LAJMI I FUNDIT:

Kryesia e Kuvendit të Kosovës

155 Artikuj

Tahiri për dështimin e mbledhjes së Kryesisë: Përgjegjësia bie mbi mazhorancën e cila po vazhdon me degradimin e institucioneve

Tahiri për dështimin e mbledhjes së Kryesisë: Përgjegjësia bie mbi mazhorancën e cila po vazhdon me degradimin e institucioneve

Kosovë
Dështon përsëri mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, Konjufca thërret seancën për të enjten

Dështon përsëri mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, Konjufca thërret seancën për të enjten

Kosovë
Dështon sërish mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, nuk dihen arsyet

Dështon sërish mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, nuk dihen arsyet

Kosovë
Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës

Kosovë
​Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet të caktohet seanca e re plenare

​Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet të caktohet seanca e re plenare

Kosovë
Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës rreth projektit të gazit

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës rreth projektit të gazit

Kosovë
Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës ku do të diskutohet për projektin e gazit me MCC

Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës ku do të diskutohet për projektin e gazit me MCC

Kosovë
Kryesia e Kuvendit mban sot mbledhje

Kryesia e Kuvendit mban sot mbledhje

Kosovë
Të martën e ardhshme Kuvendi mban seancë, do të bëhet shqyrtimi i 20 projektligjeve

Të martën e ardhshme Kuvendi mban seancë, do të bëhet shqyrtimi i 20 projektligjeve

Kosovë
Kryesia e Kuvendit mban mbledhje, në rend dite shqyrtimi i projektligjit për festat zyrtare

Kryesia e Kuvendit mban mbledhje, në rend dite shqyrtimi i projektligjit për festat zyrtare

Kosovë
Mblidhet Kryesia e Kuvendit

Mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kosovë
Mblidhet kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës së parë për sesionin vjeshtor

Mblidhet kryesia e Kuvendit, pritet caktimi i seancës së parë për sesionin vjeshtor

Kosovë
Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Politikë
Tahiri për dështimin e mbledhjes së Kryesisë: Kjo dëshmon papërgjegjësinë e mazhorancës

Tahiri për dështimin e mbledhjes së Kryesisë: Kjo dëshmon papërgjegjësinë e mazhorancës

Politikë
Mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Kosovë
Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Politikë
Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, pritet të caktohet data për seancë e radhës

Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, pritet të caktohet data për seancë e radhës

Kosovë
Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje

Kosovë
​Kusari i kundërpërgjigjet Abelard Tahirit: PDK vazhdoi me ofendime ndaj meje

​Kusari i kundërpërgjigjet Abelard Tahirit: PDK vazhdoi me ofendime ndaj meje

Politikë
Të enjten Kuvendi mban seancë, diskutohet gjendja në arsim dhe kërkesa e KOSTT-it për energji elektrike

Të enjten Kuvendi mban seancë, diskutohet gjendja në arsim dhe kërkesa e KOSTT-it për energji elektrike

Kosovë
​Kryesia e Kuvendit takohet nesër, këto janë pikat e rendit të ditës

​Kryesia e Kuvendit takohet nesër, këto janë pikat e rendit të ditës

Kosovë
Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Politikë
Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, pritet të caktohet seanca për presidentin

Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, pritet të caktohet seanca për presidentin

Kosovë
Shtyhet për në orën 15:00 mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Shtyhet për në orën 15:00 mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Kosovë