LAJMI I FUNDIT:

Krerët e UÇK-së

37 Artikuj

​Dëshmitari i gjashtë nis dëshminë e tij në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

​Dëshmitari i gjashtë nis dëshminë e tij në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së në Hagë, debate në Kuvendin e Shqipërisë

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së në Hagë, debate në Kuvendin e Shqipërisë

Shqipëri
Haradinaj për Specialen: Nëse provat vijnë nga Serbia është avantazh për mbrojtjen

Haradinaj për Specialen: Nëse provat vijnë nga Serbia është avantazh për mbrojtjen

Kosovë
Të martën nis dëgjimi i dëshmitarëve në rastin e ish-krerëve të UÇK-së në Hagë

Të martën nis dëgjimi i dëshmitarëve në rastin e ish-krerëve të UÇK-së në Hagë

Drejtësi
Bosch: Nëse UÇK-ja ishte organizatë kriminale, edhe ne jemi të tillë

Bosch: Nëse UÇK-ja ishte organizatë kriminale, edhe ne jemi të tillë

Drejtësi
Mbrojtësi i viktimave ankohet për mediat në Kosovë: Përpiqen të hedhin dyshime për Specialen

Mbrojtësi i viktimave ankohet për mediat në Kosovë: Përpiqen të hedhin dyshime për Specialen

Drejtësi
Vajza e Jakup Krasniqit: Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravatën me shqiponja

Vajza e Jakup Krasniqit: Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravatën me shqiponja

Kosovë
Diaspora shqiptare në Hagë, në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së

Diaspora shqiptare në Hagë, në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së

Kosovë
Ish-dëshmitari i masakrës së Izbicës: Padrejtësi e madhe po iu bëhet djemve që na çliruan

Ish-dëshmitari i masakrës së Izbicës: Padrejtësi e madhe po iu bëhet djemve që na çliruan

Kosovë
“Marshi për Drejtësi”, PDK: Mesazh se populli beson në pastërtinë e luftës çlirimtare

“Marshi për Drejtësi”, PDK: Mesazh se populli beson në pastërtinë e luftës çlirimtare

Kosovë
Historiania e një universiteti në Holandë: Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, s’duhet të zgjasë mbi dy-tre vjet

Historiania e një universiteti në Holandë: Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, s’duhet të zgjasë mbi dy-tre vjet

Drejtësi
Deputetja e PDK-së: Shqipëria mbështet marshin për ish-krerët e UÇK-së

Deputetja e PDK-së: Shqipëria mbështet marshin për ish-krerët e UÇK-së

Kosovë
Musa: Krimet që u janë veshur UÇK-së kanë qenë të pamundshme

Musa: Krimet që u janë veshur UÇK-së kanë qenë të pamundshme

Drejtësi
Krasniqi nga Izbica fton qytetarët në marshin e drejtësisë dhe mbështetjes me ish-krerët UÇK-së

Krasniqi nga Izbica fton qytetarët në marshin e drejtësisë dhe mbështetjes me ish-krerët UÇK-së

Kosovë
Krasniqi: Mbështesim marshin për drejtësi të ftuar nga “Liria ka emër”, në solidarizim me krerët e UÇK-së në Hagë

Krasniqi: Mbështesim marshin për drejtësi të ftuar nga “Liria ka emër”, në solidarizim me krerët e UÇK-së në Hagë

Kosovë
Hamza vizitoi ish-krerët e UÇK-së në Hagë: Ata si gjithmonë me moral e atdhedashuri të palëkundur

Hamza vizitoi ish-krerët e UÇK-së në Hagë: Ata si gjithmonë me moral e atdhedashuri të palëkundur

Kosovë
Ish-presidentët shqiptarë: Kjo është lufta e fundit e drejtuesve të UÇK-së, drejtësia do të triumfojë

Ish-presidentët shqiptarë: Kjo është lufta e fundit e drejtuesve të UÇK-së, drejtësia do të triumfojë

Kosovë
Avokati Musa: Proceset gjyqësore në Gjykatën Speciale mund të zgjasin deri në 10 vjet

Avokati Musa: Proceset gjyqësore në Gjykatën Speciale mund të zgjasin deri në 10 vjet

Drejtësi
Shtatë vjet nga miratimi i Gjykatës Speciale, e cila po gjykon ish-krerët e UÇK-së

Shtatë vjet nga miratimi i Gjykatës Speciale, e cila po gjykon ish-krerët e UÇK-së

Drejtësi
Stipe Mesiq për ish- krerët e UÇK-së në Hagë: Nuk besoj që janë fajtorë për çka po akuzohen

Stipe Mesiq për ish- krerët e UÇK-së në Hagë: Nuk besoj që janë fajtorë për çka po akuzohen

Kosovë
Arsim Bajrami viziton ish-krerët e UÇK-së në Hagë: Një betejë e fortë ligjore po na pret, për të dëshmuar pafajësinë e tyre

Arsim Bajrami viziton ish-krerët e UÇK-së në Hagë: Një betejë e fortë ligjore po na pret, për të dëshmuar pafajësinë e tyre

Kosovë
Zyrtari i LDK-së Hazir Borovci, udhëton për në Hagë – thotë se do të dëshmojë për të drejtën e të vërtetën e UÇK-së

Zyrtari i LDK-së Hazir Borovci, udhëton për në Hagë – thotë se do të dëshmojë për të drejtën e të vërtetën e UÇK-së

Kosovë
“Urime Pavarësia, të fala nga Haga”, Vedat Bajrami me skeç për ish-krerët e UÇK-së

“Urime Pavarësia, të fala nga Haga”, Vedat Bajrami me skeç për ish-krerët e UÇK-së

Yjet
Specialja kritikohet për mbyllje të seancave dhe redaktime të ashpra

Specialja kritikohet për mbyllje të seancave dhe redaktime të ashpra

Kosovë