LAJMI I FUNDIT:

Kosmonte Foods

90 Artikuj

Kosmonte Foods organizoi aktivitete të veçanta për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve!

Kosmonte Foods organizoi aktivitete të veçanta për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve!

Kosmonte Foods
#FitoMeJogobella – 3 ditë në Stamboll, Sony PS5 dhe smartphone Samsung në mesin e 50 shpërblimeve

#FitoMeJogobella – 3 ditë në Stamboll, Sony PS5 dhe smartphone Samsung në mesin e 50 shpërblimeve

Kosmonte Foods
Recetë Syfyri – Omlet me Spinaq dhe djath Feta

Recetë Syfyri – Omlet me Spinaq dhe djath Feta

Kosmonte Foods
14 vjetori i pavarësisë festohet shëndetshëm me pulë të freskët!

14 vjetori i pavarësisë festohet shëndetshëm me pulë të freskët!

Kosmonte Foods
Kosmonte Foods merr statusin e investitorit strategjik

Kosmonte Foods merr statusin e investitorit strategjik

Kosmonte Foods
Festo me më të mirën, me pulën e Perutninës

Festo me më të mirën, me pulën e Perutninës

Kosmonte Foods
​Shtyhet debati për dhënien e statusit të Investitor Strategjik

​Shtyhet debati për dhënien e statusit të Investitor Strategjik

Kosmonte Foods
1 vjet me Begmart.com – marketi online që ua sjell harxhin në shtëpi me seriozitet dhe profesionalizëm

1 vjet me Begmart.com – marketi online që ua sjell harxhin në shtëpi me seriozitet dhe profesionalizëm

Kosmonte Foods
Pse duhet të pini çaj Matcha nga LOYD – 6 përfitimet e mëdha shëndetësore   

Pse duhet të pini çaj Matcha nga LOYD – 6 përfitimet e mëdha shëndetësore  

Kosmonte Foods
​Investitori strategjik përplas deputetët e pozitës dhe opozitës në Komisionin për Ekonomi

​Investitori strategjik përplas deputetët e pozitës dhe opozitës në Komisionin për Ekonomi

Kosmonte Foods
Virshlle vegane me pasta dhe speca në stilin italian

Virshlle vegane me pasta dhe speca në stilin italian

Kosmonte Foods
Jogobella, e para dhe e vetmja dashuri!

Jogobella, e para dhe e vetmja dashuri!

Kosmonte Foods
Vlerë për tryezën e familjes tuaj – Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj me Super Zbritje në markete

Vlerë për tryezën e familjes tuaj – Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj me Super Zbritje në markete

Kosmonte Foods
Historia e Kosmonte Foods – filloi me një zyre të vogël, sot është kompani gjigante në disa shtete!

Historia e Kosmonte Foods – filloi me një zyre të vogël, sot është kompani gjigante në disa shtete!

Kosmonte Foods
Statusin investitor strategjik e merr një kompani vendore, do të investohen deri në 11 milionë euro

Statusin investitor strategjik e merr një kompani vendore, do të investohen deri në 11 milionë euro

Kosmonte Foods
“Lyje, ngjyje” – Pashteta POLI, më e mirë në Evropë, tash në Kosovë, nga pjesa më e mirë e mishit të pulës!

“Lyje, ngjyje” – Pashteta POLI, më e mirë në Evropë, tash në Kosovë, nga pjesa më e mirë e mishit të pulës!

Kosmonte Foods
Vjen për herë të parë akullorja Monte – magji për të gjitha momentet verore

Vjen për herë të parë akullorja Monte – magji për të gjitha momentet verore

Kosmonte Foods
Nescafe Shakissimo – tani Nescafe LATTE: Pamje e re, magji e njëjtë për freski në ditët e ngrohta! 

Nescafe Shakissimo – tani Nescafe LATTE: Pamje e re, magji e njëjtë për freski në ditët e ngrohta! 

Kosmonte Foods
I cilit brend është akullorja në foto? 

I cilit brend është akullorja në foto? 

Kosmonte Foods
Pse vezët bio janë ushqim i domosdoshëm nëse ushtroni fitnes?

Pse vezët bio janë ushqim i domosdoshëm nëse ushtroni fitnes?

Kosmonte Foods
Zott Monte me aktivitete rekreacionale për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Zott Monte me aktivitete rekreacionale për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Kosmonte Foods
Dita e Fëmijëve – kjo është mënyra më e mirë për t’i gëzuar fëmijët tuaj!

Dita e Fëmijëve – kjo është mënyra më e mirë për t’i gëzuar fëmijët tuaj!

Kosmonte Foods
KUDO që jom, Begmartin n’dorë e KOM – porosit nga gjithë Kosova me zbritje gjatë Ramazanit

KUDO që jom, Begmartin n’dorë e KOM – porosit nga gjithë Kosova me zbritje gjatë Ramazanit

Kosmonte Foods
Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj – gjatë gjithë Ramazanit në marketet tona

Mishi i freskët nga Perutnina Ptuj – gjatë gjithë Ramazanit në marketet tona

Kosmonte Foods