LAJMI I FUNDIT:
Kreshnik Bekteshi

Kreshnik Bekteshi

441 Artikuj

Info

Kreshnik Bekteshi është ministër i Ekonomisë në Qeverinë e RMV-së. Më herët ka qenë Shefi i Zyrës Ndërkombëtare të Agjencisë për investimeve të huaja Direkte dhe promovim të eksportit të Republikës së Maqedonisë në Bern (Zvicër).

Është kuadër i BDI-së dhe në pozitë është emëruar më 1 qershor të vitit 2017.

Më herët ka qenë i punësuar si ekonomist në disa organizata jo-qeveritare.

Bekteshi: Shpallet thirrje publike për subvencionimin e kompanive mikro, të vogla dhe të mesme

Bekteshi: Shpallet thirrje publike për subvencionimin e kompanive mikro, të vogla dhe të mesme

Ekonomi
Bekteshi: Me procesin e digjitalizimit do të racionalizohen edhe tarifat parafiskale

Bekteshi: Me procesin e digjitalizimit do të racionalizohen edhe tarifat parafiskale

Ekonomi
Bekteshi: Së shpejti do të fillojë ndërtimi i fabrikës për prodhimin e veturave elektrike në Tetovë

Bekteshi: Së shpejti do të fillojë ndërtimi i fabrikës për prodhimin e veturave elektrike në Tetovë

Ekonomi
Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa e ngrirjes së çmimeve për prodhimet bujqësore

Bekteshi: Nuk do të vazhdohet masa e ngrirjes së çmimeve për prodhimet bujqësore

Ekonomi
Bekteshi: 1 milion euro nga shteti për çdo mërgimtar që investon në Maqedoni

Bekteshi: 1 milion euro nga shteti për çdo mërgimtar që investon në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Derivatet në Maqedoni janë me cilësi të mirë, thotë Kreshnik Bekteshi

Derivatet në Maqedoni janë me cilësi të mirë, thotë Kreshnik Bekteshi

Ekonomi
Analizat për kthimin e tarifës së lirë të energjisë elektrike gjatë ditës janë ka fundi, Bekteshi: Vendimi, në interes të qytetarëve

Analizat për kthimin e tarifës së lirë të energjisë elektrike gjatë ditës janë ka fundi, Bekteshi: Vendimi, në interes të qytetarëve

Ekonomi
Bekteshi: Ulen çmimet e ushqimit dhe derivateve, në radhë transporti

Bekteshi: Ulen çmimet e ushqimit dhe derivateve, në radhë transporti

Ekonomi
Ministrat nuk tregojnë pagat e tyre: Pagat janë rritur për 1.600 funksionarë

Ministrat nuk tregojnë pagat e tyre: Pagat janë rritur për 1.600 funksionarë

Politikë
Bekteshi: Vazhdohet edhe për një muaj afati për ngrirjen e çmimeve të pemëve dhe perimeve

Bekteshi: Vazhdohet edhe për një muaj afati për ngrirjen e çmimeve të pemëve dhe perimeve

Ekonomi
Maqedonia e Veriut do të merr pjesë në Programin e Tregut të Përbashkët të BE-së

Maqedonia e Veriut do të merr pjesë në Programin e Tregut të Përbashkët të BE-së

Ekonomi
Bekteshi: Do të ketë sanksione për disa importues të frutave dhe perimeve

Bekteshi: Do të ketë sanksione për disa importues të frutave dhe perimeve

Ekonomi
Bekteshi: 80 mijë denarë për termocentrale fotovoltaike në amvisëri, 20 mijë denarë për dritare PVC dhe 15 mijë denarë për kolektorë diellorë

Bekteshi: 80 mijë denarë për termocentrale fotovoltaike në amvisëri, 20 mijë denarë për dritare PVC dhe 15 mijë denarë për kolektorë diellorë

Ekonomi
Bekteshi: Do të rriten çmimet e disa pemëve dhe perimeve

Bekteshi: Do të rriten çmimet e disa pemëve dhe perimeve

Ekonomi
Bekteshi: Të martën do të ketë rritje të çmimeve të ngrira të disa pemëve dhe perimeve

Bekteshi: Të martën do të ketë rritje të çmimeve të ngrira të disa pemëve dhe perimeve

Maqedonia e Veriut
Bekteshi: Të martën do të ketë rritje të çmimeve të ngrira të disa pemëve dhe perimeve

Bekteshi: Të martën do të ketë rritje të çmimeve të ngrira të disa pemëve dhe perimeve

Ekonomi
Bekteshi për “Grupin e zjarrit”: BDI është parti demokratike

Bekteshi për “Grupin e zjarrit”: BDI është parti demokratike

Politikë
Bekteshi: Në muajin prill presim ulje të konsiderueshme të inflacionit në Maqedoni

Bekteshi: Në muajin prill presim ulje të konsiderueshme të inflacionit në Maqedoni

Ekonomi
Maqedoni, janë shpenzuar rreth 1,5 milionë euro për energjinë elektrike të subvencionuar që e merrnin kompanitë e sektorit ushqimor

Maqedoni, janë shpenzuar rreth 1,5 milionë euro për energjinë elektrike të subvencionuar që e merrnin kompanitë e sektorit ushqimor

Ekonomi
Qeveria e Maqedonisë ngrin çmimin e pemëve dhe perimeve

Qeveria e Maqedonisë ngrin çmimin e pemëve dhe perimeve

Ekonomi
Ministri Bekteshi numëroi 11 artikuj te të cilët nesër do të ngrihen çmimet

Ministri Bekteshi numëroi 11 artikuj te të cilët nesër do të ngrihen çmimet

Maqedonia e Veriut
Memorandum Bashkëpunimi në Miniera dhe Energjetikë ndërmjet Maqedonisë dhe Serbisë

Memorandum Bashkëpunimi në Miniera dhe Energjetikë ndërmjet Maqedonisë dhe Serbisë

Maqedonia e Veriut
Bekteshi: Ngrijnë dhe ulen për 13% çmimet e produkteve higjienike

Bekteshi: Ngrijnë dhe ulen për 13% çmimet e produkteve higjienike

Ekonomi
Bekteshi: Nesër do të kufizohen çmimet e produkteve higjienike, më pas edhe të disa pemëve dhe perimeve

Bekteshi: Nesër do të kufizohen çmimet e produkteve higjienike, më pas edhe të disa pemëve dhe perimeve

Ekonomi