LAJMI I FUNDIT:

Kreditë

62 Artikuj

Kreditë e shpejta në Maqedoni, që të zhysin në borxhe! Reklamohen se janë me 0% kamatë, por kjo vlen vetëm për 1 javë (VIDEO)

Kreditë e shpejta në Maqedoni, që të zhysin në borxhe! Reklamohen se janë me 0% kamatë, por kjo vlen vetëm për 1 javë (VIDEO)

Maqedonia e Veriut
Normat e interesit në kredi pritet të rriten… sërish

Normat e interesit në kredi pritet të rriten… sërish

Financa
Banka Qendrore e Kosovës paralajmëron rënie të normave të interesit në kredi

Banka Qendrore e Kosovës paralajmëron rënie të normave të interesit në kredi

Financa
Guvernatori Mehmeti: Kosova po sfidohet nga qarkullimi i dinarit serb në disa komuna, pati rritje të normave të kredive

Guvernatori Mehmeti: Kosova po sfidohet nga qarkullimi i dinarit serb në disa komuna, pati rritje të normave të kredive

Financa
Pas vitit të ri, rriten kamatat e kredive në Maqedoni

Pas vitit të ri, rriten kamatat e kredive në Maqedoni

Ekonomi
Pas vitit të Ri, rriten kamatat e kredive në Maqedoni

Pas vitit të Ri, rriten kamatat e kredive në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Agjencia e Privatizimit shpërndanë mbi 2.7 milionë euro për kreditorët e pesë ndërmarrjeve shoqërore

Agjencia e Privatizimit shpërndanë mbi 2.7 milionë euro për kreditorët e pesë ndërmarrjeve shoqërore

Financa
Bankat në Eurozonë planifikojnë shtrëngimin e kritereve për dhënien e kredive

Bankat në Eurozonë planifikojnë shtrëngimin e kritereve për dhënien e kredive

Botë
Nuk ka kredi për punonjësit e sektorit privat

Nuk ka kredi për punonjësit e sektorit privat

Ekonomi
Hipoteka e vështirëson kredimarrjen për gratë

Hipoteka e vështirëson kredimarrjen për gratë

Financa
Ende nuk dihet nëse do të ketë shtyrje të pagesës së kësteve të kredive

Ende nuk dihet nëse do të ketë shtyrje të pagesës së kësteve të kredive

Biznes
Bankat në Maqedoni të gatshme të ofrojnë kushte të volitshme për shlyerjen e kredive

Bankat në Maqedoni të gatshme të ofrojnë kushte të volitshme për shlyerjen e kredive

Ekonomi
Në Shqipëri shtyhen këstet e kredive deri më 31 maj

Në Shqipëri shtyhen këstet e kredive deri më 31 maj

Financa
Bankat në Shqipëri ngrijnë pagesat e kësteve të kredisë për 3 muaj

Bankat në Shqipëri ngrijnë pagesat e kësteve të kredisë për 3 muaj

Financa
Rrugë e vështirë për një banesë, qytetarëve të Maqedonisë ju duhen 30 vjet për kulm mbi kokë

Rrugë e vështirë për një banesë, qytetarëve të Maqedonisë ju duhen 30 vjet për kulm mbi kokë

Maqedonia e Veriut
Kredia e IFC-së shton qasjen në fonde për agrobiznese të vogla e fermerë në Kosovë

Kredia e IFC-së shton qasjen në fonde për agrobiznese të vogla e fermerë në Kosovë

Bujqësi
Kamatat e larta rrezikojnë investimet përmes kredive

Kamatat e larta rrezikojnë investimet përmes kredive

Financa
Mehmeti: Norma e interesit për kredi ka rënë në 6% (Video)

Mehmeti: Norma e interesit për kredi ka rënë në 6% (Video)

Financa
Mehmeti: Plaçkitja e bankave nuk kërcënon stabilitetin bankar dhe depozitat (Video)

Mehmeti: Plaçkitja e bankave nuk kërcënon stabilitetin bankar dhe depozitat (Video)

Financa
Norma e interesit për kredi është ulur në 6.4%

Norma e interesit për kredi është ulur në 6.4%

Financa
Sistemi bankar “frenoi” zhvillimin ekonomik

Sistemi bankar “frenoi” zhvillimin ekonomik

Financa
Kosovarët 2.7 miliardë euro kredi, e 3.2 miliardë euro depozita

Kosovarët 2.7 miliardë euro kredi, e 3.2 miliardë euro depozita

Financa
Norma mesatare për kredi 6.6%

Norma mesatare për kredi 6.6%

Financa
Kamata mesatare për kredi në Kosovë 6.3%

Kamata mesatare për kredi në Kosovë 6.3%

Financa