LAJMI I FUNDIT:

Kosova në NATO

51 Artikuj

Osmani takon Ramën në Uashington, koordinon qëndrimet për procesin e anëtarësimit të Kosovës në NATO

Osmani takon Ramën në Uashington, koordinon qëndrimet për procesin e anëtarësimit të Kosovës në NATO

Kosovë
Bislimi: Kosova synon anëtarësimin në OKB, BE, NATO dhe në Këshill të Evropës

Bislimi: Kosova synon anëtarësimin në OKB, BE, NATO dhe në Këshill të Evropës

Kosovë
Avancimi i statusit në Asamblenë Parlamentare, kongresisti Torres: Do të vazhdoj angazhimin për anëtarësimin e plotë të Kosovës në NATO

Avancimi i statusit në Asamblenë Parlamentare, kongresisti Torres: Do të vazhdoj angazhimin për anëtarësimin e plotë të Kosovës në NATO

Kosovë
Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, deklaratat dhe roli i këtij institucioni

Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, deklaratat dhe roli i këtij institucioni

Kosovë
Delegacioni i Kuvendit të Shqipërisë në AP të NATO-s, mbështetje votimit të Kosovës si anëtar i asociuar

Delegacioni i Kuvendit të Shqipërisë në AP të NATO-s, mbështetje votimit të Kosovës si anëtar i asociuar

Shqipëri
Konjufca i gëzohet vendimit të Asamblesë Parlamentare: Kosova është histori suksesi e NATO-s

Konjufca i gëzohet vendimit të Asamblesë Parlamentare: Kosova është histori suksesi e NATO-s

Kosovë
Avancimi drejt NATO-s, Haliti: Fiton Kosova, dështon Serbia

Avancimi drejt NATO-s, Haliti: Fiton Kosova, dështon Serbia

Kosovë
Ministri i Mbrojtjes i gëzohet vendimit të sotëm: Kosova vetëm një hap larg anëtarësimit të plotë në NATO

Ministri i Mbrojtjes i gëzohet vendimit të sotëm: Kosova vetëm një hap larg anëtarësimit të plotë në NATO

Kosovë
Kosovës iu avancua statusi, por cili është roli dhe funksioni i Asamblesë Parlamentare të NATO-s?

Kosovës iu avancua statusi, por cili është roli dhe funksioni i Asamblesë Parlamentare të NATO-s?

Kosovë
Osmani: Votimi në NATO, hap i rëndësishëm për fatin e Kosovës

Osmani: Votimi në NATO, hap i rëndësishëm për fatin e Kosovës

Kosovë
Hyseni: Kosova avancon statusin në NATO, pavarësisht përpjekjeve të Serbisë për ta ndaluar

Hyseni: Kosova avancon statusin në NATO, pavarësisht përpjekjeve të Serbisë për ta ndaluar

Kosovë
Asambleja e NATO-s voton pro avancimit të statusit të Kosovës

Asambleja e NATO-s voton pro avancimit të statusit të Kosovës

Kosovë
Haradinaj apel aleatëve të Kosovës: Mbështetni avancimin e vendit tonë në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Haradinaj apel aleatëve të Kosovës: Mbështetni avancimin e vendit tonë në Asamblenë Parlamentare të NATO-s

Kosovë
​Mbledhja e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, sot vendoset për avancimin e statusit të Kosovës

​Mbledhja e Asamblesë Parlamentare të NATO-s, sot vendoset për avancimin e statusit të Kosovës

Kosovë
Serbia i kërkon NATO-s të mos ia avancojë statusin Kosovës

Serbia i kërkon NATO-s të mos ia avancojë statusin Kosovës

Kosovë
Sesioni pranveror i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Kosova më 27 maj në agjendë, Hyseni: Presim epilog pozitiv  

Sesioni pranveror i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Kosova më 27 maj në agjendë, Hyseni: Presim epilog pozitiv  

Besnike Salihu
​Letra e Serbisë në AP të NATO-s, Haradinaj: Ndodhi prej gabimeve të Kurtit

​Letra e Serbisë në AP të NATO-s, Haradinaj: Ndodhi prej gabimeve të Kurtit

Kosovë
Asambleja Parlamentare e NATO-s shqyrton kërkesën e Kosovës për statusin e anëtarit të asociuar

Asambleja Parlamentare e NATO-s shqyrton kërkesën e Kosovës për statusin e anëtarit të asociuar

Kosovë
Ish-ministri kroat Kovaç: Presim që shumë shpejt Kosova të jetë anëtare e NATO-s

Ish-ministri kroat Kovaç: Presim që shumë shpejt Kosova të jetë anëtare e NATO-s

Siguri
Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, ish-ministrja Kodheli publikon pamje nga procesi i votimit

Avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, ish-ministrja Kodheli publikon pamje nga procesi i votimit

Kosovë
Hap i madh për sigurinë – avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, roli i saj dhe reagimet  

Hap i madh për sigurinë – avancimi i statusit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, roli i saj dhe reagimet  

Siguri
Ministri i Mbrojtjes: Avancimi i Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, hap i madh për sigurinë

Ministri i Mbrojtjes: Avancimi i Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, hap i madh për sigurinë

Kosovë
Hill tha se Serbia është më afër anëtarësimit sesa Kosova në NATO, Osmani: Serbia as që mund të ëndërrojë t’i bashkohet Aleancës 

Hill tha se Serbia është më afër anëtarësimit sesa Kosova në NATO, Osmani: Serbia as që mund të ëndërrojë t’i bashkohet Aleancës 

Siguri
Anëtarësimi i Kosovës në NATO e në Bashkimin Evropian, çfarë tha ambasadori amerikan?

Anëtarësimi i Kosovës në NATO e në Bashkimin Evropian, çfarë tha ambasadori amerikan?

Kosovë


mob5