LAJMI I FUNDIT:

KRU Prishtina

481 Artikuj

Temperaturat e larta, nga e marta reduktime të ujit në disa zona të Lipjanit

Temperaturat e larta, nga e marta reduktime të ujit në disa zona të Lipjanit

Kosovë
Banorët e rrugës “Gjon Serreqi” në hall me kanalizimin, kundërmon era

Banorët e rrugës “Gjon Serreqi” në hall me kanalizimin, kundërmon era

Fetie Gashi
KRU “Prishtina”: Po keqpërdoret uji i pijes duke ujitur kopshtet, bahçet e duke larë automjetet –  po rëndohet furnizimi

KRU “Prishtina”: Po keqpërdoret uji i pijes duke ujitur kopshtet, bahçet e duke larë automjetet –  po rëndohet furnizimi

Lajme
KRU-Prishtina apel qytetarëve: Shfrytëzojeni me kujdes ujin e pijshëm

KRU-Prishtina apel qytetarëve: Shfrytëzojeni me kujdes ujin e pijshëm

Fetie Gashi
Defekt në gypin e furnizimit, tri lagje të Prishtinës mbesin pa ujë

Defekt në gypin e furnizimit, tri lagje të Prishtinës mbesin pa ujë

Prishtina
Ankohen banorët e fshatit Llukar për mungesë të ujit, flasin nga KRU “Prishtina”

Ankohen banorët e fshatit Llukar për mungesë të ujit, flasin nga KRU “Prishtina”

Ekonomi
Bashkim Pllana dhe Fatos Budeci emërohen anëtarë të bordit KRU “Prishtina”

Bashkim Pllana dhe Fatos Budeci emërohen anëtarë të bordit KRU “Prishtina”

Të Tjera
Nënshkruhet kontrata mes KRU “Prishtinës” dhe KfW-së, në total 61.9 milionë euro për rrjetin e ujërave të zeza dhe ujërave të reshjeve atmosferike

Nënshkruhet kontrata mes KRU “Prishtinës” dhe KfW-së, në total 61.9 milionë euro për rrjetin e ujërave të zeza dhe ujërave të reshjeve atmosferike

Kosovë
Ministria e Financave dhe KRU Prishtina nënshkruan marrëveshje me vlerë 13.2 milionë euro për trajtimin e ujërave të zeza

Ministria e Financave dhe KRU Prishtina nënshkruan marrëveshje me vlerë 13.2 milionë euro për trajtimin e ujërave të zeza

Kosovë
Prishtina, Fushë Kosova, Obiliqi dhe Drenasi do përballen me reduktime të ujit, shkak reshjet e shiut

Prishtina, Fushë Kosova, Obiliqi dhe Drenasi do përballen me reduktime të ujit, shkak reshjet e shiut

Të Tjera
Mbushte pishinën nga gypi ilegal, shkyçet një shtëpi nga shërbimet e ujësjellësit

Mbushte pishinën nga gypi ilegal, shkyçet një shtëpi nga shërbimet e ujësjellësit

Kosovë
Turbullira në kanalin e Ibër Lepencit, KRU Prishtina: Uji në Fushë Kosovë do të ofrohet përmes autoboteve

Turbullira në kanalin e Ibër Lepencit, KRU Prishtina: Uji në Fushë Kosovë do të ofrohet përmes autoboteve

Të Tjera
Turbullirat në liqenin e Ujmanit – KRU “Prishtina” njofton për reduktime të ujit në Fushë Kosovë

Turbullirat në liqenin e Ujmanit – KRU “Prishtina” njofton për reduktime të ujit në Fushë Kosovë

Të Tjera
Pastrohet uji në Liqenin e Badocit, së shpejti mund të përdoret për pije

Pastrohet uji në Liqenin e Badocit, së shpejti mund të përdoret për pije

Kosovë
Niveli i lartë i manganit në ujë, KRU Prishtina sot shpëlan linjat magjistrale dhe sekondare në zonat që furnizohen nga Badoci

Niveli i lartë i manganit në ujë, KRU Prishtina sot shpëlan linjat magjistrale dhe sekondare në zonat që furnizohen nga Badoci

Kosovë
Ujësjellësi “Prishtina” të shtunën shpëlan linjat për të përmirësuar kualitetin e ujit nga Badoci

Ujësjellësi “Prishtina” të shtunën shpëlan linjat për të përmirësuar kualitetin e ujit nga Badoci

Prishtina
Fillojnë të bien vlerat e manganit në ujë, por KRU “Prishtina” ende thotë se uji nuk është i pijshëm

Fillojnë të bien vlerat e manganit në ujë, por KRU “Prishtina” ende thotë se uji nuk është i pijshëm

Ekonomi
Nga shembja e dheut dëmtohet gypi i ujit në rrugën “Kaçaniku” në Prishtinë

Nga shembja e dheut dëmtohet gypi i ujit në rrugën “Kaçaniku” në Prishtinë

Prishtina
Një pjesë e Prishtinës ende pa ujë të pijes

Një pjesë e Prishtinës ende pa ujë të pijes

Të Tjera
Dy javë pas  – uji nga Liqeni i Badocit ende nuk pihet, vlerat e manganit ende mbi normat e lejuara

Dy javë pas – uji nga Liqeni i Badocit ende nuk pihet, vlerat e manganit ende mbi normat e lejuara

Elfije Boletini
Dëmtohet kablloja elektrike, një pjesë e Fushë Kosovës mbetet pa ujë të pijes

Dëmtohet kablloja elektrike, një pjesë e Fushë Kosovës mbetet pa ujë të pijes

Të Tjera
Kryeshefi i KRU “Prishtina”: Liqenet në Kosovë nuk janë pastruar asnjëherë

Kryeshefi i KRU “Prishtina”: Liqenet në Kosovë nuk janë pastruar asnjëherë

Kosovë
Vazhdon problemi me ujë të pijshëm, KRU “Prishtina” përmes hartave rikujton zonat që furnizohen nga Badoci

Vazhdon problemi me ujë të pijshëm, KRU “Prishtina” përmes hartave rikujton zonat që furnizohen nga Badoci

Ekonomi
Ndotja e Badocit me mangan, flasin nga IKSHPK-ja: Ndikon në sistemin psikik të fëmijëve

Ndotja e Badocit me mangan, flasin nga IKSHPK-ja: Ndikon në sistemin psikik të fëmijëve

Kosovë


mob5