LAJMI I FUNDIT:

Krenar Lloga

175 Artikuj

Edhe Besimi, Bekteshi dhe Lloga do të marrin apanazh

Edhe Besimi, Bekteshi dhe Lloga do të marrin apanazh

Politikë
Lloga: Mbështetje për aktivitetin e sotshëm në Kuvendin e RMV-së në përvjetorin e Srebrenicës

Lloga: Mbështetje për aktivitetin e sotshëm në Kuvendin e RMV-së në përvjetorin e Srebrenicës

Maqedonia e Veriut
Lloga, Dimitrievskit: Askush s’mund të ndalojë përdorimin e flamurit shqiptarë

Lloga, Dimitrievskit: Askush s’mund të ndalojë përdorimin e flamurit shqiptarë

Maqedonia e Veriut
Lloga: Nuk mund të ketë përgjegjësi kolektive për prokurorët dhe gjykatësit

Lloga: Nuk mund të ketë përgjegjësi kolektive për prokurorët dhe gjykatësit

Gjyqësi
Lloga, Mickoskit: Fati i juaj që të bëheni kryeministër që nga viti 2020 ishte midis Zajasit dhe Reçicës së Vogël

Lloga, Mickoskit: Fati i juaj që të bëheni kryeministër që nga viti 2020 ishte midis Zajasit dhe Reçicës së Vogël

Maqedonia e Veriut
Lloga: BE dhe SHBA kundër shpërbërjes së Këshillit Gjyqësor

Lloga: BE dhe SHBA kundër shpërbërjes së Këshillit Gjyqësor

Maqedonia e Veriut
Lloga: Si “Front Europian” pranuam ftesën e OBRM-PDUKM-së për të diskutuar të gjitha çështjet e rëndësishme për vendin

Lloga: Si “Front Europian” pranuam ftesën e OBRM-PDUKM-së për të diskutuar të gjitha çështjet e rëndësishme për vendin

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Dënojmë gjuhën denigruese të OBRM-PDUKM-së ndaj institucioneve shtetërore

Ministria e Drejtësisë: Dënojmë gjuhën denigruese të OBRM-PDUKM-së ndaj institucioneve shtetërore

Maqedonia e Veriut
Lloga, Siljanovskës: Si mund të jepni një betim në formë gojore, e një tjetër në formë të shkruar?

Lloga, Siljanovskës: Si mund të jepni një betim në formë gojore, e një tjetër në formë të shkruar?

Politikë
Lloga: Mosrespektimi i emrit kushtetues të shtetit e bën të pavlefshëm betimin e Siljanovskës

Lloga: Mosrespektimi i emrit kushtetues të shtetit e bën të pavlefshëm betimin e Siljanovskës

Maqedonia e Veriut
“E Djathta” publikoi një letër të pretenduar nga Palevski drejtuar ministrit Lloga

“E Djathta” publikoi një letër të pretenduar nga Palevski drejtuar ministrit Lloga

Politikë
Lloga-Stirk: Të gjithë pjesëmarrësit në procesin zgjedhor të sillen në nivelin më të lartë dhe të sigurojnë zgjedhje të ndershme dhe demokratike

Lloga-Stirk: Të gjithë pjesëmarrësit në procesin zgjedhor të sillen në nivelin më të lartë dhe të sigurojnë zgjedhje të ndershme dhe demokratike

Maqedonia e Veriut
VLEN dhe Lloga përplasen për “ultimatumin” rreth listave

VLEN dhe Lloga përplasen për “ultimatumin” rreth listave

Politikë
Taravari dhe Lloga përplasen për “gjykimin për ASH”

Taravari dhe Lloga përplasen për “gjykimin për ASH”

Politikë
Ekstradimi i Pallços, Lloga thotë se pritet nënshkrimi i MPJ-së dhe MD-së në Turqi

Ekstradimi i Pallços, Lloga thotë se pritet nënshkrimi i MPJ-së dhe MD-së në Turqi

Maqedonia e Veriut
Lloga: Nevojitet angazhimi i pushtetit ligjvënës edhe i atij ekzekutiv që në të gjitha këto procese, Gjykata Kushtetuese të qëndrojë gjithmonë në krye të detyrës

Lloga: Nevojitet angazhimi i pushtetit ligjvënës edhe i atij ekzekutiv që në të gjitha këto procese, Gjykata Kushtetuese të qëndrojë gjithmonë në krye të detyrës

Gjyqësi
Protesta kundër përmbaruesve në Shkup, qytetarët kërkojnë ndryshime ligjore

Protesta kundër përmbaruesve në Shkup, qytetarët kërkojnë ndryshime ligjore

Maqedonia e Veriut
Lloga: Përvojat nga Arabia Saudite do të kontribuojnë në digjitalizimin e plotë të drejtësisë në vendin tonë

Lloga: Përvojat nga Arabia Saudite do të kontribuojnë në digjitalizimin e plotë të drejtësisë në vendin tonë

Maqedonia e Veriut
Lloga në Arabinë Saudite: Digjitalizimi është me rëndësi të veçantë për Maqedoninë e Veriut

Lloga në Arabinë Saudite: Digjitalizimi është me rëndësi të veçantë për Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Lloga: Gjykata të veprojë njëjtë edhe me rastet tjera ku ka pasur shkelje të afateve kushtetuese

Lloga: Gjykata të veprojë njëjtë edhe me rastet tjera ku ka pasur shkelje të afateve kushtetuese

Gjyqësi
Lloga: Votuesi i ASH-së në të kaluarën ka pranuar të jetë në një listë të përbashkët me BDI-në

Lloga: Votuesi i ASH-së në të kaluarën ka pranuar të jetë në një listë të përbashkët me BDI-në

Politikë
Lloga emëroi Ristoskën për prokurore publike për lidhjet me eurodrejtësinë

Lloga emëroi Ristoskën për prokurore publike për lidhjet me eurodrejtësinë

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Bashkëpunimi ndërmjet Gjykatave Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Turqisë është i një rëndësie të madhe

Ministria e Drejtësisë: Bashkëpunimi ndërmjet Gjykatave Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Turqisë është i një rëndësie të madhe

Maqedonia e Veriut
Pas përfundimit të procedurës administrative në Turqi, Palevski do të ekstradohet në Maqedoni

Pas përfundimit të procedurës administrative në Turqi, Palevski do të ekstradohet në Maqedoni

Gjyqësi


mob5