LAJMI I FUNDIT:

Krepa

18 Artikuj

Një truk i cili ju garanton krepa më të buta

Një truk i cili ju garanton krepa më të buta

Oreksndjellëse
Palëpeta krejtësisht të pazakonshme

Palëpeta krejtësisht të pazakonshme

Oreksndjellëse
A guxojnë macet dhe qentë të hanë palapeta?

A guxojnë macet dhe qentë të hanë palapeta?

Kujdesi për kafshët
Krepa që ju shkrihen në gojë: Nuk ka ndonjë truk më të mirë për gatimin e tyre – me vetëm një përbërës

Krepa që ju shkrihen në gojë: Nuk ka ndonjë truk më të mirë për gatimin e tyre – me vetëm një përbërës

Oreksndjellëse
Brumë për krepa që është vërtetuar se nuk ju bën obezë

Brumë për krepa që është vërtetuar se nuk ju bën obezë

Oreksndjellëse
Palapeta të shëndetshme me tërshërë për mëngjes

Palapeta të shëndetshme me tërshërë për mëngjes

Oreksndjellëse
Për shkak të këtij gabimi që vazhdimisht e bëni, krepat bëhen rripake

Për shkak të këtij gabimi që vazhdimisht e bëni, krepat bëhen rripake

Nga duart tua
Ju shkrihen në gojë: Krepa të pjekura me djathë, proshutë dhe salcë beshamel

Ju shkrihen në gojë: Krepa të pjekura me djathë, proshutë dhe salcë beshamel

Oreksndjellëse
Duhet patjetër t’i provoni: Palapeta nga dy përbërës! Dhe pa miell

Duhet patjetër t’i provoni: Palapeta nga dy përbërës! Dhe pa miell

Oreksndjellëse
Recetë për krepa me djathë – gatim ndryshe, i shpejtë dhe i lehtë

Recetë për krepa me djathë – gatim ndryshe, i shpejtë dhe i lehtë

Oreksndjellëse
Krepa të fryra: Përmirësoni recetën tuaj dhe bëni diçka krejt tjetër

Krepa të fryra: Përmirësoni recetën tuaj dhe bëni diçka krejt tjetër

Oreksndjellëse
Darkë e shpejtë dhe e shijshme vegane – krepa me spinaq!

Darkë e shpejtë dhe e shijshme vegane – krepa me spinaq!

Oreksndjellëse
Krepat marokene ‘Baghrir’: Recetë e përsosur së cilës është e pamundshme t’i rezistosh!

Krepat marokene ‘Baghrir’: Recetë e përsosur së cilës është e pamundshme t’i rezistosh!

Kuzhina e huaj
Patate të mbushura në formë krepash: Do të jetë një shujtë që vështirë se do ta harroni!

Patate të mbushura në formë krepash: Do të jetë një shujtë që vështirë se do ta harroni!

Pjata kryesore
Palpeta turke me arra: Specialitet i cili gatuhet shpejt, por edhe shumë më shpejt “zhduket” nga pjata

Palpeta turke me arra: Specialitet i cili gatuhet shpejt, por edhe shumë më shpejt “zhduket” nga pjata

Kuzhina e huaj
Palapeta amerikane që deri tani nuk keni pasur rastin t’i provoni: të buta, të shijshme – të shkrihen në gojë

Palapeta amerikane që deri tani nuk keni pasur rastin t’i provoni: të buta, të shijshme – të shkrihen në gojë

Oreksndjellëse
Për shkak të këtyre katër gabimeve, krepat bëhen të këqija dhe as që do të mund t’i hani!

Për shkak të këtyre katër gabimeve, krepat bëhen të këqija dhe as që do të mund t’i hani!

Oreksndjellëse
Krepa me gjizë dhe limon, receta që nuk e keni ditur

Krepa me gjizë dhe limon, receta që nuk e keni ditur

Oreksndjellëse