LAJMI I FUNDIT:

Kryeprokurori i Shtetit

139 Artikuj

Kryeprokurori tregon se pse ende s’ka padi për rastin e Banjskës

Kryeprokurori tregon se pse ende s’ka padi për rastin e Banjskës

Drejtësi
Prokurorët e shtetit udhëzohen të kërkojnë caktimin e paraburgimit në rastet e dhunës në familje

Prokurorët e shtetit udhëzohen të kërkojnë caktimin e paraburgimit në rastet e dhunës në familje

Drejtësi
Kosova dy vjet pa kryeprokuror, kjo po konsiderohet hendikep në luftën kundër krimit

Kosova dy vjet pa kryeprokuror, kjo po konsiderohet hendikep në luftën kundër krimit

Drejtësi
IKD, FOL dhe INPO: KPK të shpallë sa më parë konkursin e ri për Kryeprokuror të Shtetit

IKD, FOL dhe INPO: KPK të shpallë sa më parë konkursin e ri për Kryeprokuror të Shtetit

Drejtësi
SHBA-ja kërkon prej KPK-së proces të drejtë në përzgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit

SHBA-ja kërkon prej KPK-së proces të drejtë në përzgjedhjen e Kryeprokurorit të Shtetit

Drejtësi
Kryeprokurori i Shtetit dhe Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të painformuar lidhur me pretendimet për atentat ndaj Kryeministrit

Kryeprokurori i Shtetit dhe Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të painformuar lidhur me pretendimet për atentat ndaj Kryeministrit

Drejtësi
Pasi bëri publik neglizhimin e rastit të babait që iu aksidentua për vdekje, Sihana Bejtullahu ftohet në takim nga Kryeprokurori i Shtetit

Pasi bëri publik neglizhimin e rastit të babait që iu aksidentua për vdekje, Sihana Bejtullahu ftohet në takim nga Kryeprokurori i Shtetit

Donjeta Zeqiraj
Vrasja e rëndë në tentativë ndaj gazetarit Selimi, avokati thotë se është zhdukur CD-ja e vendit të ngjarjes

Vrasja e rëndë në tentativë ndaj gazetarit Selimi, avokati thotë se është zhdukur CD-ja e vendit të ngjarjes

Kosovë
Kelmendi në takim me përfaqësues të KPM-së, diskutojnë për parandalimin e veprimtarive ilegale të shërbimeve të internetit dhe TV Kanaleve

Kelmendi në takim me përfaqësues të KPM-së, diskutojnë për parandalimin e veprimtarive ilegale të shërbimeve të internetit dhe TV Kanaleve

Kosovë
Ymeri: Kryeprokurori nuk zgjidhet sepse nuk pëlqehet nga Kurti, Osmani e Konjufca

Ymeri: Kryeprokurori nuk zgjidhet sepse nuk pëlqehet nga Kurti, Osmani e Konjufca

Kosovë
Zgjedhja e kryeprokurorit, Presidenca: Presim nga KPK që t’i adresojë shkeljet procedurale, në një proces të ri

Zgjedhja e kryeprokurorit, Presidenca: Presim nga KPK që t’i adresojë shkeljet procedurale, në një proces të ri

Kosovë
Mosdekretimi i Isufajt, opozita e paunifikuar për dërgimin e Osmanit në Kushtetuese

Mosdekretimi i Isufajt, opozita e paunifikuar për dërgimin e Osmanit në Kushtetuese

Kosovë
Mosdekretimi i Isufajt për kryeprokuror, Haxhiu i jep të drejtë Osmanit dhe kritikon KPK-në

Mosdekretimi i Isufajt për kryeprokuror, Haxhiu i jep të drejtë Osmanit dhe kritikon KPK-në

Kosovë
Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Dërgimi i emrit të Isufajt për të dytën herë për dekretim për Kryeprokuror të Shtetit, flasin nga BE-ja: Procesi duhet të bazohet në merita

Kosovë
Çka përmban letra me të cilën KPK-ja ia dorëzoi Presidencës sërish emrin e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Çka përmban letra me të cilën KPK-ja ia dorëzoi Presidencës sërish emrin e Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Drejtësi
Blakaj mbron presidenten – akuzon Kushtetuesen se po aplikon standarte të dyfishta për situata të ngjashme dhe pozitë të njëjtë

Blakaj mbron presidenten – akuzon Kushtetuesen se po aplikon standarte të dyfishta për situata të ngjashme dhe pozitë të njëjtë

Kosovë
Mosdekretimi i Kryeprokurorit, Krasniqi: Presidentja bëri atë që tha Kurti

Mosdekretimi i Kryeprokurorit, Krasniqi: Presidentja bëri atë që tha Kurti

Kosovë
Cilat ishin gjetjet e shoqërisë civile për vlerësimin e Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Cilat ishin gjetjet e shoqërisë civile për vlerësimin e Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit?

Kosovë
Mos dekretimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit, Baraliu: Ka pasur shkelje në procedura

Mos dekretimi i Blerim Isufajt për Kryeprokuror të Shtetit, Baraliu: Ka pasur shkelje në procedura

Kosovë
Osmani: Kërcënimet për emërimin e Kryeprokurorit erdhën nga persona brenda sistemit prokurorial

Osmani: Kërcënimet për emërimin e Kryeprokurorit erdhën nga persona brenda sistemit prokurorial

Kosovë
Kushtetuesja ia hapi rrugën, Presidenca hesht rreth dekretimit të kryeprokurorit

Kushtetuesja ia hapi rrugën, Presidenca hesht rreth dekretimit të kryeprokurorit

Drejtësi
Dekretimi i Kryeprokurorit të Shtetit në pritje të vendimit të Kushtetueses

Dekretimi i Kryeprokurorit të Shtetit në pritje të vendimit të Kushtetueses

Kosovë


mob5