LAJMI I FUNDIT:

Kreshnik Ahmeti

44 Artikuj

Stema e Kosovës pjesë e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë

Stema e Kosovës pjesë e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë

Drejtësi
“Serbia ka shkelur Marrëveshjen”, “BE-ja është në dijeni për votën e Serbisë kundër Kosovës” – deklaratat pas votimit në Komitetin e Ministrave të KiE-së 

“Serbia ka shkelur Marrëveshjen”, “BE-ja është në dijeni për votën e Serbisë kundër Kosovës” – deklaratat pas votimit në Komitetin e Ministrave të KiE-së 

Kosovë
MPJD i reagon Stanos: Nuk mjafton vetëm t’i dijë BE-ja shkeljet e Serbisë, por t’i dënojë ashpër ato

MPJD i reagon Stanos: Nuk mjafton vetëm t’i dijë BE-ja shkeljet e Serbisë, por t’i dënojë ashpër ato

Kosovë
Zv/ministri i Punëve të Jashtme: Kërkesa e Kosovës për anëtarësim në Kartën e Adriatikut të trajtohet urgjentisht

Zv/ministri i Punëve të Jashtme: Kërkesa e Kosovës për anëtarësim në Kartën e Adriatikut të trajtohet urgjentisht

Kosovë
Mbahen konsultime politike mes MPJD-së së Kosovës dhe MPJ-së së Mbretërisë së Belgjikës

Mbahen konsultime politike mes MPJD-së së Kosovës dhe MPJ-së së Mbretërisë së Belgjikës

Kosovë
Ahmeti: Marrëveshja Kosovë-Serbi do ta ketë njohjen reciproke në qendër

Ahmeti: Marrëveshja Kosovë-Serbi do ta ketë njohjen reciproke në qendër

Kosovë
Kritika për shkarkime politike e mungesë të strategjisë, MPJD thotë se vendosën ligjshmërinë

Kritika për shkarkime politike e mungesë të strategjisë, MPJD thotë se vendosën ligjshmërinë

Kosovë
Ahmeti: Serbia e ka humbur betejën në Këshillin e Evropës

Ahmeti: Serbia e ka humbur betejën në Këshillin e Evropës

Kosovë
Zv.ministri i Jashtëm tregon se me çfarë hapa diplomatikë po i përgjigjet Kosova dhunës së Serbisë në veri

Zv.ministri i Jashtëm tregon se me çfarë hapa diplomatikë po i përgjigjet Kosova dhunës së Serbisë në veri

Kosovë
Ahmeti: Krahasuar me vendet e rajonit, pres të kemi afat rekord të anëtarësimit në Këshill të Evropës

Ahmeti: Krahasuar me vendet e rajonit, pres të kemi afat rekord të anëtarësimit në Këshill të Evropës

Kosovë
Kosova i jep vizën e parë një shtetaseje nga Bangladeshi

Kosova i jep vizën e parë një shtetaseje nga Bangladeshi

Kosovë
Regjim pa kuptim vizash mes Kosovës dhe Bosnje-Hercegovinës

Regjim pa kuptim vizash mes Kosovës dhe Bosnje-Hercegovinës

Kosovë
Ahmeti: Fushata e Serbisë për çnjohje është e pasuksesshme, identifikuam rreth 30 raste

Ahmeti: Fushata e Serbisë për çnjohje është e pasuksesshme, identifikuam rreth 30 raste

Politikë
Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Ahmeti tregon arsyet e moslejimit të vizitës së Petkoviqit

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Ahmeti tregon arsyet e moslejimit të vizitës së Petkoviqit

Kosovë
Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës dhe ajo e Malit të Zi takohen për konsultime politike

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës dhe ajo e Malit të Zi takohen për konsultime politike

Kosovë
Kosova pjesë e Ministerialit të SEECP në Selanik

Kosova pjesë e Ministerialit të SEECP në Selanik

Kosovë
Zëvendësministri Ahmeti falënderon Irlandën për mbështetjen ndaj Kosovës për anëtarësim në organizata ndërkombëtare

Zëvendësministri Ahmeti falënderon Irlandën për mbështetjen ndaj Kosovës për anëtarësim në organizata ndërkombëtare

Kosovë
Kosova kërkon mbështetjen e Turqisë për anëtarësim në Këshillin e Evropës

Kosova kërkon mbështetjen e Turqisë për anëtarësim në Këshillin e Evropës

Kosovë
Finlanda mbështet anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Finlanda mbështet anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Kosovë
Kosova vendos sanksione ndaj grupit paraushtarak rus “Wagner”

Kosova vendos sanksione ndaj grupit paraushtarak rus “Wagner”

Kosovë
MPJD: Kosova është e interesuar t’i thellojë raportet me shtetet arabe

MPJD: Kosova është e interesuar t’i thellojë raportet me shtetet arabe

Kosovë
​Optimizëm për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës

​Optimizëm për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës

Kosovë
Zëvendësministri Ahmeti takon shefen e Zyrës ndërlidhëse greke, flasin për bashkëpunimin ndërmjet dy vendeve

Zëvendësministri Ahmeti takon shefen e Zyrës ndërlidhëse greke, flasin për bashkëpunimin ndërmjet dy vendeve

Lajme
MPJD thotë se Serbia ka kërkuar nga 30 shtete ta ç’njohin Kosovën, nuk kanë ende datë për anëtarësim në organizata ndërkombëtare

MPJD thotë se Serbia ka kërkuar nga 30 shtete ta ç’njohin Kosovën, nuk kanë ende datë për anëtarësim në organizata ndërkombëtare

Kosovë