioni për Antikorrupsion në Maqedoni hap rast për ndërtimin e autostradave 8 dhe 10

Maqedonia e Veriut
Antikorrupsioni-Maqedoni: Automjetet zyrtare të Ministrisë së Mjedisit janë keqpërdorur

Antikorrupsioni-Maqedoni: Automjetet zyrtare të Ministrisë së Mjedisit janë keqpërdorur

Maqedonia e Veriut
Seancë e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit

Seancë e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Ivanovska: Skriningu me BE-në do të pastrojë punësimet partiake

Ivanovska: Skriningu me BE-në do të pastrojë punësimet partiake

Maqedonia e Veriut
Antikorrupsioni përgënjeshtron Osmanin: Në MPJ s’ka evidencë për makinat zyrtare

Antikorrupsioni përgënjeshtron Osmanin: Në MPJ s’ka evidencë për makinat zyrtare

Maqedonia e Veriut