LAJMI I FUNDIT:

Krishterimi

37 Artikuj

Parimet themelore të moralit u huazuan nga traditat e lashta fetare egjiptiane dhe mesopotame!?

Parimet themelore të moralit u huazuan nga traditat e lashta fetare egjiptiane dhe mesopotame!?

Fakte
Pse ndër shqiptarë, myslimanët përdorin emra të krishterë dhe të krishterët emra myslimanë?

Pse ndër shqiptarë, myslimanët përdorin emra të krishterë dhe të krishterët emra myslimanë?

Fakte
Mbi familjet katolike, të Tiranës së shekullit XIX

Mbi familjet katolike, të Tiranës së shekullit XIX

Histori
A është fshirë koncepti i rimishërimit nga Bibla?

A është fshirë koncepti i rimishërimit nga Bibla?

Fakte
Historia e dy vëllezërve nga Tushemishti i Pogradecit, që lanë Krishterimin për Islamin

Historia e dy vëllezërve nga Tushemishti i Pogradecit, që lanë Krishterimin për Islamin

Shqipëri
Në kërkim të Jezusit historik…

Në kërkim të Jezusit historik…

Fakte
Si dukej Jezusi, si një hebre në shekullin e parë në Jude?

Si dukej Jezusi, si një hebre në shekullin e parë në Jude?

Cult+
Dhia që ndan suedezët: Qyteti i vogël në betejën e madhe mes krishterimit dhe paganizmit (Video)

Dhia që ndan suedezët: Qyteti i vogël në betejën e madhe mes krishterimit dhe paganizmit (Video)

Nga Bota
Kjo do jetë feja kryesore në botë në vitin 2070

Kjo do jetë feja kryesore në botë në vitin 2070

Nga Bota
Gjermani, refugjatët po konvertohen nga myslimanë në të krishterë (Video)

Gjermani, refugjatët po konvertohen nga myslimanë në të krishterë (Video)

Nga Bota
Lindshmëria e lartë, Islami në krye të botës deri në vitin 2075

Lindshmëria e lartë, Islami në krye të botës deri në vitin 2075

Nga Bota
Ismet Kryeziu: Kur kemi çfarë të japim – katolicizmi na i pranon vlerat, myslimanizmi na i mohon

Ismet Kryeziu: Kur kemi çfarë të japim – katolicizmi na i pranon vlerat, myslimanizmi na i mohon

Sociale
Bota është në duar të krishterimit dhe të islamit: Mësoni për 90 sekonda se si ndodhi ky “pushtim” (Video)

Bota është në duar të krishterimit dhe të islamit: Mësoni për 90 sekonda se si ndodhi ky “pushtim” (Video)

Nga Bota