LAJMI I FUNDIT:

Kryesia e Kuvendit të Kosovës

157 Artikuj

Kuvendi s’ka kurorum për vazhdimin e seancës plenare, sërish mblidhet Kryesia

Kuvendi s’ka kurorum për vazhdimin e seancës plenare, sërish mblidhet Kryesia

Kosovë
Nuk fillon seanca e jashtëzakonshme, sërish mblidhet Kryesia e Kuvendit

Nuk fillon seanca e jashtëzakonshme, sërish mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kosovë
Mblidhet Kryesia e Kuvendit, shqyrton kërkesën e opozitës për seancë të jashtëzakonshme

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, shqyrton kërkesën e opozitës për seancë të jashtëzakonshme

Politikë
Kryesia e Kuvendit pritet të diskutojë për caktimin e seancës për Ushtrinë

Kryesia e Kuvendit pritet të diskutojë për caktimin e seancës për Ushtrinë

Kosovë
Sot mbahet mbledhja e Kryesisë, shqyrtohet kërkesa e LDK-së për seancë të jashtëzakonshme

Sot mbahet mbledhja e Kryesisë, shqyrtohet kërkesa e LDK-së për seancë të jashtëzakonshme

Kosovë
Kryesia e Kuvendit të hënën në rend dite Projektligjet për transformimin e FSK-së në Ushtri

Kryesia e Kuvendit të hënën në rend dite Projektligjet për transformimin e FSK-së në Ushtri

Kosovë
Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdimi i seancës

Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdimi i seancës

Kosovë
Sonte në 19:30 mblihet Kryesia e Kuvendit, nesër pritet të mbahen dy seanca

Sonte në 19:30 mblihet Kryesia e Kuvendit, nesër pritet të mbahen dy seanca

Kosovë
Kërkesa e opozitës për seancë të jashtëzakonshme për kufijtë, mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kërkesa e opozitës për seancë të jashtëzakonshme për kufijtë, mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kosovë
Kërkesa e opozitës mbi kufijtë, Kryesia e Kuvendit mblidhet nesër

Kërkesa e opozitës mbi kufijtë, Kryesia e Kuvendit mblidhet nesër

Kosovë
Kryesia e Kuvendit mban sot mbledhje

Kryesia e Kuvendit mban sot mbledhje

Kosovë
Kryesia përfundoi mbledhjen, asnjë deklarim për media

Kryesia përfundoi mbledhjen, asnjë deklarim për media

Kosovë
Seanca të enjten, pa interpelancën për Rikallon

Seanca të enjten, pa interpelancën për Rikallon

Kosovë
Mblidhet Kryesia e Kuvendit

Mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kosovë
Kryesia e Kuvendit mban mbledhje

Kryesia e Kuvendit mban mbledhje

Kosovë
Shtyhet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Shtyhet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Politikë
Kryesia e Kuvendit shqyrton kërkesën për seancë të jashtëzakonshme

Kryesia e Kuvendit shqyrton kërkesën për seancë të jashtëzakonshme

Kosovë
Haxhiu kërkon dorëheqjen e Dërgutit nga Kryesia e Kuvendit

Haxhiu kërkon dorëheqjen e Dërgutit nga Kryesia e Kuvendit

Politikë
Në orën 18 mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës

Në orën 18 mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës

Kosovë
Sot mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Sot mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Kosovë
Sot mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Sot mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Kosovë
Kryesia e Kuvendit mund ta ndalë të mërkurën iniciativën për zhbërjen e Speciales

Kryesia e Kuvendit mund ta ndalë të mërkurën iniciativën për zhbërjen e Speciales

Kosovë
Shtyhet për të mërkurën mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Shtyhet për të mërkurën mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Politikë
Dështon sërish mbledhja e Kryesisë, s’ka kuorum e as seancë të jashtëzakonshme për sot (Live)

Dështon sërish mbledhja e Kryesisë, s’ka kuorum e as seancë të jashtëzakonshme për sot (Live)

Politikë